reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Kasik trzymam kciuki za wizytę. She wszystko jest dobrze, maluda odpoczywa przed czwartkową obserwacją. Ewela kilogramy nie ważne, dzidzia ma się czuć dobrze, a kg zrzucisz. A może to tylko wody? Wstawiam zdjęcie mojej dzidzi :)))

śliczna kruszynka :)

ja sie juz doczekać z moim D.nie mozemy kiedy przyjdzie na swiat,a tu jeszcze prawie 4 miesiace.

reklama
Ja już po wizycie u pana profesora. W sumie fajny czlowiek. Przejął sie sprawą:-) Powiedział że w sumie jedyne co można zrobić nie znając przyczyny w moim przypadku to brać clexane do końca ciąży.
Szkoda tylko że nie miałam usg. Sluchałam serduszka. Pan dr sprawdził szyjkę i macicę. I wszystko w porządku.Wbił się w ksiażeczkę i wrazie co kazał szukać się w szpitalu. A że jest ordynatorem to sie przyda:-D
Teraz do 30.03 bo mam wtedy połówkowe

Cześć dziewczyny :-)

Wczoraj "zgwałciłam" m., bo mu mówię, że forum mi działa inaczej i nie mogę ładnie i zgrabnie pisać, tylko wszystko jednym ciągiem no i naprawił, więc od rana mam już lepszy humorek :-D

Kasikz cieszę się, że wszystko w porządku, mi też teraz zrobił badania tylko tak ot tak, no ale USG zrobił, a powiedział, że resztę szczegółów na połówkowym, tylko że mi kazał przyjść 09.04. dopiero i dał wykaz badań do zrobienia: morfologia, ogólne moczu i coś jeszcze. Cytologia mi wyszła ok. Kochana słyszałaś serduszko, a w naszym przypadku to wiesz, że bardzo wiele. Mój gin też jest ordynatorem ;-)

Ewela my też czekamy już z utęsknieniem, ale nie każmy naszym dzieciom się spieszyć, niech każde poczeka na swój termin, no jedynie czas mógłby popłynąć troszkę szybciej :-D

She
no i jeden dzień za pasem znowu i jesteś bliżej badania. Nie denerwuj się, bo mi lekarz poiwedział, że dzidzia teraz bardzo mocno wyczuwa nasze lęki, więc mamy być radośni.

Agatka jak tam nowy kąt? Mam pytanie kupowałaś wanienkę normalną, bo mi się strasznie podobają te z fisher price z tym hamakiem, a jeszcze koleżanki zachwalają, że są super wygodne, tylko koszt ich to chyba przyrost formy nad treścią i tak gdybamy sobie z m. na ten temat czy jest nam aż taki wynalazek potrzebny czy nie?

Kasikz jak miło usłyszeć dobre wieści :-) Ciekawe czy połówkowe będziemy miały w tych samych terminach :-)

Lilijanna no tak, jedne dzień do przodu i czwartek coraz bliżej. Mam nadzieję, że będę szczęsliwa. Staram się nie stresować, ale czasem nie mam na to wpływu. Same wiecie jak to jest.

Też bym chciała czuć, że moja Dzidzia na czymś mi siedzi. A ona nic. Cisza jak makiem zasiał :-(

Dziś odbieram wyniki krwi i moczu. Ciekawe jakie będą tym razem...

A tymczasem pokażę Wam moją kolejną zdobycz:

~`ST.BERNARD &... ~` SWETEREK I JEANSIKI 0-3 (941043236) - Aukcje internetowe Allegro

Hey kochane :-):-):-)

Wpadłam podpisać listę obecności :tak::tak:

Niestety muszę już lecieć, bo mam zamiar w końcu wybrać się na uczelnię :baffled::baffled:
Mam tam parę spraw do załatwienia :dry::dry:

Co do moich mdłości - dzisiaj są mniejsze.... co nie zmienia faktu, ze od paru dni żywię się głównie krakersami i precelkami :dry::dry::dry::dry::dry:

Do napisania później ;-);-)

Daaa nie marudź a ciesz się, że Cię męczy i że doczekałaś się swojej ukochanej Fasolinki :-) Uważaj na siebie na tej uczelni i w drodze!

jestem na chwilkę dziewuszki -po śniadanku przed sprzątaniem...
ja tu wiecznie coś sprzątam:baffled::confused:
Dziś o 17 lekarz
Jutro szkoła rodzenia
Od czwartku już luz

Lilijanka normalna ZWYKŁA WANIENKA -BEZ UDZIWNIEŃ. Dałam za nią 27 zł co w ilości wszystkich kosztów nic nie znaczy ale nie miałam zamiaru od początku świrować z wanienkami, podkładkami do wanienek itp... cz potrzebny? a po co -dziecko trochę w wanience pomyjesz i jak zacznie siedzieć już luz. Poza tym tyle czynności przy dziecku bardziej przerażających jest ze mycie to już pikuś:baffled:

Daaa hehehe coca cola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozostałe dziewczynki pozdrawiam i zmykam do mopa:rofl2:

Agatko, a pamiętasz może u kogo na allegro pościel do łóżeczka kupowałaś? z tego co pamiętam kiedyś linka wklejałaś ale nie mogę znaleźć

Odebrałam wyniki. I się popłakałam. Mocz super. Wszystko wróciło do normy. Za to krew tak jak dotąd wzorowa, tak teraz powariowała:

leukocyty - powyżej normy
erytrocyty - powyżej normy
neutrocyty - powyżej normy
monocyty - powyżej normy
bazocyty:
% neutocytów - powyżej normy
% limfocytów - poniżej normy

Mam dość. Czy raz nie może być wszystko ok?!

reklama
Do góry