reklama
martusionek
Fanka BB :)
Witam!
Już jestem po badaniu krwi popołudniu pojedziemy z M i odbierzemy od razu wybierzemy się na zakupy czyli w poszukiwaniu kurtki, mam nadzieję, że wyniki będą dobre.
Lilianna ale Ada chyba musi być po kimś taką gadułą
Ja dziś troszkę nie wyspana bo nie dałam rady spać od 12.40 a jak trzeba było wstawać to akurat mnie na sen złamało
Życzę wam miłego dnia!!!!
Już jestem po badaniu krwi popołudniu pojedziemy z M i odbierzemy od razu wybierzemy się na zakupy czyli w poszukiwaniu kurtki, mam nadzieję, że wyniki będą dobre.
Lilianna ale Ada chyba musi być po kimś taką gadułą
Ja dziś troszkę nie wyspana bo nie dałam rady spać od 12.40 a jak trzeba było wstawać to akurat mnie na sen złamało
Życzę wam miłego dnia!!!!
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Czesc dziewczynki.
Ja jeszcze nie ubrana bo niedawno wstalam.Julia w nocy ciagle robila pobudki...
A co do sklepow to w kazda niedziele wszystko pozamykane...Wczoraj jak byly otwarte to ludzi bylo full.
Ide sie ubierac.odezwe sie pozniej.Buziaki
Ja jeszcze nie ubrana bo niedawno wstalam.Julia w nocy ciagle robila pobudki...
A co do sklepow to w kazda niedziele wszystko pozamykane...Wczoraj jak byly otwarte to ludzi bylo full.
Ide sie ubierac.odezwe sie pozniej.Buziaki
K
kaira24
Gość
Witam
Agniesia-Julka przecudowna ale będzie mieć pamiątkę na starość ja dziś od rana bez humoru, mala z resztą też nie chce jej się ruszać. Z pracą A nic nie wyjaśnione, mam wszystkiego dosyć. W sobotę znów zjazd gości przyjeżdża 2m-ce chrześniaczka z rodzicami mam nadzieje ze to ostani na najbliższe miesiące.Już mnie to bardzo męczy ale głupio mi powiedzieć nie, tym bardziej ze nasz dom przez ostaniach kilka lat tętnił towarzysko życiem.W sobotę o 22 zasnęłam przy wszystkich na kanapie
Zamówiłam dziś naklejki na ściane z Myszki miki do małej pokoju, i bransoletkę ala Pandora tylko 1000 zł tańszą :-). Czekam dalej na pościel strasznie długo boo ponad 10 dni, ale dostałam e-mail że wysłali. U nas dziś brzydka mokra pogoda. Buziaki
Agniesia-Julka przecudowna ale będzie mieć pamiątkę na starość ja dziś od rana bez humoru, mala z resztą też nie chce jej się ruszać. Z pracą A nic nie wyjaśnione, mam wszystkiego dosyć. W sobotę znów zjazd gości przyjeżdża 2m-ce chrześniaczka z rodzicami mam nadzieje ze to ostani na najbliższe miesiące.Już mnie to bardzo męczy ale głupio mi powiedzieć nie, tym bardziej ze nasz dom przez ostaniach kilka lat tętnił towarzysko życiem.W sobotę o 22 zasnęłam przy wszystkich na kanapie
Zamówiłam dziś naklejki na ściane z Myszki miki do małej pokoju, i bransoletkę ala Pandora tylko 1000 zł tańszą :-). Czekam dalej na pościel strasznie długo boo ponad 10 dni, ale dostałam e-mail że wysłali. U nas dziś brzydka mokra pogoda. Buziaki
martusionek
Fanka BB :)
Martusionek fajowy ten twój zbiorniczek dzidziusiowy!!!! śliczna piłeczka.kciuki za wyniki
