Hejka!
Kaira, jeśli chodzi o te podkłady to coś takiego i w aptece jest dostępne (w trzech chyba rozmiarach), to tak jakby jeszcze było potrzebne:
Seni Soft, podkłady higieniczne, 60 cm x 60 cm, 5 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Dobrze, że wyniki ok.:-) jasne, że kapusta zdrowsza niż słodycze, ale ja właśnie raz się tak nią objadłam, że potem zdychałam, więc smacznego ale z umiarem ;-)
Martusione, płaszczyk bardzo fajny
J
Lucy, Lucy, to chyba duży był ten siedzący pies, co był równy z Tobą
Aniołki, super, że wszystko ok. i odpoczywaj ile się da, skoro Olaf tego wymaga
J Powodzenia z dietą
J Może coś jeszcze wykombinujecie, żeby rodzić razem skoro taką chęć macie. U mnie w szpitalu nie było takiego wymogu. A przy szpitalu działa płatna SR, więc jakby mogli to pewnie by „zachęcali” do korzystania i wymagali
Lili, super, że dzień fajny
Co do tego jedzenia ziemniaków z sosikiem to tak trochę przez palce bym patrzyła, bo może być tak, że teraz mówią, że 2 miesiące miałaś, a tak naprawdę było to co nieco później ;-)
Wiesz te fotki co wklejałam to przeszły cenzurę, są i takie po których te kiloski widać ;-)
Przewijak mam i jestem jak najbardziej za
J, u mnie każde przewijanie na nim się odbywa póki co, bo młody jest już długości przewijaka (70 cm), no i wiercić się strasznie zaczyna, więc nie wiem co będzie dalej
J
Gosia, super, że cukry coraz lepiej rozgryzasz
J
Kasikz, powodzenia w walce z kryzysem i skokiem
Ewelinka, no nic dziwnego, że chciałaś P udusić :-)
Super, że wszystko dobrze, aż mi się też oczka zaszkliły. cudnie!
Narzekałam narzekałam, że młody nie chce leżeć na brzuszku to teraz mam za swoje. Odkąd nauczył się przekręcać to tylko na brzuchu by leżał, a ja tylko wycieram pawie, bo taka gimnastyka po jedzeniu wiadomo jak się kończy