reklama
dziękuję za rady odnośnie mojego hemoroida trochę mnie pocieszyłyście,dziękuję
nie krwawi ,troche boli i wystaje.ale tak jak Lucy napisala udalo mi się go wcisnąć.
w pt pójdę do gin to może mi przepisze coś,już tydz wytrzymam i nie będę kombinować
odebralam wyniki krwi ,moczu,posiewów i wygląda,ze wszystko ok. na cytologie tylko muszę jeszcze z tydz poczekć.ale to malo ważne już.
pozdrawiam was sobotnio nadal mam zły humor przez to paskudztwo
Mysza zdjęcie małego jak robi żółwika pierwsza klasa
Jeżynka ja mam taką poduszkę klin,u znajomych sprawdza się.no al edo moich testów jeszcze trochę
nie krwawi ,troche boli i wystaje.ale tak jak Lucy napisala udalo mi się go wcisnąć.
w pt pójdę do gin to może mi przepisze coś,już tydz wytrzymam i nie będę kombinować
odebralam wyniki krwi ,moczu,posiewów i wygląda,ze wszystko ok. na cytologie tylko muszę jeszcze z tydz poczekć.ale to malo ważne już.
pozdrawiam was sobotnio nadal mam zły humor przez to paskudztwo
Mysza zdjęcie małego jak robi żółwika pierwsza klasa
Jeżynka ja mam taką poduszkę klin,u znajomych sprawdza się.no al edo moich testów jeszcze trochę
hej
teraz mam dla was zadanie
to moja lista rzeczy do szpitala a wy mi napiszcie czego nie mam...
Dla mnie:
-dwa ręczniki duży i małuy
-dwa opakowania końskich podpasek
-kosmetyki: mydlo szare, szmpon, pasta do zebów, szczoteczka, myjka, krem do twarzy, grzebien (brakuje mi dezodorantu w kulce, papieru toaletowego, ręczników papierowych)
-majtki: jednorazowe i siatkowe
-skarpetki
-chusteczki higieniczne
-koszule nocne-3 sztuki i szlafrok
-klapki zwykłe (brakuje mi tych pod prysznic.... albo da mi tesciowa swoje albo mi kupi jak będą)
-stanik do karmienia jeden i jeden zwykly
-wkładki laktacyjne
-podkłady ginekologiczne na łóżko-5sztuk (5sztuk zostawiam w domu to mi A. dowiezie)
-gaziki jałowe-na cos miały byc ale nie pamietam na co, polozna cos gadala na SR 6sztuk
-szklanka i sztućce
Dla bobasa:
-pieluchy pół paczki-ok 20sztuk
-chusteczki dla niemowlat-63sztuki (jedno opakowanie)
- krem do pupy bebanthen lub mam sudokrem nie wiem ktory lepszy
teraz to co wiem ze mi brakuje:
-woda mineralna w małych butelkach
-klapki pod prysznic
-mały dezodorant
-jakas herbata do picia???
no i reszta co pisałam
czy laktator tez brac?? mam z medeli mini electric
czy brak butelki dla bobaska?
zestresowalam sie ta lista w dodatku faktycznie widze ze mi brzuch opadł troche :-(
sorki ze wiecej nie napisze ale nie mam czasu doczytywac co u was bo musze lezec, tesciowa mi nie pozwala nawet chodzic :/ normalnie terror wziela mnie do gory i mnie pilnuje
teraz mam dla was zadanie
to moja lista rzeczy do szpitala a wy mi napiszcie czego nie mam...
