Karolciu kochana dzielna z Ciebie kobitka! my tu za Ciebie poplakujemy dobrze,ze masz tyle sil w sobie i meza.ja naprawde Cię podziwam,bo wiem,ze sama nie dalabym rady na Twoim miejscu. trzymaj się i pisz do nas !odpocznij ,oby Ci lekarze pomogli,przeciez ktos musi
reklama
Annas81
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Karolciu jesteś chyba najsilniejszą kobietą jaką znam.. podziwiam. Trzymaj się kochana i obyś trafiła w dobre lekarskie ręce.
Ja też po wizycie i na szczęście jest wszystko dobrze. Dzidzia ma 4,7 cm, wg USG ciut starsza Za dwa tygodnie mam genetyczne. Lekarz zrobił zdjęcie w 4d, jej jaki widok... Przepiękny.. Serduszko bije 162. Oby mój kruszek dalej tak rósł. Leki mam brać takie same i się modlić. Za dwa tyg. też mam zrobić posiew, żeby zobaczyć czy bakterie poszły sobie, ale obawiam się, ze nie, bo mocz ogólny średni.
Jankesowa gratuluję, super, ze wszystko dobrze.
Pozdrawiam ciepło. Dobrej nocki.
Karolciu jesteś chyba najsilniejszą kobietą jaką znam.. podziwiam. Trzymaj się kochana i obyś trafiła w dobre lekarskie ręce.
Ja też po wizycie i na szczęście jest wszystko dobrze. Dzidzia ma 4,7 cm, wg USG ciut starsza Za dwa tygodnie mam genetyczne. Lekarz zrobił zdjęcie w 4d, jej jaki widok... Przepiękny.. Serduszko bije 162. Oby mój kruszek dalej tak rósł. Leki mam brać takie same i się modlić. Za dwa tyg. też mam zrobić posiew, żeby zobaczyć czy bakterie poszły sobie, ale obawiam się, ze nie, bo mocz ogólny średni.
Jankesowa gratuluję, super, ze wszystko dobrze.
Pozdrawiam ciepło. Dobrej nocki.
Karolciu - Jesteś bardzo dzielna. Przytulam bo nawet takie dzielne kobiety potrzebują przytulania.
U nas po szczepionce i pobraniu krwi. Pola była bardzo dzielna ale i tak widać że ma dość wrażeń na dziś. Ja zresztą też troche zmeczona wrażeniami. Maź chory tzn, on zdrowieje a ja zaczynam. Mam nadzieje ze to prawda że przy karmieniu piersia dzieci raczej od mam sie nie zarazają. Do tego odebraliśmy wyniki i troche się przestraszyliśmy bo birubina dalej podwyższona. Mąż oczywiscie konsultowal z pediatrą i ten powiedział że powinnam na dwie doby odtsawić od piersi i podawać pasteryzowane moje mleko lub nawet mieszanke Troche poszperałam i stwierdziłam ze tak łatwo sie nie poddam i po konsultacji telefonicznej z innym pediatrą. Okazało sie że nie jest źle że ładnie spadła i żeby nie odstawiać tylko ewentualnie dopajać i za dwa tygodnie sprawdizc wyniki. I bąź tu mądry.
U nas po szczepionce i pobraniu krwi. Pola była bardzo dzielna ale i tak widać że ma dość wrażeń na dziś. Ja zresztą też troche zmeczona wrażeniami. Maź chory tzn, on zdrowieje a ja zaczynam. Mam nadzieje ze to prawda że przy karmieniu piersia dzieci raczej od mam sie nie zarazają. Do tego odebraliśmy wyniki i troche się przestraszyliśmy bo birubina dalej podwyższona. Mąż oczywiscie konsultowal z pediatrą i ten powiedział że powinnam na dwie doby odtsawić od piersi i podawać pasteryzowane moje mleko lub nawet mieszanke Troche poszperałam i stwierdziłam ze tak łatwo sie nie poddam i po konsultacji telefonicznej z innym pediatrą. Okazało sie że nie jest źle że ładnie spadła i żeby nie odstawiać tylko ewentualnie dopajać i za dwa tygodnie sprawdizc wyniki. I bąź tu mądry.
