reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

hej
u mnie wszystko ok, bylam tez na wizycie i bobasek jest juz główką w dół miał czkawke podczas usg :-D sie usmialismy z lekarzem hihi moja waga rosnie w szybkim tempie bo około 3 kg przytylam od ostatniej wizyty (3,5tyg temu) wiec chyba czas zwolnic z jedzeniem bo jak tak policze do konca niecale 10tygodni wiec jak ja tyje niecale 1kg na tydzien to w grudni pekne chyba.... musze przestac jesc ciastka po nocach :/

ewelinko super :-) takie wiści :-) niedlugo cie do listy dopisze hihi :-D

agniesia zrob testa plisss... bo ja tu umre na zniecierpliwienie

agatko ja tez poprosze nazwe tych lekow na zabki i czy one na recepte sa czy mozna tak kupic bez recepty?

no nic zmykam robic obiad bo za godzine bedzie ten moj luby wiec trzeba cos naszykowac..... chyba pomidorowa i nalesniki jakies z jabłkami....

ja dzis znowu kupilam ocieplanego pajacyka... co mam zrobic zeby przestac kupowac??? chyba musi mi maz sejf w domu zamontowac zebym kasy nie umiala wyciagnac :-D ledwo co poprane mam ciuszki a tu juz druga sterta mi sie szykuje musze tylko posciel do łóżeczka kupic rożek i nie wiem co jeszcze..... potem wam liste wstawie żebyscie mialy wesolo :-) aaaa i moje łóżeczko chyba zostanie i nie trzeba nowego kupować-wczoraj je tesciowa malowała specjalna farba dla dzieci i wyglada całkiem fajnie tylko fototapete lub naklejki na te krótrze boki kupimy zeby z zewnatrz ozdobic bo jest taki brzydki kolor a tego sie pomalowac nie dalo bo za sliskie i zmatowic tez nie bardzo wiec nakleimy tapete z jakims stworkiem z bajki :-) chciałabym smerfy ale czy znajde to nie wiem....

dobra uciekam papa

reklama
Hej Kobietki
Ewelinko, Pati super wieści, gratuluję.
Olcia tulam...
Agniesiu czekamy tu na wieści od Ciebie.. a jeżeli to nie to, to pamietaj głowa do gory, bo cudny starankowy miesiąc czeka.
Moja wizyta jest o 16 i muszę Wam się przyznać, ze mam niezłego stracha... chyba już tak zawsze będzie przed USG. Proszę pomyślcie o mnie.
Miłego piątku:)

Annas kciuki zaciśnięte.będzie dobrze:)

pati nie pochwaliłaś się ile waży Twój skarb?:)
Gosiu jaka Ty aktywna jesteś:0) bo ja to zaszyłam sie w domu .od paru dni nawet nie gotuję:)ale już wyszłam z doła

olu nie wiem ile waży, bo gin nie mierzyl tylko serduszka posluchal i koniec usg, ale za tydzien ma to trzecie usg wiec sie dowiem ile wazy :-) 14.10 dokładnie :-)

Just79, Agata - wiem, że nie dawno było, ale nie jestem wstanie odszukać, jakie rozmiary noszą Wasze pociechy?
I co by tu odpowiedzieć :sorry:
Reserved koszulki 62 są jeszcze ok,
2 tygodnie temu kupiłam spodenki dresowe niby 56 - jeszcze je ponosi,
jakieś ciuszki, które dostałam od kuzynki z ameryki - wiek 3-6 m-cy za chwilę będą za małe,
śpiochy 68 jak nogi wyciągnie to są naprężone,
body z tesco 6-9 m-cy, 74 cm są trochę za duże, ale nie topi się w nich,
pajace z tesco 6-9 m-cy, 74 cm - raczej topiące,
pajac polarowy ocieplany 68-74cm (troszeczkę za duży).

Tak więc ciężko powiedzieć :-)

Chyba z 68 wyrasta, więc pora na 74.

Olu**, dobrze, że dołek zakopujesz! To dobre i dla Dziewczynek dobrze, i dla Julka :-)

Lili duże
Tescowe body kupuje na 12-18mcy
Tescowe pajace na 9-12 ale mają długie strasznie nogawki

Generalnie kupuję duże bo Ala tak szybko rośnie że założe ćoś 2 razy i w kąt
Sensu to nie ma najmniejszego

Kombinezon kupiony jest na rok -dużo za duży ale do marca w nim pośmiga -teraz się może w nim topić

a teraz to już na oko kupuję co sklep czy kolekcja to rozmiar

A lek to camilia w ampułkach

Ewelinka cieszę się z dobrych wieści, wiedziałam że będzie dobrze!!! całuski
Annas81 trzymam kciuki za wizytę, będzie dobrze!!!
Agniesia zrób tego testa, bo ja się tu niecierpliwi :) Jak @ nadal nie ma to może to jakiś znak?? :) trzymam mocno kciuki
Pati nie pękniesz spokojnie, z resztą ty chudzinka jesteś to zawsze więcej możesz przytyć :)
Kaira bardzo bym chciała już niedługo przyjść do was z dobrymi wieściami, zobaczymy co we wtorek powie ginek
Agatko ząbki ruszyły to teraz mogą nawet po cztery na raz wychodzić, ale dobrze, ze Ala jest spokojniejsza

Też mam kombinezon za duży, ale nie kupowałam tylko wzięłam od siostry a Bartek rodził się w listopadzie więc inaczej rozmiary nosi w różnych porach roku. Ale ja wyszłam z założenia, że mi się nie opłaca, na wyjście ze szpitala starczy a potem w zależności od pogody, bo przy dużych mrozach to z dzieckiem długo nie wyjdę na spacerek. No a potem liczę na ładna wiosnę. Kupię taki lżejszy kombinezonek najwyżej taki misiowy fajny na cieplejsze dni początku wiosny.

Ola jak ja zorganizowana jestem to normalnie jestem w szoku. Mnie męczy ciągłe siedzenie w domu samej, od rana do 19-20 wieczorem. Dlatego cieszę się na weekendy, bo coś się dzieje. A w tygodniu to i tak ma zwolnienie leżące więc wolę nie szaleć na wszelki wypadek. Mam już swój rytm dnia i za bardzo zorganizowany to on nie jest.
Dobrze, że dołek już zakopałaś.:-)

reklama
Dziewczynki doczytałam, ale zmobilizuję się i poodpisuję Wam jutro z rańca jak Ada będzie kimać z tatusiem pewnie do 11 :laugh2:
Ale chciałam Wam coś pokazać. Pisałam, że A. zakupił Adzie śpiocha bez dogadania się ze mną, no i tatuś ostatnio nie wytrzymał i się wygadał co to za śpioch, a śpioch okazał się czymś takim - - - > Audi - Body dziecice Audi Racing : sklep motofanshop.com
Ja wiem, że A. ma lekko z deklem na punkcie Audi, no ale kurde felek :confused2:

Do góry