reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Dziewuszki, od razu mi wybaczcie za tego typu pytania, ale...ciut panikuję...
Czy ból jajnika jest normą na początku ciąży?? Od godziny pobolewa mnie prawy jajnik, raz mocniej, raz słabiej, tak jakby pulsował...nie wiem czy to dobrze, czy...nie...:zawstydzona/y:
No i mam megaaaaaaaaa śluzu - przeźroczysty, cały czas mi mokro...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

W poprzednich ciążach nie miałam czegoś takiego...

Ostatnia edycja:
reklama
Ola** - nie świruj z tymi kopniakami i niekopniakami, Julek siedzi w mamusinym brzuszku do końca i tyle :tak: Hormony mam już stabilne, to tylko łzy niesamowitej radości ;-)
Julitka - skontaktuj się może smsowo z Aniołki co? :sorry:
GosiaLew - super, że Maleństwo zaczyna bombardować ;-)
Kaira - nie wydziwiaj z tą pępowiną, Ada miała zawiniętą wokół szyi a siedzi tu niedaleko mnie i kwęka :laugh2: Ach ostatnio tak poryczałam się na wieść o Twojej i Julitki ciąży :zawstydzona/y:
Just - no Ada w nocy sama zaśnie, w dzień doopa, no nic będę pracować dalej, póki co chyba jest jeszcze za mała by papugować po rodzicach, natomiast wie, że jak czapkę mama na łepetynę zakłada to zaraz będzie spacer i spanko ;-)
Kasikz - jak tam Wasza walka, kiedy mija te 2 tygodnie? Dopiero wtedy macie przyjść, nie można sprawdzić wcześniej? A co bada ten lekarz o trudnej nazwie neonatolog czy jakoś tak? Taka wizyta jest obowiązkowa czy poszłaś tylko ze względu na tę wysypkę Poli? :confused2:
Ewela28 - super, że się odezwałaś :tak:
Agnieszka - ja też mieszkałam ze swoją szwagierką i potrafiłyśmy się nie wiedzieć dłuuugo, ale mi na rękę to było, nawet bardzo :-p

Ewela - na początku jajnik jakby karmi dziecko:) Tzn rozbi to co potem łożysko, wiec stad pewnie ból.
Lili - do neonantologa chodziliśmy w szpitalu do poradnii, ponieważ Pola miała ten antybiotyk po urodzeniu i ta nóżka wiec zapisali nas do poradnii i co jakis czas tam będzimy sie pojawiać. A ta o karmieniu piersią to akurat przyjęła męża w LIm-ie gdzie mamy pakiet , gdzie pobrałam Poli krewi jak sie okazało że sa nie tak wiec M wlazał do jakiegoś pierwszego pediatry a okazał sie byc też neonantologiem:). U nas walka ok. Narazie tylko ją dopajam. Mam nadzieje ze birubina spadnie. Wyniki powtórzę dopiero jak wróce od rodzicow. Bo jak spadnie za mało to dopiero bede sie denerwować

Ewelina, super!!!! kciuki i modlitwy gwarantowane :-)
czerwcowe dzieciaczki sa super, mam tu przyklad na reku :-)
a do "mokro" przyzwyczajaj sie, chyba kazda z nas latala do wc, czy na pewno wszystko ok, bo mokro

Lili, szymek jakos dosc wczesnie dawal sie nabrac na to nasladowanie zamykania oczek

Ludy, maly zbój robi sie taki ciekawski, ze nakarmic go to wyzwanie

kasikz u mnie ten sluz jest mocno podbarwiony krwia, a teraz spadam do gina zobaczymy co i jak. trzymajcie kciuki choc nie wiem juz teraz za co, chyba zebym jak najszybciej urodzila

reklama
Do góry