reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Ja tylko witam i melduję, że wsio oki :))

wybaczcie ale nie dam rady nadrobić...

Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku :*

Witam w deszczowy poranek!

Dziewczynki chciałabym Was prosić o kciuki bo chce dziś iść do ginekologa z tymi wynikami, strasznie się boję, jeszcze dziś w nocy miałam głupie sny, koszmary obudziłam się z płaczem i wrzaskiem oj gdyby niunio mnie nie kopał to nie wiem...

Pozdrawiam Was wszystkie!!!

Ewcia - odpoczywaj.
Martusionek - kochana ostatnio za dużo zmartwień, musisz się odprężyć, choć to ciężkie, nie wiem zrób sobie w domu SPA, zapal w łazience świece zapachowe, nie za ciepła kąpiel/prysznic, peeling, balsowanko, masażyk.

Witamy się i my :-)

Tak tylko na szybko wpadamy, bo mam nadzieje że po najbliższym karmieniu...o 9...uda nam się na spacer wybrać, bo pogoda fajna.

Martusionek zaciskamy bardzo mocno &&&

Takie duże już to moje Cudo jest:

31667nl.jpg

Ostatnia edycja:
Witam w deszczowy poranek!

Dziewczynki chciałabym Was prosić o kciuki bo chce dziś iść do ginekologa z tymi wynikami, strasznie się boję, jeszcze dziś w nocy miałam głupie sny, koszmary obudziłam się z płaczem i wrzaskiem oj gdyby niunio mnie nie kopał to nie wiem...

Pozdrawiam Was wszystkie!!!
Kochana MOCNO ZACIŚNIĘTE!!!!!!!!
Sny włóż pod poduszkę razem z karaluchami i wycisz się kochana jeszcze troszkę i się rozpakujesz:)
lili-dobry pomysł i tak Was będę podczytywac bo dużo mądrych rzeczy się nauczę:)
Just u nas też brzydko cała noc padało.
Ewcia odpoczywaj już 15 tydzień jak fajnie:)
Mysza- Ale sobie słodziutko śpi i nie jest w cale taki mały:)
A ja od rana pisze sobie odwołanie, stwierdziłam że wyśle a co mi choćby jedne procent dostać żeby zwrócił za wydane leki, i masaże.Bo za ból nikt mi nie odda. Zobaczymy efekty zmykam na śniadanko i do fryzjera

Witam się też w super fajny poranek, normalnie aż się wychodzić nie chce.Ale umówiłam się z siostrą.

Lili no ja o tym już myślałam od jakiegoś czasu, ale nie chciałam nikogo wyrzucać;-) A tak w ogóle to nawet na wątku cukrzyca ciążowa trudno jest tam się odnaleźć, bo dziewczyny, które sie już rozpakowały piszą o swoich dzieciach i trudno tak przeczytać coś odnośnie cukrzycy a na razie to nie mam tam pytań, wiec się nie udzielam.

Martusionek kciuki zaciśnięte za wizytę.

Kaira zawsze dobrze spróbować.

Mysza fajne to Twoje cudo:-)

Mysza slodziutki Szymonek :))) a u mnie tez ladna pogoda wiec spacer godzinny zaliczymy na pewno. u Ciebie tez wieje?
Kaira dobrze ze piszesz odwolanie, trzeba sprobowac cos wskurac no i walczyc o swoje i juz.
martusionek nie smutaj sie gin na pewno cos wymysli moze ten oststni antybiotyk nie byl najlepiej dobrany i stad sie nie poprawilo
Gosia chyba zrobie ta zapiekanke bo mi smak na nia nie przeszedl:) a Ty robilas ja bez mieska?

Ostatnia edycja:
reklama
Mysza, ale słodziak :-)

Gosia, chyba w każdym wątku miesięcznym (np. czerwiec 2010 itd.) był zakładany "podwątek" cukrzycowy. Może tam coś Ci by było łatwiej znaleźć

Kaira, pisz pisz :-)
dużą rewolucję na głowie robisz?

Do góry