Dla mnie:
-dwa ręczniki duży i małuy
-dwa opakowania końskich podpasek
-kosmetyki: mydlo szare, szmpon, pasta do zebów, szczoteczka, myjka, krem do twarzy, grzebien (brakuje mi dezodorantu w kulce, papieru toaletowego, ręczników papierowych)
-majtki: jednorazowe i siatkowe
-skarpetki
-chusteczki higieniczne
-koszule nocne-3 sztuki i szlafrok
-klapki zwykłe (brakuje mi tych pod prysznic.... albo da mi tesciowa swoje albo mi kupi jak będą)
-stanik do karmienia jeden i jeden zwykly
-wkładki laktacyjne
-podkłady ginekologiczne na łóżko-5sztuk (5sztuk zostawiam w domu to mi A. dowiezie)
-gaziki jałowe-na cos miały byc ale nie pamietam na co, polozna cos gadala na SR 6sztuk
-szklanka i sztućce
Dla bobasa:
-pieluchy pół paczki-ok 20sztuk
-chusteczki dla niemowlat-63sztuki (jedno opakowanie)
- krem do pupy bebanthen lub mam sudokrem nie wiem ktory lepszy
teraz to co wiem ze mi brakuje:
-woda mineralna w małych butelkach
-klapki pod prysznic
-mały dezodorant
-jakas herbata do picia???
no i reszta co pisałam
czy laktator tez brac?? mam z medeli mini electric
czy brak butelki dla bobaska?
zestresowalam sie ta lista w dodatku faktycznie widze ze mi brzuch opadł troche :-(
sorki ze wiecej nie napisze ale nie mam czasu doczytywac co u was bo musze lezec, tesciowa mi nie pozwala nawet chodzic :/ normalnie terror wziela mnie do gory i mnie pilnuje
Ostatnia edycja:
Pati ja mialam suszarke zeby szybko wlosy wysuszyc i zeby mlody nie zostawal na sali dlugo sam
laktatora nie bralam, jak dokarmialam malego to w szpitalu dawali mleko w takich jednorazowych malych buteleczkach. no ja to pilam jak smok wiec mialam z 4 poltoralitrowe wody ale mi P po prostu je dowiozl po porodzie
laktatora nie bralam, jak dokarmialam malego to w szpitalu dawali mleko w takich jednorazowych malych buteleczkach. no ja to pilam jak smok wiec mialam z 4 poltoralitrowe wody ale mi P po prostu je dowiozl po porodzie
Ostatnia edycja:
GosiaLew
Fanka BB :)
Mysza na próbę możesz nawet 1/4 saszetki dać plantexu. Na początku chciałam napisać, zebyś sama wypiła i przy karmieniu by dostał od Ciebie, ale uświadomiłam sobie w porę, że ty nie karmisz piersią. A laktacja Ci już zanikła czy jeszcze ciekniesz?
Ola** oby szybko Ci się humor poprawił, bo zadowolona mama to i zadowolone dziecko :-)
Pati no nie zapomnij o dokumentach:-)
Ola** oby szybko Ci się humor poprawił, bo zadowolona mama to i zadowolone dziecko :-)
Pati no nie zapomnij o dokumentach:-)
reklama
pati ja jestem w szoku ,ze Ty w ogóle takie listy do szpitala tworzysz i to już .ja nie tworzę mam ze SR jakąś i tyle.
butelkę nam kazali miec dla bobasa, sudocremu nie polecali, bo wysusza raczej linomag czy alantan np(sudocrem w domu mozna miec jak cos by dzialo się z pupą na zasadzie leku już) a po co ręcznik papierowy? a podkaldy na wyrko trzeba miec?
Gosiu no juz mi lepiej,jak wcisnęlam i nie wyłazi,takie oszukiwanie samej siebie ,ze go nei ma
butelkę nam kazali miec dla bobasa, sudocremu nie polecali, bo wysusza raczej linomag czy alantan np(sudocrem w domu mozna miec jak cos by dzialo się z pupą na zasadzie leku już) a po co ręcznik papierowy? a podkaldy na wyrko trzeba miec?
Gosiu no juz mi lepiej,jak wcisnęlam i nie wyłazi,takie oszukiwanie samej siebie ,ze go nei ma
Podziel się: