reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Agniesia powiedz mężowi żeby nie wymyślał tylko armię dobrą przygotowywał.
Katar to nic strasznego i nie zaszkodzi pojawieniu się fasolki

ola dzięki za info od daa. Oczywiście pozdrów ją od nas przy okazji kolejnego smsa.
No to się chłopina teraz narobi bo na gwał trzeba wszystko przygotowywać.

Jejku...Lucy, daa i następna na liście JA! Ale ja to jeszcze minimum miesiąc poczekam.

reklama
Mysza ale Ty wiesz jak ten miesiac szybko zleci, pamietam jak przede mna byla jeszcze she i aneczka i tez mialam miesiac a teraz?!!???!!! finisz:)
olu ja tez niestety ostatnio czesto pilam cole i mialam wyrzuty sumienia ale z drugiej strony jak mam ochote to kilka lykow na pewno nie zaszkodzi

Ja na początku piłam mnóstwo coli bo mi pomagała na mulenie. Ale teraz mnie odrzuciło i w sumie to już nie pamiętam kiedy ostatnio.
Teraz u mnie na fali woda z syropem miętowym...podobnie jak wszystko co miętowe. Ostatnio stwierdziłam że gdyby pasta do zębów nie była szkodliwa to pewnie pochłaniałabym tubkami :-)

Oj Lucy ja mam nadzieje ze zleci...bo normalnie tak sobie dzisiaj pomyślałam że jak już wszystko popiorę i poukładam, skończę czytać książkę to w sumie mogłoby się już Maleństwo urodzić żebym miała co robić.

Lucy a jak Mysza dojdzie do finishu to mi zostanie miesiąc:)szok
Mysza link zapisałam:) pierwszy krok do zakupów można rzec:p

a Daaa pozdrawiam na bieżąco:)

Gosiu ja mam jeansy 38 i 40 i są ok,ale ja już ważę 78kilo
! koszmar jakis.14kilo i jeszcze nadprogramowe 5 z przed ciąży:) nagromadziłam tuż przed:)

Witam wieczorowo:-)

UFFF było ciezko ale udało mi sie nadrobic zaległości:-)
U nas poki co wszystko w porzadku to juz sumie 24 tydzien, ja ten czas leci:cool2:
Dzis troszke sie zaniepokoiłam poniewaz opłukałam lisc sałaty zielonej w wodzie z kranu poczym ja zjadłam a potem sie zorientowałam ze w kranie leci brudna woda:-(Bo była awaria wodociagu, mam nadzieje ze sobie tym jakos nie zaszkodzilam:-(

A z innej beczki to remoncik poki co stoi w miejscu ale ma znów ruszyc od przyszłego tygodnia...Dzidza daje o sobie znac ale jeszcze maz jej nie czuje ....ehh kiedy to nastapi :confused:

No cóz teraz troszke trzeba poodpisywac .....

Jankesowa ciesze się że u lekarza wszystko ok i ze dzidzia ładnie rośnie a grzybkiem sie nie martw mnie tez czasem dopada taki urok ciąży:sorry:

Mysza84 nie moge sie nadziwic jak ten Twój suwaczek mknie do przodu :tak:
A synus widze ze ładnie przybiera na wadze , oj jeszcze troszke i bedzie wsród Was ;-)

Lili Twoja Ada jest taka słodziutka, sliczne dziecie :-)

Ola ty juz prawie 30 tydzien....szok !!!:shocked2:A tak poza tym to dzieki za wiesci co u Daaa sie dzieje, przekaz jej ze kciuki trzymamy

Karolcia81 trzym sie , jestes naprawde dzielna !

