reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Oto mały Miłoszek :-)

Załączniki

• Zdj__cie051.jpg
    Zdj__cie051.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 46
reklama
LucyF Wam wszystkim bardzo dziękuję.

Napisała że czuje się ok, ale jest zmęczona po tym nocnym maratonie. Jak wszystko będzie ok to wychodzą do domu w poniedziałek :-)

no ja właśnie tak przeglądałam posty i miałam pisać, że coś u Lucy cicho, a tu BACH
LUCY, NAJLEPSZOŚCI!!!GRATULACJE I DUUUUUŻO RADOŚCI I SZCZĘŚCIA!!!MIŁOSZEK PIĘKNY BLONDYNEK:)
Aniołki, czekamy na wieści
dziewczynki a macie jakąś stronę internetową z kołysankami?

Ostatnia edycja:
ale tu miło!!!

Lucy gratuluję!!!!!!!!!!!
Miłoszku witaj :)

Wiolka takie napinania nawet macicy mogą być nawet do 10ciu,grunt zeby się nie nasilały i żeby nie byly regularne.a panika jasne,ja tez się boję zawsze:)ale nie ma co przesadzać.

reklama
Czesc dziewczynki.

LucyF gratulacje!!!Miloszku witaj na swiecie:-)
No tak nocny maraton to nic latwego(sama wiem cos o tym-hehe).

My z Jula dopiero wrocilysmy z miasta.Jak nas sie gdzies wypusci to dluuugo nas nie ma-hehe.Buszowalysmy od 10:-)
Kupilam malej pare bluzeczek,rajstopki,lampke z Kubusiem...
Martwilam sie o kozaczki dla malej,ale kupila dzis moja mama w bydgoszczy i mi przysle.Wyobrazcie sobie,ze nowe kozaczki za 15 zl w sklepie obuwniczym dostala...Podobno szly jak cieple buleczki(nic dziwnego za taka cene)....

Znikam robic w domku.Milego weekendu

Do góry