reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Just, no mi właśnie o te pieluszki chodzi:)no a o te podkłady to zapytam jutro na SR, bo do mojego szpitala chyba yrzeba mieć, a ja nie wiem ile???a ten zwiewający czas, to masakra jakaś!!!po porodzie też tak leci?
aaaa Pati, kciuki za jutro!

reklama
Julitko co do tetrowych to ja mam właśnie te co Ty w linku pokazałaś...i Just.
Jak dla mnie warto zapłacić bo jakość super. Ja zakupiłam w sumie 4 paczki po 6 sztuk i mi wystarcza, ale pranie Szymulkowe puszczamy prawie codziennie, tzn codziennie, poza dzisiejszym dniem :-)
Jeżeli chodzi o podkłady to u mnie w szpitalu dawali na łóżko i nie potrzebowałam swoich. Ale nie wiem jak jest w innych.

Witajcie brzuchatki i mamusie

My jutro na szczepienie idziemy i na wazenie ,az sie boje :baffled:,bo ciężki jest :szok:,chyba z 9 kilo juz wazy hihi

Rośnie dobrze, ślini sie ,ale ząbków nie widać wogole,nawet zadnej białej plamki nic a nic

A widzę,ze na temat wozkow sie rozmowa odbywa, absolunie nie polecam Quinny buzz , beznadziejny wozek , skrzypi, koła sa tak rozłozone,ze wozkiem wjedzam na styk w dzwi, fakt,ze wozek jest lekki.

Pozdrawiam i całuję :*

Ps.mysza, no dziekuje,ze mi odpisalas na pw :dry:

kaira jestem, czytam ale weny brak do pisania chyba jakis jesienny smut mnie dopadl
julitka po SN mąż dostaje tydzien opieki

Ostatnia edycja:
ola ja mialam zaledwie jeden komplet na 56 reszta na 62 i powiem ze choc Milosz jak sie urodzil mial 53 cm to latwiej mi sie go ubieralo w te 62 zwlaszza ze po 2 tyg ten 56 byl na niego za maly.

Ola, no to się Julek najwyżej będzie topił przez moment w 62 ale pewnie szybciutko dorośnie:)zresztą z ciuchami nie ma problemu.wszystko inne najważniejsze masz.będzie dobrze, zobaczysz:)
Just, szkoda,że tak leci, bo ja niestety po macierzyńskim muszę zaraz do pracy wracać:(a to tak mało czasu, żeby się dzidziusiem nacieszyć
Lucy, ale chyba ten tydzień to nie reguła...czy ZAWSZE tak jest, bo wiem o 2 dniach okolicznościowego na pewno, a o opiece to dziś coś słyszałam i nie wiem, jak to naprawdę
Ewela, to chłop jak dąb rośnie :)będzie mamusie na rękach nosił:)powodzenia na szczepieniu!!!a na zabki jeszcze czas:)
Mysza, codziennie pranie:szok:ło matulu.to proszek Wam na 2 tyg wystarczy?swoją drogą niezłe cen proszków dla dzieci....na wszystkim co z dzieckiem związane taką kasę robią...

reklama
julitka no ten tydzien opieki przy sn a 2 przy cc to chyba standard tzn jak wychodzilam ze szpitala to przy wypisie pielegniarka mnie pytala czy chce ten swistek od nich zeby maz mial opieke. a ztym praniem to niestety tak jak Mysza pisze codzennie to standard

Do góry