reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

ja tylko na moment
Lili, napisałam do Aniołków, ale jeszcze nie odpisała.może po prostu na nowym kwadracie nie ma jeszcze neta, żeby do nas zajrzeć...taką mam nadzieję, i że przeprowadzka tak ją zajęła.
lecę spać, a mały daje mi dzis ostro po pecherzu:/a przecież ma tyle miejsca w moim wielkim brzuchu:)

reklama
jestem :-) dziekuje za troske :-) jak milo ze pamietacie o mnie i Klusku :sorry:
dopiero dzis mi neta wlaczyli :wściekła/y: mial byc wczesniej ale w ups jak zwykle cos pokombinowali i zamiast z tamtego mieszkania "przeslac" tutaj idioci skasowali konto i trzeba bylo od nowa podpisywac umowe i umawiac sie na termin.....:no::no::no:
meble w kuchni juz sa :-D ciesze sie bo przynajmniej czesc gratow bedzie schowana :-p
wczoraj moje krolewny skonczylyby roczek...ciezki byl ten dzien :-:)-:)-( ale przezylam.......poplakalam troszke....eeeehhhhhhhhh :-:)-:)-(
karolciu
[*] dla aniolka....to nie takk mialo byc.....:no:...nie moge pojac......ku*wa po co kolejny aniolek...tyle Ich TAM juz...:-:)-:)-( w pelni popieram Edyte ze na zle rozdzielenie komorek juz za pozno by bylo skoro serduszko bilo....i tez uwazam ze to moga byc jakies zakrzepy.............dzielna jestes i Z tez...wywalczycie nowy cud.....wasza sila wam pomoze........zobaczysz.......tulam najmocniej jak potrafie....
ewelinko gratulujeeeeeeee!!!
daaa z tylkoma kciukami(ja sie oczywscie przylaczam :tak:) wytrzymacie jeszcze troszke.....
wybaczcie ze tylko tyle ale nadrobilam zaleglosci i padam :eek:
julitko wlasnie czlapalam po komorke ;P czemu nie wpadlam wczesniej na pomysl zeby choc sms'a ci napisac :eek: hmmmm ale zakrecona jestem :confused2:

Ostatnia edycja:
Agatko następne to jak Ty mi dasz dobry przykład:)więc czekam na wieści o dwóch krechach:p się ubawiłam;)
no Mysza miesiac meisiac po Tobie ,a M wlasnie dzis stweirdzil,ze juz tak duzo czasu nie mamy jakby np mały zechciał w połowie listopada wyjść co w sumie już w terminie praktycznie by było
Carri no 30ty i zobaczysz,że Tobie też minie migiem:)jakoś przed chwilą były cztery meisiace ,a teraz już dwa:)
Aniołki dobrze,że jestes bo tu już popłoch:)a co do rocznicy to ja 26.09 do szpitala trafiłam:( a nie wspomnę o końcu który też się zbliża i już bardzo o tym myślę więc ściskam Cię mocno bo wiem jaki to straszny dzień:( a potem po mojej rocznicy czas na Julitkę przyjdzie,ech.dobrze,że mamy dzidziusie w brzuszkach to jest łatwiej

niunio hasa:) rozbudził się tym tatusiowym piłowaniem chyba:)a na pozytywkę hipcia nie reaguje co mu puszczam

Mysza Ty taką wanienke kupiłaś, bo coś któraś z was pokazywała ? a jak tak to w jakimś sklepie czy na allegro ?http://allegro.pl/wanna-wanienka-z-odplywem-z-termometrem-disney-i1242387720.html
i jak to jest .mają wanienki jakiś atest żeby tworzywo z którego są wykonane było bezpieczne?