Karolcia - tulę, dziwię się, że w szpitalu te przykre chwile się nie wydarzyły, tylko w domu kazali, dzielna jesteś, ja bym się bała i nie wiem czy sama bym potrafiła :-(bowiąz
Kasikz - nie odstawiaj Poli od cyca, podawaj Jej do picia glukozę, na 100 ml jedna płaska łyżeczka. Czym Ci kazali Ją poić?
Ola**, Mysza, LucyF - dzięki za komplementy w imieniu Ady
Kaira - wyspałaś się, ach patrzę na Twój suwaczek i serducho mi się raduje ;-)
Aniołki, Jeżynka - jesteście tam?
Annas - super, że Maluda tak ładnie rośnie
Agatko - no to poszli jak burza, a na jak długo macie gwarancję?
Just - w jaki sposób zasypiasz z Szymkiem w łóżku?
Daa - odpoczywaj kochana
A my dzisiaj na bioderka jedziemy na 11, proszę o kciuki. ;-)
No nic pojawię się dopiero wieczorem, bo będę siorze pomagać magisterkę skończyć, bo w poniedziałek musi oddać.
Kasikz - nie odstawiaj Poli od cyca, podawaj Jej do picia glukozę, na 100 ml jedna płaska łyżeczka. Czym Ci kazali Ją poić?
Ola**, Mysza, LucyF - dzięki za komplementy w imieniu Ady
Kaira - wyspałaś się, ach patrzę na Twój suwaczek i serducho mi się raduje ;-)
Aniołki, Jeżynka - jesteście tam?
Annas - super, że Maluda tak ładnie rośnie
Agatko - no to poszli jak burza, a na jak długo macie gwarancję?
Just - w jaki sposób zasypiasz z Szymkiem w łóżku?
Daa - odpoczywaj kochana
A my dzisiaj na bioderka jedziemy na 11, proszę o kciuki. ;-)
No nic pojawię się dopiero wieczorem, bo będę siorze pomagać magisterkę skończyć, bo w poniedziałek musi oddać.
Mysza84
Fanka BB :)
Witam się środowo :-)
Dzisiaj wizyta więc od rana jestem w cudnym nastroju, bo dzisiaj znowu zobaczę mojego Skarbeczka.
Lili kciukasy zaciśnięte za Adunię &&&
Karolcia Ty jesteś wspaniałą osobą, ale z całego serucha gratuluję CI że masz przy sobie tak wspaniałego faceta! To jest niezwykle ważne i widzę że Twój Z staje na wysokości zadania.
LucyF to się pewnie czop ruszył :-) oj już blisko!
Annas super wieści :-) i życzę żeby te bakterie poszły precz!
Ja dzisiaj pospałam więc już mi jakoś czas do wizyty zleci szybciej.
Obstawiam dzisiaj wagę mojego syncia na poziomie 2200g. ale zobaczymy.
Dzisiaj wizyta więc od rana jestem w cudnym nastroju, bo dzisiaj znowu zobaczę mojego Skarbeczka.
Lili kciukasy zaciśnięte za Adunię &&&
Karolcia Ty jesteś wspaniałą osobą, ale z całego serucha gratuluję CI że masz przy sobie tak wspaniałego faceta! To jest niezwykle ważne i widzę że Twój Z staje na wysokości zadania.
LucyF to się pewnie czop ruszył :-) oj już blisko!
Annas super wieści :-) i życzę żeby te bakterie poszły precz!
Ja dzisiaj pospałam więc już mi jakoś czas do wizyty zleci szybciej.
Obstawiam dzisiaj wagę mojego syncia na poziomie 2200g. ale zobaczymy.
reklama
Mysza o ktorej masz wizyte?
rozmawialam z moja polozna i mowila ze te moje objawy to albo na klka dni przed albo na dwa tyg przed, na dwoje babka wrozyla. a ja sie ciesze bo od jutra zaczynaja znow przyjmowac w moim szpitalu po remoncie wiec mam nadzieje ze dam rade
rozmawialam z moja polozna i mowila ze te moje objawy to albo na klka dni przed albo na dwa tyg przed, na dwoje babka wrozyla. a ja sie ciesze bo od jutra zaczynaja znow przyjmowac w moim szpitalu po remoncie wiec mam nadzieje ze dam rade
Ostatnia edycja:
Podziel się: