reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Witam

Chwilowo weny u mnie brak - tak mam co drugi dzień średnio;-) Jednego dnia mam energię i coś robię a następnego dnia już mi brakuje jej - jakbym dzień wcześniej zużyła cały zapas. No, ale nic trzeba się zabrać za coś. Będę jeszcze zaglądała.

reklama
LucyF przypomnij mi proszę jaki Ty zamówiłaś rozmiar tego kombinezonu dla Miłoszka z Georga ?!?
Bo wynalazłam z tej firmy taki na 3-6miesięcy (ponoć 62cm) i się zastanawiam jaką mają rozmiarówkę.

Ojjj karolciu moja przytulam mocno... dzielna kobieta jestes.

A swoja droga ja momentami dostaje normalnie szału wiecie dlaczego bo u nas jedna rodzina to taka patologia ze głowa boli (alkoholicy). W sumie maja juz 4 dzieci ale w domu jedno. Dwójkę im odebrali (male dziewczynki 4 i 2 latka chyba), pozniej urodzila chłopa a że płakał to mu wódke dali do picia (wylądował w szpitalu z poparzonym przełykiem) i kolejne jej odebrali . To co sobie będzie zalowala juz ma czwarte cudownego zdrowego chłopczyka (pier*****). Podczas ciąza zarabiała na zycie dupskiem , chlała ile popadło no i proszę.... myslałam że mi serce peknie ona akurat urodziła a ja w kwietniu poroniłam i głupia dumna z wózkiem chodzi:no::wściekła/y:.Serce sie kroi tyle kobiet pragnie miec dziecko robi wszystko zeby bylo dobrze a takie to moja z gorki nie potrafie czasem tego zrozumiec.... (wtedy bardzo grzeszę bo myslę gdzie ten bóg co ):cool::zawstydzona/y:
Ja na następnej wizycie mam miec robione szczegółowe Usg oby wszystko dobrze wyszło... wczoraj jak zobaczyłam tego bąbla fikającego koziołki i machającego do mnie to płakac mi sie chciało ze poprzednio nie doczekałam....

Dzieci śliczne kocham takie maluchy prosze o więcej takich słodziaków.
Mysza trzymam kciuki za was :tak:

jankesowa oj rozumiem ze Cie to wkurza ja tez mialam taki przypadek w mojej okolicy ze laska w ciazy tak chlala ze szok i zawsze rower ja prowadzil bo nie byla w stanie isc a jak byla w 9 miesiacu to wygladalo to tragicznie. brzuch pod nosem , rower, papieros i tropem weza bo nogi jej nie prowadzily same i co ???? i urodzila zdrowa dziewczynke i czlowiek ma wtedy rozne mysli

a do tego wszystkie władze w koło wiedza jaka z niej matka i tego dziecka jej nie odbiora ma kontrole z opieki i nadal pije a tu dalej nic....

LucyF świetne imie wybrałas :) a może mąż?? mnie babcia bigosik robi mniam mniam i co chwila chodze patrzec czy juz jest mam taka smake... ogolnie jem tylko kwasne :D ogorki mniam kapucha a słodkie jest ble...

Ja Wam powiem że wkoło mnie gdzie nie słyszę to właśnie wszyscy się przyznają że w ciąży palili...moja fryzjerka, pani w sklepie etc... ja sama sporo paliłam, uwielbiałam moje cieniaski miętowe...ale jak się tylko o ciąży dowiedziałam to od razu koniec z fajami.
I nie ukrywam że nieraz mnie ciągnie strasznie, że mam ochotę...i w myśli się pojawia przeciez nic się nie stanie, ale za chwilkę myślę sobie właśnie że siebie to ja mogę truć ile wlezie, ale nie moje ukochane i upragnione dziecko. I ochota na dymka mija.

Jejku jak ja się w takim tempie będę zbierać to się spóźnię bankowo dzisiaj do tego lekarza.

Lucy dzięki za info...chyba zaraz zamówię tylko muszę odszukać aukcji ;-) mój W i tak się uparł na ten kombinezon http://www.mothercare.com/Mothercar...ng=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42843041&mcb=corei dzisiaj nawet powiedział żeby jechać go kupić, ale ja myślę że taki drugi też się przyda.

Ostatnia edycja:
reklama
Zjadłam 2 batoniki i energia mi wróciła, posprzątałam już kuchnię, zrobiłam pranie (tzn. pralka zrobiła, ale samo się nie wrzuci i nie powiesi;-)), potem poprasuję i jeszcze trochę poukładam w dokumentach, bo już miszmasz się robi, jeszcze tylko na pocztę muszę skoczyć, dobrze, że mam niedaleko.

Też mnie skręca jak widzę taką co pali w ciąży i znałam kilka osób takich, sama paliłam kiedyś i skoro ja potrafię się teraz powstrzymać to czemu inni nie potrafią? Alkoholu też nie tykam, można się na ten czas chyba powstrzymać, to aż takie trudne nie jest.

Ostatnia edycja:
Do góry