Cześć dziewczyny :-)
Wczoraj "zgwałciłam" m., bo mu mówię, że forum mi działa inaczej i nie mogę ładnie i zgrabnie pisać, tylko wszystko jednym ciągiem no i naprawił, więc od rana mam już lepszy humorek
Kasikz cieszę się, że wszystko w porządku, mi też teraz zrobił badania tylko tak ot tak, no ale USG zrobił, a powiedział, że resztę szczegółów na połówkowym, tylko że mi kazał przyjść 09.04. dopiero i dał wykaz badań do zrobienia: morfologia, ogólne moczu i coś jeszcze. Cytologia mi wyszła ok. Kochana słyszałaś serduszko, a w naszym przypadku to wiesz, że bardzo wiele. Mój gin też jest ordynatorem ;-)
Ewela my też czekamy już z utęsknieniem, ale nie każmy naszym dzieciom się spieszyć, niech każde poczeka na swój termin, no jedynie czas mógłby popłynąć troszkę szybciej
She no i jeden dzień za pasem znowu i jesteś bliżej badania. Nie denerwuj się, bo mi lekarz poiwedział, że dzidzia teraz bardzo mocno wyczuwa nasze lęki, więc mamy być radośni.
Agatka jak tam nowy kąt? Mam pytanie kupowałaś wanienkę normalną, bo mi się strasznie podobają te z fisher price z tym hamakiem, a jeszcze koleżanki zachwalają, że są super wygodne, tylko koszt ich to chyba przyrost formy nad treścią i tak gdybamy sobie z m. na ten temat czy jest nam aż taki wynalazek potrzebny czy nie?