Agnieszka0240 oj ta twoja Julcia jest poprostu urocza a jaka juz duzza!
:-):-)

A co do tesciowej....ehhh zapewne nadejdzie taki dzien ze bedzie chciała zobaczyc wnuczke, ciekawe co wtedy powie... Tesciów sie niestety nie wybiera :cool:

Annas81 ciesze sie ze u Ciebie po wizycie wszystko dobrze i ze z dzidzia jest ok oby tak dalej:happy:

Lucyf a ty jeszcze nie w szpitalu ???? Ehh kiedy zobaczymy Miloszka ??
Mam nadzieje ze nie bedziesz musiała dlugo czekac na synka :sorry:

Kaira to masz rozbrykane dziecie w brzuszku :) Nic tylko sie cieszyc:-)
A co do połoznej to dobrze trafilas, miło ze cie troszke naprostuje tym bys nie
panikowała ;-)

Martusionek ty to chyba w brzuszku masz piłkarza :happy:
Co do bólów brzucha w nocy , czasem takie mam dlatego staram sie lezec tylko i wyłacznie na plecach choc nie powiem ze jest naprawde ciazko

Ewelinko moje MEGA WIELKIE GRATULACJE ...oczywiscie kciuki bede trzymac ale po cichu juz Ci zycze spokojnych 9 miesiecy !!!

GosiaLew gratuluje kopniaczków :) Teraz bedzie ich coraz wiecej :-)

She caluski sle dla Emi :) Za pare dni stuknie Twoje córci miesiac :-)

Wiolka ciesze sie ze u lekarza wszystko ok...Serduszko ładnie puka :)

Ehhh co do dziecka i ruchów...Ja tez panikuje jak sie zbyt czesto do mnie nie
odzywa i spiewam i czytam dzidziusiowi juz nawet sciagnelam sobie z netu sliczne kołysanki i puszczam dzidzi byle tylko sie zaczał ruszac...ehhh

Pozdrawiam i zycze miłego wieczorku

No tak ola** teraz właśnie dojrzałam że Ty tylko masz miesiąc po mnie termin :-)
Na listopad to chyba tylko ja jestem...a później na grudzień, styczeń i luty dużo dzięciątek się urodzi :-)

Asiu esputicon -bo podaje się tego kroplę/dwie jak boli -to działa w ciągu 10min. Espumisanu podaje się 10:szok: hmmm wątpię zeby to była skaza białkowa bo by płakała cały czas, nietolerancja laktozy tez nie bo byłoby to samo... albo coś jesz co jej szkodzi (musiałabyś to jeść kolo południa -do wieczora dostaje się do mleka i na noc się trawi -rano brzuszek. Zamień musli na płatki kukurydziane albo płatki owsiane czy jęczmienne. Musli może tak jak pieczywo ciemne jest ciężej strawne... hmmm nie wiem mozesz mi napisać co podejrzewasz. I sprawdź czy nie ma białego języczka i buzi.

Agniesia83:-) nieeee ja miałam ten syndrom na 4 tyg przed porodem -na tydzień przed miałam syndrom "spa":tak: fryzjer, kosmetyczka i zakupy:-D

Carri oj tak już bedzie :sorry: ale ciesz się tymi ruchami bo tego tak brakuje:sorry:

Ola**
zrzucisz migiem -zaraz drugie i tak się przy nich nabiegasz ze hehehehehe

reklama
Hej Babeczki!

ostatnio malutko się udzielam, czytam jakoś tak chaotycznie i ogólnie jakoś sporo mi to czasu zabiera i zorganizować się nie mogę. I tak pomyślałam sobie, że na parę dni całkiem się od zaglądania na BB odetnę. Muszę co nieco przemyśleć, jakiś plan sobie ustalić, żeby nie mieć poczucia czasu przepływającego między palcami.

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i trzymam kciukasy za fasolki i coraz większe dzidziolki.
A jakbym mogłą jakoś pomóc to zapraszam na GG lub proszę o "wiadomość".

A jeszcze wkleję fotę swojego małego Cuda, żebyście zobaczyły jakie szczęście niebawem do Was przybędzie:

Ostatnia edycja:
Do góry