reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Ja do alkoholu to od początku miałam odrazę...jakoś nawet pianki z piwka się teraz nie napiję.
Papierosków też nie palę, ale na nie co jakiś czas nachodzi mnie ochota... ale trzymam się dzielnie i wiem że się nie złamię.

reklama
jankesowa to imie to wspolnym wysilkiem z mezem zesmy wybrali ale nie wszystkim sie podoba a my to mamy gdzies:) a co do Twoich smakow to obastawiam w takim razie ze bedzie chlopczyk :) bo ja tez nie moglam patrzec na slodycze za to ogorki kapusta i miesko w ilosciach hurtowych:))) no zobaczymy, zobaczymy:)
Mysza Ty sie nie zbierzesz dzis do tego gina:) fajny ten jasny kombinezon tez mi sie bardzo podobal i w sumie podobny kupilam tylko taki a zreszta.... co bede opisywac jak przyjdzie to zrobie zdjecie i zobaczysz. no idz juz do tego gina bo mnie bardzo ciekawi ile wazy Szymonek:))
Gosia w 100% sie z Toba zgadzam tylko ze nie kazdy jest taki rozsadny i nieraz zal serce sciska jak dzieci maja ludzie ktorzy ich miec nie powinni. nie wiem czy widzialas ostatnio reportaz o tym malzenstwie co glodzili swoje dzieci i sie nad nimi znecali(2i 4 latka) az slabo sie robilo. a np moja kolezanka od 4 lat sie stara wszystkie kliniki w stanach zaliczyla i nic klops a to jest jej najwieksze marzenie

Ostatnia edycja:
LucyF- ja jem cały czas mięsko i do pewnego momentu kapustę i ogorki kiszone teraz mam zakaż a jednak dziewczynka w poprzednich ciążach na słodkie wpychałam a były chłopczyki wiec nie wiem czy to tak do końca jest.
Co do nałogów ja też sobie paliłam jak się dowiedziałam o ciąży przestałam teraz zapach papierosów mnie odrzuca.Nie mam też smaku na alkohol nawet na piwko które często sobie piłam jak miałam ochotę. Niestety w pracy się naoglądałam patologi ciężarnych pijanych kobiet i wieżcie mi miałam ochotę je zabić. Nasza rekordzistka przy porodzie miał 4 promile alkoholu, Ale dziecko napewno nie będzie zdrowe.Oczywiście jeździmy do rodzin patologicznych gdzie dzieci urodziły się z 10 punktów zdrowiutkie na pierwszy rzut oka, ale po czasie wychodzą powikłania spowodowane piciem alkoholu.Niedaleko mnie mieszk akobieta która urodizła zdrowe dziecko pijąc całą ciązę, ale teraz juz widać efekty.dziecko jest opoznione w rozwoju fizycznym i psychicznym.
Mysza czekam na wieści.
A od wczoraj mam wrażenie że jest mi cały czas mokro ale wkładka sucha, idę się położyć.

Hej dziewczyny. Myślę, że każda normalna matka powstrzymuje się od nałogów, zwłaszcza teraz, kiedy tyle wiadomo o ich szkodliwości... natomiast nie każda jest normalna, ale to już inny temat... życie niestety nie jest sprawiedliwe i nam pozostaje wierzyć, że to co nas spotkało, było po coś...
Jankesowa też następne USG mam genetyczne, już się umówiłam na 8 października. My tak prawie równo.
Ewciu przez to wszystko nie pogratulowałam Ci wizyty, super, że wszystko ok.
Karolciu Ty nasza siłaczko, trzymaj się. Oby lekarz się dobrze Tobą zajął. Moje dzieci też były dobrze zagnieżdżone i macica ok a jednak umierały.. Myślę, ze dotrwałam do tego momentu tylko dzięki lekom... ale tak naprawdę, kto wie.
Lucyf też uważam, że imię śliczne.
Kaira odpoczywaj.
Mysza tyle wytrzymałaś, na pewno dasz radę dalej się nie truć:)
Ściskam:)

nie doczytalam bo weszlam napisac wam od DAAA dostalam sms. ze boli ją w pachwinach,ze są skurcze,bóle okresowe.ze mała pcha się w dół.nie ma sily siedziec przy kompie,do toalety ledwo chodzi. proszę w imeiniu Daaa więc o kciuki,zeby jeszcze troche niuniua posiedziala w brzuszku.najlepiej ze dwa tygodnie by bylo.
Lucy pocieszyłaś mnie bo ja dzis w panikę wpadlam i poplakalam,ze go nie czuję .tylko czkawke ewentualnie i ogolnie tak malo jakos,a niedawno tak mocno juz brykal.

My już też po!

Synuś waży już 2225g jest śliczny i zdrowiutki!
Moje podwozie bez zmian.

Jednym słowem - SUPER!

Zmykam bo wpadłam tylko dać znać.

Dziękujemy za &&&.

Daa trzymam kciukasy.

reklama
Mysza a to Ty chyba dobrą wagę wywróżyłaś przed wizytą:)czy mi się wydaje:) fajnie,ze wszystko ok
Agata Daaa ostatnio pisala ,ze po 34 czy 35 tyg juz u niech w szpitalu się nie zatrzymuje porodu. teraz ma 35 i 2dni.
napisala mi ,ze Jej gin powiedziala,ze prawdopodobnie organizm sobie nie radzi z tak duzym dzieckiem i ,ze wie co robi.
wiec zostalo lezenie i magnez. tez wlasnie sie dziwilam,ze nie w szpitalu podlączona pod pompę z magnezem.

Do góry