reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Hej dziewczynki!
Wybaczcie, że się nie odzywałam tak długo, ale zamierzałam najpierw przeczytać co u Was i dopiero napisać. Tyle mi się jednak narobiło zaległości, że nie dam rady :no: A że Aniołki napisała do mnie, żeby się odezwać to się odzywam, żeby napisać, że u mnie wszystko w porządku :tak:

LucyF serdeczne gratulacje!!!! :-) U Ciebie na suwaczku widziałam, że maluszek już jest po tej stronie :-)
Chyba nikt więcej się w międzyczasie nie rozpakował?

Ja dochodzę ostatnio do wniosku, że ten mój synek to jednak nie jest takie dobre dziecko :baffled: Trochę nam płacze bez powodu... Może jedynie z takiego powodu, że jest śpiący i nie umie zasnąć bez walki :-( Ale jakoś sobie radzę ;-) Pocieszam się, że jak będzie starszy to będzie lepiej :tak: Grunt, że póki co zrowo się chowa :-) Oj... właśnie się budzi głodny, więc muszę kończyć. Do usłyszenia mam nadzieję niedługo. Może do tej pory uda mi się przeczytać co u Was ;-)

reklama
Witam się piątkowo :-)

ja już na posterunku...zaraz sobie zrobię kawkę (najpierw zmierzę ciśnienie czy dozwolona) i poczytam co się u Was :-)

Pięknego dnia życzę!

Witajcie myszko ty i ta twoja kawka:)
A ja dalej zmagam się z przeziębieniem o dziwo w tym roku bez zapalenia krtani ale jeszcze dużo czasu do końca roku:/
Mała też nie ma ochoty na ruszanie więc odpoczywamy, życzę miłego week.

Czesc kobietki:)
daa a jak tam u Ciebie , mala jeszcze w brzuszku?
Mysza jak sie czujesz, jakies oznaki zblizajacego sie Wielkiego Dnia?:)
a ja wczoraj przez trzy godz walczylam z placzem Milosza, myslalam ze to kolka, nosilam , przytulalam, przystawialam do piersi i bylo gorzej i gorzej az mi sie serce krajalo na ten jego placz.w koncu zadzwonilam do poloznej i ona powiedziala zebym malego dokarmila. wessal 60 ml mleczka i zasnal jak aniolek. niezla ze mnie matka, nie domyslilam sie ze dziecko glodne :eek::baffled:i ze to mleczko z piersi mu nie wystarczy:baffled::eek:

Czesc dziewczynki.

Wpadlam zyczyc milego dnia.

Ps.Aneczka dobrze wiem jak to jest jak dziecko jest na maxa spiace i jeszcze ''walczy''.Teraz jest juz u nas z tym o wiele lepiej choc jeszcze czasem sie zdarzy,ze mala chce usnac i nic nie pomaga.Jest marudzenie i ryk.

Gosia - trochę się boję zrobić test... żeby się nie nastawiać, udaję, że zaraz moze przylezie @ :zawstydzona/y: i boję się bo mam lekki katarek i kaszel i oczywiście panika, że to nie za dobrze... :szok: jak dalej nie przyjdzie, to zrobię sobie tego testa moze w niedzielę. Jak wytrzymam :-D

Aneczka_77 - cześć Ania, fajnie, że napisałaś. Pozdrawiam serdecznie. Ucałuj dzidziusia od Ecioci

ewcia3004 - oj cięszkie te niektóre dni w naszych kalendarzach, bardzo ciężkie :-(,

Ola** - no to dobrze, bo ja też powinnam się w końcu zacząć uśmiechać, a chodzę i wymyślam nowe zmartwienia, aktualnie takie, że jak się udało i jestem w ciąży, to mam kaszel i wiadomo - stres :zawstydzona/y:

Mysza - to ja się napiję to kawkę z tobą, trochę późno, ale będziesz mieć towarzystwo ;-)

SMS od Eweliny28
" Jestem po wizycie. Mój Kruszek ma 0,5 cm, słyszałam i widziałam serduszko! Jestem przeszczęśliwa! Krwiaczek minimalny, nadal leżeć. W poniedziałek badanie ogólne."

Ola** - dzisiaj jestem myślami z Tobą Kochana, przytulam mocno :-(

Pozdrawiam wszystkie, dziewczyny czytam, ale jakoś brak weny do odpisywania, jakoś nie najlepiej się ostatnio czuję :zawstydzona/y:
Agniesia - trzymam kciuki
Agnieszka, Agata - gratuluję ząbków, ucałować Dziewczynki :tak:

Mógłby ktoś do Daaa się odezwać, co u Niej? :tak:

reklama
Witam się po drzemce...

Nie wiem co robić z kawką...lekarz zalecił mi branie Dopegyt'u 3x1/2, ale ja się zastanawiam czy to moje ciśnienie takie wysokie znowu żeby tabsy łykać. Oscyluje w okolicach 140/90 czyli tak w granicach... czasami jest to 135/80 a czasami 145/88...
Ehh na małą kawusię z mleczkiem się jednak skuszkę :-D

ewelinko cudowne wieści!!! Dzidzius ma się dobrze, jest silny, a Ty dbaj o Was! Bardzo się cieszę :-)

kairko wracaj do zdrówka!

ola** dla dziewczynek (*) (*)

LucyF najważniejsze że na przyszłość już będziesz madrzejsza! Przecież dopiero sie z Miłoszkiem poznajecie...
a co do mnie... nic się nie dzieje. Jak w zeszłym tygodniu miałam takie bóle tak teraz czuję się super, energi mi nie brakuje tylko pomysłów co z nią zrobić. :-)

Lili właśnie miałam pisać że coś Cię mało. Jak potrzeba to wyciągam do góry z uszy! I wracaj!
A do daa to ma nr ola**.

Agniesia no to zdrówko :-D

Do góry