Agnieszka no ja myślałam,ze akurat w pt sobie po wizycie spakujeale M stwierdzil,ze moze chociaz w czwartek jakby cos wypadlo i mnie zatrzymali np.ale wątpie myślę,ze małemu nie spieszy się.więc jeszcze zobaczę z tą torbą
Lili zazdroszczę Ci tych pogaduszek
Ewciu jak humorek lepiej? kolejny dzień do przodu
Kairko na pewno ułoży się,a z tymi imprezkami to faktycznie może być męczące
a u mnie nic nowego w sumie. wczoraj coś mnie bolało na malutkiej powierzchni jakby przy żebrach(głęboko ukrytych)może mały wcisnął się.albo od słodkiego żołądek nie wiem.buziam
tak obczaiłam ten mój suwak i chyba muszę wziąć się za prasowanie
Agnieszka no ja myślałam,ze akurat w pt sobie po wizycie spakujeale M stwierdzil,ze moze chociaz w czwartek jakby cos wypadlo i mnie zatrzymali np.ale wątpie myślę,ze małemu nie spieszy się.więc jeszcze zobaczę z tą torbą
Lili zazdroszczę Ci tych pogaduszek
Ewciu jak humorek lepiej? kolejny dzień do przodu
Kairko na pewno ułoży się,a z tymi imprezkami to faktycznie może być męczące
a u mnie nic nowego w sumie. wczoraj coś mnie bolało na malutkiej powierzchni jakby przy żebrach(głęboko ukrytych)może mały wcisnął się.albo od słodkiego żołądek nie wiem.buziam
tak obczaiłam ten mój suwak i chyba muszę wziąć się za prasowanie
Ostatnia edycja:
reklama
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Olu- dziś lepiej )
jak czytam o tej swojej wadzie, to wtedy doła łapię...
i dlatego od dziś staram się nie czytać...
Dopiero za prasowanie się bierzesz?
a ja latałam sobie po allegro i spodobało mi się kilka rzeczy dla Malucha
o taka komoda
Komoda FORTE OMBRA OMBK36 Raty PROMOCJA od ręki (1297313542) - Aukcje internetowe Allegro
naklejeczki
NAKLEJKI na ścianę KUBUŚ PUCHATEK 120x50cm XL (1292150077) - Aukcje internetowe Allegro
łóżeczko
ŁÓŻECZKO SAFARI KLUPŚ SZUFLADA + MATERAC CENA (1291405738) - Aukcje internetowe Allegro
i pościel nr 278 i 279
MY-SWEET-BABY posciel 12cz do lozeczka 140cm serca (1292161818) - Aukcje internetowe Allegro
wózek też już mam na oku hahaha
http://allegro.pl/wozek-atlantic-espiro-baby-design-3-w-1-gratis-i1291611691.html
ale wózek, łóżeczko i pościel to już od dawna )
mógłby być marzec, żeby móc już kupować )
jak czytam o tej swojej wadzie, to wtedy doła łapię...
i dlatego od dziś staram się nie czytać...
Dopiero za prasowanie się bierzesz?
a ja latałam sobie po allegro i spodobało mi się kilka rzeczy dla Malucha
o taka komoda
Komoda FORTE OMBRA OMBK36 Raty PROMOCJA od ręki (1297313542) - Aukcje internetowe Allegro
naklejeczki
NAKLEJKI na ścianę KUBUŚ PUCHATEK 120x50cm XL (1292150077) - Aukcje internetowe Allegro
łóżeczko
ŁÓŻECZKO SAFARI KLUPŚ SZUFLADA + MATERAC CENA (1291405738) - Aukcje internetowe Allegro
i pościel nr 278 i 279
MY-SWEET-BABY posciel 12cz do lozeczka 140cm serca (1292161818) - Aukcje internetowe Allegro
wózek też już mam na oku hahaha
http://allegro.pl/wozek-atlantic-espiro-baby-design-3-w-1-gratis-i1291611691.html
ale wózek, łóżeczko i pościel to już od dawna )
mógłby być marzec, żeby móc już kupować )
Ostatnia edycja:
Podziel się: