reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Lili - pędze - w sensie wsiadam do auta zaworze swoja dupcie i 1m od targu ja wysadzam:-D:-D:-D:-D
Ewelinko- ty sie ciesz, moze troche meczy ale dobre i to. Moj to narazie cisza i spokuj, zapomnij o jedzeniu zeby mi cos przymiosl:cool: ostatnio ma manie na punkcie ciepla qw taka koszule mnie przy odział ze nie chciala bys mnie widziec w niej, mnie w nocy gorąco a on co sie obudzi to mnie przykrywa no ale nic nie mowie i doceniam bo pewnie by mu przykro bylo:tak: wiec jestem zadowolona. A pyton jak tam uspiony??:-D:-D

reklama
Witajcie kochane. Wczoraj byłam zmasakrowana na sam koniec jeszcze ucho zaczęło mnie boleć. o 20 to już spałam.Dziś jest troszkę lepiej to wina tego kataru. Paczki mi poprzychodziły, A obiecał że zacznie w końcu malować reszte. Musze dziś poprasować bo się nazbierało:) mała jest jakaś spokojna, tak delikatnie dokazuje.Niech sobie dziewczyna odpocznie za parę miesięcy już nie będzie jej tak dobrze jak u mamusi w brzuszku:) Zmykam pooglądać sobie Dżoanne i Tap MAdel bo mi A nagrał. Odezwę sie potem
Ewelina - Wiesz ile kobiet by tak chciało!
Agnieszko, Lili- Ale Wasze córeczki są słodziutkie!!!!
karola-Podziwiam kobieto!!

LILIJANNA, owszem jest to słodkie, ale ostatnio wszystko mnie wnerwia...i cieszy, i wnerwia, i znów cieszy...:-D
Ewelina28 - A Ty co w ciąży jesteś? :-D:-D:-D Oj tam, oj tam :-)
Kaira - a stosowałaś jakieś krople do nosa, mi doktor zapisał Nasivin dla dzieci, biedny A. nie dosyć, że do pracy musi chodzić to jeszcze malowanie, pamiętam jak mój malował o 2 w nocy :confused2:
Jankesowa - tia a ja myślałam, że spacerek dla zdrowia, no ale z drugiej strony taśtać te siaty, nie ma to jak wrzucić pod wózek :-p
Ola** - kiedy Daaa wychodzi? :sorry:
LucyF - wiesz kiedy Mysza wychodzi? :sorry:

No to se posiedziałam od rana na forum :laugh2: Adrianna jeszcze śpi, ja w międzyczasie SPA zaliczyłam, prysznic, peeling i inne pierdy, więc WITAJ DNIU!!! :-D

Ostatnia edycja:
ewelinko nie no ja to podglądam :tak::-D i inaczej sobie radzimy... mój Ł jest dobry on by chcial przytualnek ale sie boi i nie chce:baffled:to dopiero teoria takze mam celibat:confused2:

LILI, :-D:-D:-D ponoć :-p:-p:-p

Jankesowa, My mamy zakaz i to ja raczej "wysuszona" latam za P, żeby chociaż się leciutko pomiziać, ale P trzyma rękę na pulsie i mnie bije po łapkach :-D, bo powiedział, że nie ma 20 lat i wytrzyma tyle, ile trzeba :-D:-D:-D A kiedy byliśmy u ginki, to pytał czy w ciąży w ogóle można współżyć, na co lekarka, że oczywiście, a mój P na to "ale ja i tak nie skorzystam, nie będę dziecka od maleńkości świństw uczył" - pytania? :-D (lekarka się z leksza zaczerwieniła haha)

Cześć szalone kobiety! Co Wy spać nie możecie, że od rana tu paplacie i paplacie? ;-) zaglądam, a tu tyle stron do nadrobienia :-)

Aga, niestety nie przesadzam, widać mamy podobny problem z brzuchami w większym rozmiarze :-( no ale może w końcu nadejdzie ten dzień, że zaweźmiemy się w sobie i coś z tym zrobimy ;-)
Jula, fajnie prezentuje się w krzesełku - to teraz am am am :-)

Lili, no nieźle 6900, ciekawe czy mój już do tej wagi dobił?

Ewelinka, zazdroszczę rozpieszczania, mój na to nie wpadł, że żonę trzeba czasami porozpieszczać

Ostatnia edycja:
A kiedy byliśmy u ginki, to pytał czy w ciąży w ogóle można współżyć, na co lekarka, że oczywiście, a mój P na to "ale ja i tak nie skorzystam, nie będę dziecka od maleńkości świństw uczył" - pytania? :-D (lekarka się z leksza zaczerwieniła haha)
Ewelina28 - mój miał inną śpiewkę "nie będę dziecka od początku po główce trzaskał :-D
Just79 - kto rano wstaje tamu Pan Bóg daje ;-)

Adrianna się obudziła, więc żegnaj forum :-p

reklama
Ja na chwilkę.Pozdrawiam was mocno. Jesteśmy po wizycie u ortopedy i pan dr powiedział ze jest super. Mamy ciwczyć dalej i jak nic nie będzie sie dziać (pokazał co toznacza) to wizyta dopiero w 7-8 miesiącu i przy okazji sprawdzi znowu bioderka ale super sie ciesze. Sprawdzil tez czy nie ma WNM i kręczu. Dzisiaj idziemy do fajnego rehabilitanta:)

Lili - moja Pola ostatnio 5500 ważyła. Dzisiaj ja zważymy to zobaczymy jak teraz. Pogratuluj Adzie:)
DSC_0129.jpgDSC_0123.jpgDSC_0143.jpgDSC_0107.JPG

Do góry