reklama
GosiaLew
Fanka BB :)
U mnie w każdym szpitalu jest zzo, w tym w dwóch jest płatne, ale ja wiem, że nie muszę koniecznie mieć zzo podane, ale świadomość sama już jakoś lepiej wpływa na moją psychikę, jak wiemy każdy znosi różnie bóle.
LucyF a Ci czop już wyleciał?
Just nic jak tylko pogratulować dzielnego synusia.
Julitka widziałam te wiaderka, ale przy niemowlaku to nie wiem jak utrzymać takie dziecię w pozycji bezpiecznej, no i przede wszystkim jak uniknąć moczenia pępuszka. Starsze dzieci to może fajnie kąpać, ale takie maleństwo. Ja wybieram standardową wanienkę.
She jeszcze dobre są właśnie chusteczki Cleanica Dzidziuś, w 3 pakach są nawet tanie, czasem są w dwu lub cztero też. No ale każdy musi sam wypróbować, co mu pasuje.
I jeszcze jedno pytanie mam do Ciebie: gdzie chodziłaś na SR i czy płaciłaś?
A tak w ogóle to najadłam się gruszek i mam teraz rewolucje jelitowe.
LucyF a Ci czop już wyleciał?
Just nic jak tylko pogratulować dzielnego synusia.
Julitka widziałam te wiaderka, ale przy niemowlaku to nie wiem jak utrzymać takie dziecię w pozycji bezpiecznej, no i przede wszystkim jak uniknąć moczenia pępuszka. Starsze dzieci to może fajnie kąpać, ale takie maleństwo. Ja wybieram standardową wanienkę.
She jeszcze dobre są właśnie chusteczki Cleanica Dzidziuś, w 3 pakach są nawet tanie, czasem są w dwu lub cztero też. No ale każdy musi sam wypróbować, co mu pasuje.
I jeszcze jedno pytanie mam do Ciebie: gdzie chodziłaś na SR i czy płaciłaś?
A tak w ogóle to najadłam się gruszek i mam teraz rewolucje jelitowe.
martusionek
Fanka BB :)
Dzień Dobry!
Karola przytulam, dla aniołka (*) Proszę posłuchaj dziewczyn....
She ale ta Twoja Emi szybko rośnie i jak Twój piesek ładnie chodzi z wami na spacery oj z mim to same kłopoty ostatnio
Lucy oj chyba niedługo Miłoszek będzie po tej stronie brzuszka !
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!!!
A ja zalatana jestem i mam już dość w poniedziałek mam obronę pracy magisterskiej i trochę z tym latania ale jestem już tak padnięta i tylko Tomusia przepraszam,że takie stresy ma przeze mnie . Ale jak się obronie to sobie odbijemy. No w tedy zaczniemy chyba zakupy i będziemy leżeć i leżeć. Teraz jeszcze muszę przygotować się do obrony oj normalnie padnięta jestem psychicznie i fizycznie.
Pozdrawiam Was Wszystkie!
Karola przytulam, dla aniołka (*) Proszę posłuchaj dziewczyn....
She ale ta Twoja Emi szybko rośnie i jak Twój piesek ładnie chodzi z wami na spacery oj z mim to same kłopoty ostatnio
Lucy oj chyba niedługo Miłoszek będzie po tej stronie brzuszka !
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!!!
A ja zalatana jestem i mam już dość w poniedziałek mam obronę pracy magisterskiej i trochę z tym latania ale jestem już tak padnięta i tylko Tomusia przepraszam,że takie stresy ma przeze mnie . Ale jak się obronie to sobie odbijemy. No w tedy zaczniemy chyba zakupy i będziemy leżeć i leżeć. Teraz jeszcze muszę przygotować się do obrony oj normalnie padnięta jestem psychicznie i fizycznie.
Pozdrawiam Was Wszystkie!
Witajcie
Mam nadzieje ze ktos mnie jeszcze pamietam.....
Ja juz po weselichu, ciezko było wiec dopiero dzis doszłam na tyle by cosik tutaj napisac. Poprostu zmeczenie wzielo nade mna góre, spałabym i tylko bym spała...
