reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

nam na SR mowila polozna ze dwa tygodnie przysluguje bez wzgledu na rodzaj porodu tyle ze ze szpitala dostaje sie tydzien a po nastepny to maz do ogolnego ma se isc, a powiedzcie mi czy to jest tak jak l4? tzn to samo prawie? bo jak tak to moj maz moze sobie o tym zapomniec bo jak u nich ktos l4 bierze to leci z roboty :/ wiec chlopy biora urlop jak choruja.... chora firma :/

o matko dziewczyny a gdzie wy to suszycie te pranie codzienne? :-O

reklama
Pati, ja gdzieś czytałam, że opieka to 100%płatne, ale wiesz-internet kopalnia wiedzy wszelkiej i nie koniecznie potwierdzonej.to faktycznie chora firma, chociaż ja jak już obłożnie zachorowałam, to też w pracy wolałam urlop niż zwolnienie, ale to ze wzgl na to, że na zwolnieniu dużo obcinają, a jak Ci się pokryje z weekendem, czy innym niepracującym dniem, to też odliczają jak za pracujący więc masakra. jak się czujesz w ogóle przed jutrzejszą wizytą?

Witam
Dziewczyny nie wiem co mam już robić wyniki moczu jak były tragiczne tak i są nie ma żadnej poprawy w środę idę do lekarza bardzo się boję tego wszystkiego, normalnie dół.

no jak zobaczylam ten krazek to sie przerazilam a Adam to mi tylko powiedzial "kurcze to współczuje".... mialam ochote go zabic, w ogole co to za chlop ktory jedzie na zakupy i mi nawet czekolady nie przywiezie...

ide lezec bo dzis robilam bilans w symfoni a robilam go przy uzyciu "pomocy" bo sie na tym programie nie znam no ale jakos poszlo chyba ze nr kont pokrecilam :/ baba zamiast mi wyslac z zadaniem instrukcje jak to sie robi to tylko zadanie przeslala a na zajeciach reszcie wszystko tlumaczy, sama jest w ciazy to moglaby mnie zrozumiec-jędza jedna...

ide filma obejrzec
papa

martusionek kup sobie sok z żurawiny w aptece i pij go ile wlezie i zakwaszaj mocz zeby te bakterie wyplukac, ja tez mam bakterie teraz mi wyszly no i jakos falczymy dostalam furagin na nie no i lykam...

Pati ale ja już nie wiem co mam robić kurde robie wszystko co możliwe :
- sok żurawinowy
- pije żurawit
- pije urospet
- pije litrami wodę z cytryną
- do higieny używam tylko białego jelenia
- i wycieram się ręcznikami papierowymi papieru zapachowego też już nie używam
Załamka......

Martusionek, głowa do góry dobrze będzie. Asia-She też się bujała z pęcherzem, a teraz tuli Emilkę.
A robiłaś posiew moczu z antybiogramem? jak nie to może by się przydało, wtedy wiadomo by było na co to cholerstwo wrażliwe jest i skuteczniej można by było antybiotyk dobrać

Martuś, tulam Cię, bo tylko tyle mogę.a lekarz co na to?przecież oni na oddziałach położniczych mają swoje sposoby na takie dziadostwa.ja poprzednio dostałam od mojej gin takie globulki dopochwowe, które robią w przyszpitalnej aptece i mi pomogły w 2 dni.przyciśnij swojego gina.a i spróbuj może do higieny ten płyn dax perfecta mama.jest z wyciągiem z kory dębu no i w ogóle mi np bardziej pasuje, niż lactacyd, bo może ten jeleń to jednak bardziej wysusza...albo kup sobie tantum rosę do podmywania.no nie wiem Skarbku.uszy do góry!!!!!

Martusionek może do urologa się przejdź oni znają miliony specyfików na pęcherz, a własnie moja znajoma tak miał i okazało się ze u niej maż był nosicielem jakiejś bakteria i przy przytulankach zarażał,jej szło to na pęcherz zrobili sobie przerwę i do końca ciąży bez zapalenia.
Just i Lucy widzę nowe suwaczki trzymię kciuki za pozytywne zrzucanie ja będę kolejna:) Lucy ty chudzielcu!!!!!

julitko ja mam w sumie mam 20 tych tetrowych z czego 2 kolorowe i 6 flanelowych. Kupiłam papmpersy 1 paczkę.
Podkłady kupiłam takie Świetne Podkłady poporodowe na łóżko w 24h (1298412184) - Aukcje internetowe Allegro do szpitala
A ja czekam na małża ma mi przynieść kapustę kiszoną.Znów się najem i będę cierpieć ale wole to niż słodycze.
Wyniki krwi jelit, i węzłów chłonnych są dobre markery ujemne ale mi ulżyło. Najgorsze jest te oczekiwanie na wyrok. Po ciąży na spokojnie czeka mnie znów biopsja wezłów bo mi zaś jakiś guzior wyszedł. Mówię wam jak nie urok to sr......
Ale mi ulżyło ze już 30 tydz się zaczyna. Fakt mała coraz mniej się odzywa ale co jej się dziwic penie charakter po tatusiu,
Słodkich snów

reklama
kaira ja przy moim mizernym wzroscie siedzacego psa jakbym wazyla wiecej to bym byla szersza niz dluzsza:-D i tak juz kiedys bez ciazy wazylam 68 kg i nie chce do teo wracac. a co do tych wezlow to najwazniejsze ze markery ujemne a teraz pewnie cos sie tam powiekszylo na skutek zmian hormonalnych moja kumpela tez tak ma. tylko ze jej kaze onkolog usunac teraz tego guza z piersi a nie czekac do rozwiazania w grudniu

Do góry