Ostatnia edycja:
witam was
nie pisałam bo po wiesciach od karoli jakos nie mialam ochoty na pisanie i zagladanie na forum....

u nas wszystko ok, mały dupke wypycha a jak tatus popuka paluchem w ten tyleczek to maly chowa dupke i smiesznie to wyglada :-D

just ale ten twoj maluszek ma duze oczęta i takie ładne :-) chyba sie zakochałam... hihii

agatko no wlasnie kiedy planujecie drugie? i ty tez just, kaziks, lili? macie w planach rodzenstwo a jesli tak to kiedy? mysmy z adamem tak sobie planujemy ze jak maly bedzie mial z 6-8 miesiecy to bedziemy kombinowac nad drugim zeby tym razem na wiosne sie urodzil i nie bedzie wtedy wielka roznica wieku.. tylko gdzie my sie pomiescimy to nie wiem :/ trzeba bedzie szwagra wygonic z domu niech sobie mieszka sam w mieszkanku i wkoncu jakas laske poderwie ma na karku juz 33 lata i ani randki mu w glowie ani tez faceci bo nie zauwazyłam :-p a jakby sam mieszkal to i bzykanko pewnie by bylo az wkoncu by go jakas zgwałciła tak konkretnie :-p (jakby co to wiecie... piszcie to go zeswatam podam wam nr gg :-D :-D)

aha dziewczyny czy kupujecie kosmetyki z FM ? bo moja siostra od paru miesiecy sobie w tym siedzi i o dziwo co mnie zaskoczylo ona na tym zarabia, bo ja tam w takie interesy jakos nigdy nie wierzylam no i sie serio zdziwiłam... jakby ktoras chciala sobie tak sprobowac zarobic to dajcie znac :-) wiem tylko ze to nie jest tak jak w avonie czy oriflame ze trzeba sprzedac za jakas sume zeby zarobic i jakis wklad wnies, tam nie ma czegos takiego albo sie sprzeda albo nie jak nie to nie ma konsekwencji..
siostra prosila mnie zebym jej ogloszenie na tym forum wstawila o tym całym FM wiec jak mi go napisze to bo wkleje do dzialu ogłoszenia :-)

dobranoc wszystkim

olu niedlugo bo jeszcze jakies min 2 miesiace i zaczynamy wyscigi na porodówke :-p

Ostatnia edycja:
Ja na szybko.
Aniolki - super,że jesteś :tak:
Julitka - dzięki za wywołanie Aniołki ;-)
Aniołki, Ola - ja mam teraz swoją w sobotę, jak usłyszałam wyrok, 1.10 było już po wszystkim i ta pustka :-(
She - A. też Adzie zakupił to co Agatka pisze esputicon, bo aptekara powiedziała, że dla takiego maleństwa lepsze :tak:
Agatko - Ty podawałaś te kropelki profilaktycznie czy jak Alicja potrzebowała? Ja póki co raz tylko musiałam Adzie podać i mam nadzieję, że więcej nie. A ten prenatex czy jak to tam było to jak i na co i do czego? :confused2: I pytanie, bo Tobie niedługo kończy się macierzyński i co dalej? Urlop 2010 pewnie do wykorzystania i ...? Ja z premedytacją zostawiłam sobie jeszcze urlop z 2009, ale policzyłam ostatnio i mi wyszło, że 1.03 musiałabym do pracy wrócić, a ochoty zero, więc pewnie wykorzystam jeszcze z miesiąc opieki na dziecko :-p i dalej będę kombinować z urlopem za 2011.
Just - Szymek bombowy, organizuj się ;-)
Pati - my chcemy zacząć szukać bociana jakoś w maju/czerwcu 2011 wtedy właśnie Maleństwo by było na początek wiosny, ale zastanawiam się czy będę w wstanie podołać :confused2:

Czesc kobietki:))
olu ja mam ta wanienke i to dokladnie od tego sprzedawcy. ogolnie to jest ok ale ten termometr to "pic na wode fotomontaz" albo ja mam niedzialajacy tak ze dokupilam jeszcze taki normalny z canpola co do atestow to chyba jakies maja ale ja nie skupilam sie na tym:sorry2:
just a Szymona to juz kawal mezczyzny:)) juz nie taki bobasek tylko powazny czlowiek:))
aniołki niech Wam sie dobrze mieszka :))

a u mnie w miare spokojna noc tylko co godzina pobudka na skurcze i do wc bo sluz sie ze mnie wylewa wiadrami( sorki za opis) Miłosz harcuje az go wczoraj prosilam zeby troche zwolnil bo te skurcze plus jego wygibasy i bylo dosc ciezko:)