Najwazniejsze ze juz mam weselicho za soba, teraz znów weekend poza domem gdyz jade na podwójne urodzinki ehhh
Pozdrawiam i zycze miłego popołudnia i duuzo słonka :-)
Karolcia tak bardzo mi przykro (*)....Badz dzielna kochana
Lucyf..... ty juz na mecie, pieknie !!!!! Miloszku niech mama na ciebie zbyt długo nie czeka :-)
Co do porodu to u mnie chyba bedzie cc ale czas jeszcze pokaze
Mam nadzieje ze ktos mnie jeszcze pamietam.....
Ja juz po weselichu, ciezko było wiec dopiero dzis doszłam na tyle by cosik tutaj napisac. Poprostu zmeczenie wzielo nade mna góre, spałabym i tylko bym spała...
Najwazniejsze ze juz mam weselicho za soba, teraz znów weekend poza domem gdyz jade na podwójne urodzinki ehhh
Pozdrawiam i zycze miłego popołudnia i duuzo słonka :-)
Karolcia tak bardzo mi przykro (*)....Badz dzielna kochana
Lucyf..... ty juz na mecie, pieknie !!!!! Miloszku niech mama na ciebie zbyt długo nie czeka :-)
Co do porodu to u mnie chyba bedzie cc ale czas jeszcze pokaze
nio ja po wizycie ponad godzine czekalam jakis taki zastoj sie zrobil nie pytajcie co przezylam. mam grzybka dostalam czopki a dzidzia ma sie dobrze kamien spadl mi z serca ma prawie 4 cm i machala do mnie raczkami i nozkami cudowny widok pierwszy taki w moim zyciu.... wg ug caly czas dzidzia mloda aby o 3dni niz wg OM ale sie ciesze. Pewnie z tydzien a potem znowu stresior co i jak. Przepraszam ze nie doczytam ale padam z nog od 11 do teraz na wyjezdzie autem.
pozdrawiam...
Martwie sie o karolcie podalam jej nr kom wczoraj jakby chciala sie odezwac.... ale milczy...
pozdrawiam...
Martwie sie o karolcie podalam jej nr kom wczoraj jakby chciala sie odezwac.... ale milczy...
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
reklama
Ola81 - śliczna buzinka
Jankesowa - super, że Dzidzia zdrowo rośnie
Kasikz - no dla mnie ten termometr to już ostateczność, nie mam zamiaru ułatwiać, ale jak widzę, że nie da rady to pomagam, póki co dwa razy nam się zdarzyło ;-)
Mysza - no jestem ciekawa czy ta położna będzie tak przychodzić na każdy płacz dziecka
Just79 - super, że podróż udana ;-) No właśnie niektórzy nie rozumieją, że dziecku najlepiej u matki
Julitko - ja bym póki co wybrała wanienkę, a potem może to wiaderko, nie musisz kupować przecież wanienki od razu za 200 zł, więc nie będzie żal wymienić, ja za swoją dałam chyba 27 zł
Ok lecę szykować kąpiel dla Ady, dziś zostałam sama, więc mega wyzwanie dla mnie ;-)
Wrzucam fotkę Ady jeszcze
Jankesowa - super, że Dzidzia zdrowo rośnie
Kasikz - no dla mnie ten termometr to już ostateczność, nie mam zamiaru ułatwiać, ale jak widzę, że nie da rady to pomagam, póki co dwa razy nam się zdarzyło ;-)
Mysza - no jestem ciekawa czy ta położna będzie tak przychodzić na każdy płacz dziecka
Just79 - super, że podróż udana ;-) No właśnie niektórzy nie rozumieją, że dziecku najlepiej u matki
Julitko - ja bym póki co wybrała wanienkę, a potem może to wiaderko, nie musisz kupować przecież wanienki od razu za 200 zł, więc nie będzie żal wymienić, ja za swoją dałam chyba 27 zł
Ok lecę szykować kąpiel dla Ady, dziś zostałam sama, więc mega wyzwanie dla mnie ;-)
Wrzucam fotkę Ady jeszcze
Podziel się: