reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

ja dzis z A. oglądalismy drzwi do domu na całe piętro... no ale mamy wybrane i jutro A. pomierzy wszystkie dokladnie bo bedziemy na miejscu raczej skracac niż sami bo jak oni cos spieprza przy skracaniu to będa musieli dac nowe i tyle a jakbysmy sami skracali i spieprzyli to coz trzebabyloby kupic nowe :/ wiec wole dopłacic za to skracanie...
Pati - dopłatę za skręcanie to pikuś, ważniejsze jest, że jak oni skręcają to masz na drzwi gwarancję, a jak skręcasz sama to nie.

Martusionek - trzymam kciuki by pomogli
Agniesiar - super, że wizyta udana.

reklama
nie nic nie nosze, ja tylko stoje nad nimi i rozkasuje :-p

a jak sie czuje tam... jak sie na kibelek nie chce to nic nie uwiera ale jak juz cos sie tam zbiera to cisnie mnie w tylku i wkurzajace to jest no ale przezyje..

ostatnio tylko w nocy bardzo zle spie, budze sie co chwile w bokach mnie boli nad biodrami bo mnie tam tak mocno kopie a dzis jeszcze dostalam skórczu łydki i z rykiem sie obudzilam "AŁA SKÓRCZ!" Adam prawie zawalu dostal bo mysl ze to te porodowe skórcze... w ogole wczoraj to mnie moj chlop rozwalił bo przyszedl z roboty i sie pyta " i jak tam sie czujesz z kołpakiem" :confused::confused: tak se nazwal ten krążek bo wyglądał jak kołpak :baffled: żartowniś jeden :sorry2::dry:

no nic zabieram sie za pisanie pracy bo juz mi niewiele czasu zostalo do grudnia :dry:

haha lili skracac a nie skręcac :-p chodzi o to ze my mamy niskie pokoje i roznie podloga wychodzi wiec jakbysmu kupili standardową wysokosc drzwi to bysmy sami musieli skracac a futryny mamy juz dawno bo stare i tylko w dwóch pokojach mamy nowe przez stolaza srobione. w ogole nie wiem o jakie skręcanie chodzi? ze co skręcac w drzwiach?? my same drzwi kupujemy bez futryn/ościerznic czy jak to sie nazywa no i klamki do nich

Ostatnia edycja:
Jestem kochane :)Ach jak dobrze coś zrobić dla siebie.Just obcinałam farbiłam i robiłam refleksy. Od maja nigdzie nie byłam wiec trochę zarosłam.Zaraz ma przyjść moja przyjaciółka.
Olu na pocieszenie napisze ci że oprócz mojego rozstepa zrobiło się kilkanaście obok i z drugiej strony.Nic nie dały te kremy maści ani olejki .
PAti to widze wieksze zakupy u Ciebie w domku. Firma to lepiej zrobi i na gwarancji.
Agniesiar i Martusionek cisze siż że znów dobre wieści po wizytach.Będzie dobrze odpoczywajcie:)

Wróciłam, byłam dziś w kinie na "Śniadaniu do łózka"

Ola** trochę poczytałam o tej szczepionce, wiem kto jest producentem, akurat ja do tej firmy jestem lekko uprzedzona, chociaż używam ich produkty typu lactacyd właśnie, tym bardziej, że to tez oni wprowadzali w zeszłym roku szczepionki na świńska grypę a wiemy jak się sprawa skończyła. No, ale ja się jeszcze dowiem o tej szczepionce troszkę, bo rzeczywiście może lepiej, a ona aż tak droga nie jest.

She Emi cudna.

Just w tych forach miesięcznych wątki cukrzycowe pewnie są w zależności od potrzeby, na lutym 2011 na razie jesteśmy 3.

Idę zajrzeć na wątek o mamusiach :-)

a my już po wizycie...generalnie wszystko ok, wszystko na swoim miejscu na szczęście. mam ok 40cm i ok 1950g bardzo zwierconego chłopca.do badania był główką w dół, no ale mam wrażenie, że jak tylko wyszłam z gabinetu, to się obrócił.łożysko 2st dojrzałości.w każdym razie jeśli chodzi o parametry, to średnio o jakieś 1,5tyg starszy.muszę z nim negocjować, żeby za duży nie urósł, bo chciałabym go siłami natury urodzić.
a teraz idę się położyć troszkę, bo cały dzień na nogach i pełno wrażeń i padam na twarz.
dzięki Kochane za kciuki.
Asia, córa śliczna i rośnie jak na drożdżach:)

julitko super że wszystko ok. Jak zobaczyłam na wagę małego to od razu na Twój suwaczek spojrzałam i oczom nie wierzę ;-) jejku Tobie też juz niewiele zostało.

Witam Panie ,
doczytałam nareszcie wszycho ...ufff
nie mniej jednak miło się Was czyta i zawsze nadrabiam
Ewela , nie obrażaj sie , tak to już jest . Nikt Cie celowo nie ignoruje , ale tyle się dzieje że można coś przeoczyć. Też tu rzadko piszę , ale czytam , coś mi właśnie zniknęłaś po tym jak napisałaś że Twój partner nie przejawia chęci do zmiany stanu cywilnego. Czy już się coś wyklarowało ?? Bo u mnie to , raczej ślubu też nie będzie , ale ja to zlewam. Napisz , jak nie tu , to może na PW , pozdrawiam.
She , cudeńko z Emi , cieszcie śię tatusiem w domu.
Ola81 - nie bój się , CC nie takie straszne , jeszcze trochę i mały będzie z Tobą.
Mysza - chłopczyk jak malowany:)
Cieszą mnie Wasze udane wizyty , rosnące bąble i brzuszki . Na ciąży po ... kolejne testowania - to dołączą następne ciężarówki. Pozdrawiam wszystkie .

reklama
Julitko jaki duży jest twój synek super,ze wszystko w porządeczku oj to będzie chyba pączuś ciekawe ile mój będzie ważył za tydzień.

Gosiu
a fajny ten film ja to do kiina się nie nadaje bo mam chyba ADHD

Ale tu dzisiaj cisza... miłego wieczorku życzę wszystkim!!!!

Do góry