reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Hej laseczki -ja tylko na chwilkę -padam na twarz... jesteśmy spakowane do szpitala -więc już lużnij na psyche;) nie żeby się coś działo ale zawsze to większy komfort wiedzieć że wszystko gotowe.

Ja chodzę wiecznie zmęczona i ospała... nie wiem co mi jest ale energii brak -więc grzecznie ide spać:)
Dobranoc

reklama
Koti ma termin ma 22.03. to może jeszcze się nie rozpakowała, ale się np. urządza. Toż to za chwilę przecież. No chyba, że maleństwo już ją urządza i nie ma czasu zajrzeć :) A ja czuję ruchy dzidzi!!! Chyba mała musiała zostać naświetlona, bo czuję ją wyraźnie, tzn. wyraźne bąbelki :)))

Hmmm... Nie za wielki brzusio? Kasikz na żywo go widać bardziej i każdy mi to mówi kto mnie tylko widzi, że już wyglądam na młoda mamusię :-)

TRZYMAM KCIUKI ZA WIZYTĘ! I czekam na dobre wieści :-) A zdjęcie jak najbardziej mile widziane :-)

Lilijanna teraz ja się będę martwić, że Ty czujesz a ja nie :-( Bo już sama nie wiem, ale to wczoraj to chyba były moje urojenia. Za bardzo bym już chciała coś czuć...

She no w końcu pokazałas sie :) brzuchol rosnie widze to bardzo dobrze :)

A ja jesuuu weszlam z rana na wage :((((( i patrze a tu od poczatku ciazy 10kg na plusie, boze jak moglo do tego dojsc ,niewiem ,nie jadlam duzo, kurde az zła jestem na siebie :(

Baby baby, i czego Wy panikujecie z tymi ruchami. Jestem tydzień do przodu w stosunku do Was i u mnie ciągle zdarzają się dni, że w brzuchu jest cisza, cisza i cisza ;-)

Dla mnie do tej pory te dziwa dziejące się w brzuchu są momentami tak abstrakcyjne, że ho ho - jakiś obcy tłucze mi się w środku ;-)

w pierwszym trymestrze grzecznie nie piłam kawy, a jak w boże narodzenie zaczęłam tak przestać nie mogę (taka słabizna z mlekiem, ale coś mnie ciągnie do niej) - może od wielkanocy znów będę grzeczna ;-)

wow, zrobiłam sobie próbnie taki suwaczek tęczowy, żeby zobaczyć czy to nadal 6 miesiąc i się okazało, że miesiąc 6 ale zostało mniej niż 100 dni, 99 ;-)

Ja mam zapisane ze od 27 tc zaczyna się siodmy:-)A mi zaraz wskoczy na 5, chyba od 18 tc.
Ruchy fajne i rzeczywiście mam inne niż w poprzedniej ciąży . teraz mam już takie jakby kopniaczki tylko malutkie bo dzidzia mała, a poprzednio na takie czekałam chyba do 22 tc.

Dzisiaj ide do lekarza ale dopiero na 21 : 15 wiec jeszcze cały dzień przede mną.Pewnie zdjecia nie będzie, bo pan dr nie będzie wiedział jak zrobic:-(

Przy okazji dziewczyny wszystkiego najlepszego:)
Agatko a ty nam odpoczywaj , póki jeszcze mozesz. Skoro organizm zmeczony , znaczy że trzeba odpocząć , moze chce nabrac sily na poród

Lilijanna super że czujesz ruchy:)

Ostatnia edycja:
Kasik trzymam kciuki za wizytę. She wszystko jest dobrze, maluda odpoczywa przed czwartkową obserwacją. Ewela kilogramy nie ważne, dzidzia ma się czuć dobrze, a kg zrzucisz. A może to tylko wody? Wstawiam zdjęcie mojej dzidzi :)))

Załączniki

• Skan_001.jpg
    Skan_001.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
reklama
Lilianna córcia slodka

Ewela nie martw sie wagą. Zrzucisz. Ja tesz już sporo przytyłam,. Od dzisiaj ograniczam cukier i słodycze. Ale poza tym nie mam zamiaru sie głodzić. WIdocznie tak juz mam. ja mam juz5-6 kg na plusie. ALe poprzednio też tak miałam wiec nie panikuje.

Do góry