Witam się nocną porą, ja oczywiście standardzik po karmieniu
Kilka pytań, które nasunęły mi się w tzw. międzyczasie ;-)
Agatka - daj znać jak to krzesełko, widzę, że ono jest rozkładane do pozycji półleżącej, a ostatnio z A. się zastanawialiśmy co tu w kuchni wykombinować, bo leżaczek jest za nisko jak jemy, bo leżaczek na podłodze, a Ada nam towarzyszy i takie rozwiązanie byłoby ok. Póki co u nas leżaczek jest wykorzystany na maksa, Ada lubi w nim siedzieć. Może byśmy się też skusili wtedy. Jak bardzo się kładzie to krzesełko?
Buty na zimę - rozglądałam się po allegro ot tak sobie (BTW wydałam z 150 zł znowu nie wiadomo kiedy ;-)) i rzuciły mi się w oczy buty zimowe róże różniaste i jedne były od 4 miesiąca, oczywiście bardziej jako ozdoba, ale czy buty są konieczne? No na pewno w nóżki cieplej, ale kombinezon i tak obowiązkowo, więc?
Mymuśki - od ilu miesięcy dzieciaki zaczynają siedzieć mniej więcej?
She,
Agatka,
GosiaLew - a propo nie rozróżniania nocy od dnia, pamiętacie jak u mnie z tym było? Ada była kąpana w szpitalu o 8 rano, my w domu zaczęliśmy Ją kąpać o 19, wystarczyło by się Jej przestawiło i właśnie dzień to noc, a noc dzień. Ja Adę dwa razy przetrzymywałam, że nie pozwoliłam spać od godziny bodajże 15-16 jakoś, była tak zmęczona, że po kąpieli zasypiała, wystarczyły dwa dni by wróciła na swoje tory. Mówili mi jeszcze, żeby w dzień robić hałas, w nocy cisza, ale jak ma robić hałas jedna osoba w domu?
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
TV, radio? U mnie chodzi TV, ale przecież nie na cały regulator!