reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Dziewczynki, witam się tylko i przepraszam, ale jakoś brak mi weny do pisania:(ostatnio mam jakiś senny humorek, więc leniu****ę.chociaż może nie do końca, bo od 3 dni codziennie jacyś goście w domu.może dlatego jestem zmęczona.ostatnio lubię ciszę i spokój i chyba mi tego brakuje...
MArtuś, śliczny brzuszek-taki kształtny:)
PAti, a jak u Ciebie w szpitalu z lewatywą np?a maszynka do golenia się nie przyda?termometr/nie wiem, czy pisałaś/,pytałaś chyba o laktator.moja siostra mówiła, ze jej się taki mały ręczny przydał w pewnym momencie, bo miała mnóstwo pokarmu i piersi jej pękały.

a ja Wam powiem, że już mam stresa, bo w środę USG i oczywiście już 1000 zmartwień, znów ten strach, czy wszystko u malucha ok, czy jest wymiarowy, czy zdrowy...może dlatego to moje takie rozbicie, mam nadzieję, że po środzie znów wróci dobry nastrój.postaram się wrócić do Was wkrótce w dobrej formie
buziaczki!!!

reklama
Martusionek słodki brzusio :-)

ola no najwyższa już pora na to prasowanie... dopiero co mnie popędzałaś, a teraz już Twoja kolej :-)

Czy mamy na forum kogoś z Niemiec ? Chciałabym poprosić o przysługę. Chodzi mi o zakup kropelek Sab Simplex i wysyłę do mnie. Podobno najlepsze na problemy brzuszkowe.

Mysza dużo nie mam do prasowania tzn niezła sterta,ale z ważnych rzeczy tylko pościel malucha i moje koszule:) reszta to normalne ciuchy
co do niemiec to Agnieszka,a na co dokładnie te kropelki?bo to chyba te co do Agaty nie dotarły od Agnieszki z tego co kojarze

Julitka ja przed usg w 32 ryczałam trzy dni:) wiec spoko:) oby do środy i dobrze będzie
a termometr mają w szpitalu przeciez. lewatywe ja kupilam:).podczytalam to co do Pati pisalas:)

Ewciu nie czytaj za duzo bo wiesz ,ze dr google to nie najlepszy lekarz:)

Witam po weekendzie.
Denerwuje mnie ten deszcz ciągły, musze iść do sklepu, bo chleba nie mam. Nienawidzę chodzić w deszcz, szczególnie teraz, bo moje tempo jest zabójcze wiec i tak zmoknę i jest nieprzyjemnie i zimno.

Just
no allegro jest dobre, szczególnie dla ciężarnych i matek i osób, które nie mają albo czasu łazić po sklepach albo sił.:-) A prezenty dla dzieci na święta to akurat tylko z allegro będą.

Ewcia ja kupuję sobie takie właśnie łóżeczko tylko bez szuflady i przewijak jeszcze na łóżeczko jest z tej serii, bo ja komodę bez przewijaka kupuję.

Martusionek brzuszek fajny, taki kształtny.:-)

A czy dziecko to też się przeciąga w brzuchu, bo moje to się z dwóch stron brzucha wypchało dziś po bokach, śmiechowe to było.

Olu- ja wiem, że dr google to nie najlepszy lekarz, dlatego od dziś na ten temat czy też inny postaram się nie czytać :))
za 2 tyg mam wizytę więc doktorek będzie miał zadanych 1000 pytań do ;)

Gosiu- ja muszę mieć z szuflada, gdyż za bardzo nie będę miała gdzie trzymać pościeli dla Malucha...
a właśnie co do przewijaka też tak nad tym się zastanawiam czy będzie potrzebny...
ale mam jeszcze trochę czasu :))

Gosiu- ja muszę mieć z szuflada, gdyż za bardzo nie będę miała gdzie trzymać pościeli dla Malucha...
a właśnie co do przewijaka też tak nad tym się zastanawiam czy będzie potrzebny...
ale mam jeszcze trochę czasu :))

Ja uważam, że przewijak szczególnie na początku jest dobry, szczególnie dla naszego kręgosłupa, wygodniej jest przewijać takie niemowlę.

Ja uważam, że przewijak szczególnie na początku jest dobry, szczególnie dla naszego kręgosłupa, wygodniej jest przewijać takie niemowlę.

W sumie racja :))

a można go dać na łóżeczko? czy musi być na komodzie?
o dziwo jeszcze tym się nie zainteresowałam hahaha

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki dziękuję za komplementy może i kształtny ten brzusio ale wieczorem przybiera bardzo dziwne formy:-)
i coś dzisiaj strasznie mi boli i mnie ciągnie w dole nie wiem wzięłam nospę i wypiłam magnez i czekam na rezultaty i jeszcze M mnie zdenerwował i odechciało mi się wszystkiego:wściekła/y:

Julitko zobaczysz będzie wszystko dobrze to ja będę trzymać kciuki za twoja wizytę!!!!

Do góry