Ostatnia edycja:
Aniołki - nie ma to jak własne cztery kąty, super, że plany Wam się realizują i Klusek zamieszka już w ślicznym nowym gniazdku :-)
LucyF - kurczę jeszcze nie dawno na suwaczku były trzy jedynki, a dziś już tylko DWIE :szok:

Po jakiego diabła Wam te termometry potrzebne :szok: Szkoda kasy, Ada za każdym razem ma inną temperaturę, za każdym razem właściwą :-)

Agatko następne to jak Ty mi dasz dobry przykład:)więc czekam na wieści o dwóch krechach:p się ubawiłam;)

Zapamiętam sobie -mam świadków:-)

agatko no wlasnie kiedy planujecie drugie?

Dziękuję postoję -niech się alicja nacieszy rodzicami:-)

Agatko - Ty podawałaś te kropelki profilaktycznie czy jak Alicja potrzebowała? Ja póki co raz tylko musiałam Adzie podać i mam nadzieję, że więcej nie. A ten prenatex czy jak to tam było to jak i na co i do czego? :confused2: I pytanie, bo Tobie niedługo kończy się macierzyński i co dalej? Urlop 2010 pewnie do wykorzystania i ...? Ja z premedytacją zostawiłam sobie jeszcze urlop z 2009, ale policzyłam ostatnio i mi wyszło, że 1.03 musiałabym do pracy wrócić, a ochoty zero, więc pewnie wykorzystam jeszcze z miesiąc opieki na dziecko :-p i dalej będę kombinować z urlopem za 2011.

Ja mam urlop wypoczynkowy do 25.11 później mama zajmie się Alicją -no chyba że opiekę uda się jakoś...
Plantex daję po zupce -ale w razie bóli brzuszka to można podać zawsze -a jeśli są o stałej porze to na godzinkę przed...
Esputiconu używałam jak tylko Alę coś bolało, prężyła się -bo po co ma się męczyć -jedna dwie kropelki -wypierdziała sie jak stara i spokój...

S miał świetny patent na jej pierdki -nie przyginał nóżek do brzuszka tylko kładł się koło Alicji -dłoń wkładał pod jej kolana i caaałe nogi podnosił do góry (po prostu przesuwał dłoń w stronę główki) -po kilkunastu razach takie salwy dawała że hoho;-)

reklama
LIli przetrawamy te wszystkie smutne dni choc przytlacza myśl,że po domu hasały by maluchy,Ty pociechę słodziutką masz więc moze Ci łatwiej sobie wytłumaczyć,że jest Adunia a tak by jej pewnie nie bylo tylko inny bobas.
Agatko ale widzę,że Ty się nie zbierasz do kolejnego bobasa:) a ja tak sobie myślę,że przydałoby się jednak do pracy może wrócić i jak niunio będzie miał dwa lata to podziałać
Pati ja nie znam tych kosmetyków,ale jak coś to rzuć linka.a co do wyścigów to jeszcze jeszcze:)
Pati,LIli to wy wlasciwie dosc szybko chcecie bobaska,fajnie miec małą różnice tylko mnie raca zastanawia,wiecznie w ciąży:) no i chcialabym trochę zadbac o siebie bo teraz jestem bardzo wielka i muszę doprowadzić się do porządku w końcu
Lucy o to wanienke przetestujesz w przyszlym tygodniu akurat:)

dziewczyny mój niunio miał wczoraj ostre hasanko w nocy:)
powiedzcie mi czy macie tak lub miałyście mamuśki ,ze jak dzidziusie w brzuszku wam tak nisko coś buszowały to aż was cipka bolała?bo ja tak czasem mam a tam na dole to on w ogóle jakoś tak dziwnie z lewej strony do prawej i na odwrót takie mróweczki jakby,rączkami się bawi czy jak?

Do góry