reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Carri – Ada ucałowana i oczywiście posyła cmoka również ;-)

Wiolka_1982 – kochana lepiej zawsze pojechać do szpitala dwa razy więcej niż raz za mało, czasem dla własnego spokoju warto sprawdzić i usłyszeć, że wszystko jest w porządku :tak:

Daaa – nie martw się mieszkaniem, Twój M. jest tak mądry, że coś wymyśli, a Ty odpoczywaj i tylko wspieraj Go. I tak jak mówisz Daria jest najważniejsza, reszta się ułoży. :tak:

Kaira – Wy to chyba macie taką wesołą chatkę, co chwilę goście tabunami. No tak do lasu ludzi ciągnie :-p

Katkaa- musze i ja poszukać w necie :tak:

GosiaLew – ja to potrafiłam głodna chodzić non stop, pomimo przyswajania kolejnych porcji jedzeniowych, na szczęście były to wyjątkowe dni :-p
Agnieszka - tak samo dziwna sytuacja jak u She - ludzie są dziwni :dry:

LucyF - hehe co za wieści, super, Lucy cudownych chwil kiedy wpatrujesz się w tą prześliczną twarzyczkę :-)

U mnie dziś rocznica - kolejna :-(

Ostatnia edycja:
reklama
jestem iiiiiiii Klusek zostaje Kluskiem!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-) wszystko idealnie....wazy 350g.jestesmy mega szczesliwi,a ja zwlaszcza-bo moja intuicja mnie nie zawodzi ;-)
lucyF gratuluje!!!witam kolejnego slicznego bobaska :tak:
Lili przytulam....trudne sa TE daty......:-(.......
sorki ze taki troszke tylko ale padam na pyszczek a jeszcze musze troche ogarnac i mamy koniec bajzlu :-):-):-)

Aniolki hehe a mialbyc wg lakarzy dziewczynką;) oj mamuśka nie ma jak intuicja:)! super wieści!
Agnieszka to dobrze,ze to nie Twoje,a niestety trzeba uważac z tymi zabawkami,ubrankami itd :(

zaginęła mi ta ładowarka do aparatu,nie mam pojęcia co z nią zrobiłam:(

Aniołki - super wieści, hehe Mamuśka wiesz najlepiej :-)
Ola** - ja tam nic nie mówię, ale ja do dziś nie mam moich kabelków, a zdjęć mam już tyle, że ech :zawstydzona/y:

LucyF - gratulacje od Asi-She, sama urzęduje z Emką i nie ma czasu wejść na forum - Mysza możesz być takim cudownym posłańcem i przy okazji pozdrowić Lucy? ;-)

She - całuski dla Emki w nosek, usteczka, oczka i czółko :-D

Właśnei właśnie Mysza Lili dobry postulat wysnuła;) pozdrów serdecznie Lucy.niech wraca tu do nas z porcją zdjęć synusia:)
Lili no ja liczę na to,że gdzieś mam tą ładowarkę bo tak to lipa.a Ty to juz w ogole zdjecia niuni pewnie juz się nie mieszczą:) oj te remonty

M mnie wkurza, bo mówi,że o niczym innym nie mówię tylko o małym,a z drugiej strony to nie rozumiem czemu mam nie mówić:(zazdrosny już czy jak o własnego synka,nigdy facetów nie zrozumiem:( no to się wyżaliłam

Agnieszka no o zdjęciach pisałaś wczoraj ,ze oddała.w ogóle wesolutko masz z tą teściową:( moja udana raczej.dzwoni do mnie nawet częściej niz do M :) a widzę,ze to rzadkość

M mnie wkurza, bo mówi,że o niczym innym nie mówię tylko o małym,a z drugiej strony to nie rozumiem czemu mam nie mówić:(zazdrosny już czy jak o własnego synka,nigdy facetów nie zrozumiem:( no to się wyżaliłam
Ola nie denerwuj się, ja Go rozumiem, bo ostatnio sama się łapię na tym, że gadam tylko o Adzie. Wiem, że Ona jest najważniejsza, ale pieluchy to nie jedyny temat. Też widzę jak A. na mnie patrzy z miną jeszcze trochę i nie będziemy mieli o czym rozmawiać tylko dziecko. Mnie samą zaczęło to zastanawiać. Do żadnych wniosków jeszcze nie doszłam jak ugryźć ten problem :baffled:

Ola** nie dziwię się, że gadasz cały czas o dziecku, bo cały czas go czujesz, ja np. też o niczym nie myślę jak o dziecku, ale czasem też trzeba pogadać o czymś innym, bo by mi mój P. już w ogóle z pracy nie wracał;-)

Lili ja nie mogę zjeść jednorazowo dużo, bo mi się cofa a tak w ogóle to ja mam całkiem słaby apetyt i mi się wydaje, że za mało jem, ale nie mogę się zmusić, pewnie wyjdzie po badaniach, że jak ok to nie mam co się przejmować a jak nabawię się anemii to wiem od czego, bo dzidzi i tak ode mnie wyciągnie.

Aniołki to fajnie, że po wizycie ok i że mamusina intuicja nie zawiodła.

Oj tam faceci to małe dzieci
u nas S lata co chwilę do Ali i "chodź popatrz jak pięknie śpi" "chodź popatrz jak się rozkopała" grrrrr TAK WIEM!!!

AAAA dziewczyny kupiliśmy
KRZESEŁKO DO KARMIENIA RT-2 WB PROMOCJA ! (1229379170) - Aukcje internetowe Allegro
Polecam bardziej niż bujak BO bujak nam już (póki co) niepotrzebny no i karmienie w bujaku to masakra (zresztą bujak jest fajy przez pierwsze 3 tyg i później przez chwilę -teraz już nei ma szans żeby w nim posiedziła

Powiem Wam ze Alicja już je tylko 2 posiłki mleczne a reszta to łóżeczkowe dania:) super:) no i bez jedzenia śpi od 20 do 7.30 8 rano!!!! jak czytam jak dziewczyny wstają w nocy 3 razy to się zastanawiam jak funkcjonują -bo ja już chyba bym jak zombie chodziła.

Spadam oglądać jak się chłopaki po mordach leją:)

reklama
Do góry