reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Witam się piątkowo :-)

ola** ja czasami jak dostnę w szyjkę to musze przykucnąć. I widzę że u Ciebie już 30tc :-D super!

LucyF chciałabym żeby się u Ciebie już rozkręciły te skurczybyki... bo się Miłoszka doczekać nie mogę.

Co do wanienki to akurat ten przyklejany termometr był w pakiecie... ale to takie badziewie więc pewnie szybko się odklei.

Miłego dnia Wam życzę!

reklama
Lucy,Mysza w sumie na łokiec można:) a szkoda myślałam,ze może podziała.
czyli normalne ,ze mnie tak kłuje jak on akurat harcuje niżej,to dobrze.bo ja już panikowalam oczywiscie. no 30ty,uff:)

A ja tak sobie dzisiaj uświadomiłam że jak wszystko pójdzie jak ma iść to za 5 tyg przytulę mojego Szymonka :-)
i teoretycznie to tak jakby najpóźniejsza data jak Szymon nie będzie się pchał wcześniej na świat.

Pamiętam jak czekałam 5tyg na zajęcia SR aż się rozpoczną...a tu już w poniedziałek idę na 4 zajęcia i po nich jeszcze jedne i koniec. Oj zleci...

Witam piatkowo
Za oknem piekna pogoda słonce, czyste błekitne niebo i temepratura 27 stopni na balkonie :-)

Just sliczne masz te Cudo ;-);-)

Aniołku w koncu sie odezwałas!!!!! Miło ze sie pomalu jakos ogarniasz po przeprowadzce
No i co najwazniejsze widze ze ty juz połmetek masz juz za soba , gratuluje :happy2:

Pati ciesze sie ze u Ciebie i synusia wszystko ok, ciekawa jestem kiedy
u mnie zacznie sie tak dzieciatko rozpychac :)
Doczytałam ze planujesz powoli rodzenstwo dla swojego dzieciatka ,ladnie:-)

Powiedz mi jak tam szkoła rodzenia Ci mija i jakie masz nastawienie do naszego szpitala?

Lili oooo i ty tez rodzenstwo w planach masz , wiec bede trzymac kciuki za te bociany w lato:-)

Ja poki co bede chciała by tak jak Agatka napisala dzieciatko nacieszyło sie
rodzicami, poza tym mysle o 2,3 lata róznicy - ale jak to sie mówi co ma byc
to bedzie...Teraz liczy sie dzieciatko jakie pod sercem nosze i w przyszlosc nie
wybiegam:cool2:

Lucyf oj troszke jeszcze musisz wytrzymac ;-)

Nic ja poki co znikam ogarnac zwierzaki moje , pozniej postaram sie zerknac

Ja mam urlop wypoczynkowy do 25.11 później mama zajmie się Alicją -no chyba że opiekę uda się jakoś...
Kurczę to już za chwilę, szybko ten czas leci :dry:
Plantex daję po zupce -ale w razie bóli brzuszka to można podać zawsze -a jeśli są o stałej porze to na godzinkę przed...
Dzięki to kopnę się do apteki zakupić, choć kurczę jak faktycznie uważam co jem to Ada sama pierdzi, problem pojawia się wtedy kiedy zgrzeszę czymś cięższym, aczkolwiek nie od razu kapustą.
Esputiconu używałam jak tylko Alę coś bolało, prężyła się -bo po co ma się męczyć -jedna dwie kropelki -wypierdziała sie jak stara i spokój...
Tak czasem się zastanawiam czy to Ada pierdzi czy A. :-p
S miał świetny patent na jej pierdki -nie przyginał nóżek do brzuszka tylko kładł się koło Alicji -dłoń wkładał pod jej kolana i caaałe nogi podnosił do góry (po prostu przesuwał dłoń w stronę główki) -po kilkunastu razach takie salwy dawała że hoho;-)
Tak, że dupka też się unosiła? Bo ja podobne ćwiczenie robię i wtedy dupka się unosi i pierdy idą same
LIli przetrawamy te wszystkie smutne dni choc przytlacza myśl,że po domu hasały by maluchy,Ty pociechę słodziutką masz więc moze Ci łatwiej sobie wytłumaczyć,że jest Adunia a tak by jej pewnie nie bylo tylko inny bobas.
No niby łatwiej, ale czy aby na pewno?
Pati,LIli to wy wlasciwie dosc szybko chcecie bobaska,fajnie miec małą różnice tylko mnie raca zastanawia,wiecznie w ciąży:) no i chcialabym trochę zadbac o siebie bo teraz jestem bardzo wielka i muszę doprowadzić się do porządku w końcu
No i dlatego wiem, że miałabym już dwójkę, bo między Adą a Aniołkiem jest różnica. Aczkolwiek cały czas się zastanawiam czy jestem wstanie podołać z dwójką małych brzdąców? W przyszłości na pewno by to zaprocentowało, zobaczy się, póki co do wiosny na pewno nie
Carri - miłego ogarniania zwierzaków? Co tam masz królika i co?

Lili kto da radę jak nie Ty!
Ja już Cię nieraz tutaj za organizację podziwiałam...wiem ze dziecko to nie tylko dobry plan, ale też wiele innych spraw ale dałabyś radę na pewno.

lili na pewno dalabys radę ! ja chcialabym małą róznice wieku,ale praca mnei zastanawia,niby nie to najwazniejsze w zyciu.a Ty to jesteś mistzrem organizacji:) praca dzidzia i w ogóle! no wiem,ze z tą rocznicą to marne pocieszenie,ale ja wiem,ze bez Julka w brzuchu byloby mi jeszcze ciezej.i marzę by posiedzial jeszcze dwa meisiące żebym mogla go przytulić

Ja tylko na chwilę:

Agatko a ten esputicon podawać prosto do buzi z buteleczki? I czemu po miesiącu lepszy plantex?

wiecie co w sklepie już mnie dziś kobitki pytały keidy to dziecko się urodzi:) jak usłyszaly,ze jeszcze dwa meisiące byly w szoku. ze ja taki brzuch juz mam tak długo:p

zajadam malinki,mniam:)

reklama
Witam,

dziewuszki fiksuję.....
...martwię się bólami w krzyżu...
podbrzusze boli...raz mocniej raz słabiej...czasem "zarwie"...
zwariuję do poniedziałkowej wizyty...

pozdrawiam

Do góry