reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Ola rośnie, rośnie. Jak wyszliśmy ze szpitala miała 3020, a tydzień temu u pediatry już miała 3795 :-) Zresztą patrząc na Jej rączki i nóżki widzę jak rośnie w "siłę"...

reklama
She - jeszcze raz :zawstydzona/y:
TERMOMETR CYFROWY Z WYŚWIETLACZEM LCD + sygnał (1221906857) - Aukcje internetowe Allegro
Maczasz końcówkę tego termometru w kremie bambino i wkładasz do dziurki wkładasz i wykładasz tak kilka razy, nie więcej niż ta metalowa końcówka, chodzi o to by podrażnić, kupa powinna wyjść/wylać się/wystrzelić po kilku sekundach dosłownie. Niestety u nas ten sposób wczoraj zawiódł :confused2:

I najważniejsze dziecko powinno kupę robić samemu to są dla mnie ostateczności, kiedy widzę, że nie jest sobie wstanie sama poradzić a cierpi strasznie, co słychać po krzykliwym płaczu.

Śliczna ta Twoja Córcia i jeszcze jedno - jeździ się po chodniku mimo, że 4 koła :-p

Ostatnia edycja:
Lili dobra uwaga do Asi:p
Asiu no to faktycznei szybko

w ogóle te wasze słodziuchy rosną,a przed chwilą byłyście w dwupaku:)
a ja odliczam i odliczam i jednoczesnie proszę żeby się nie spieszył ,bo już jesteśmy tak blisko celu,że musi wytrzymać:)

Dziewczynki ja tak szybko , bo zaraz do dentysty lecę :-) Mój synuś ma się dobrze. Waży 1556 g , i jak narazie leży pośladkowo do wyjścia hehe. Pokazywał swoją buziulkę przesliczną i już bym ją zacałowała :-)

Ola to już sporawo waży,ciekawe ile mój:) a co do ułożenia to jeszcze się odwróci na pewno.
mało stresu u dentysty życzę:) wrr jak ja nie lubię

Witam

Wczoraj przeczytałam wiadomość od Karolci, ale nie byłam wstanie nic napisać:( Tak bardzo mi przykro... słodziutka i dziewczyny mają rację..musi być jakaś przyczyna!!!Nic się nie dzieje przypadkiem kilka razy... poszukaj dobrego lekarza i walcz!

ewcia - bardzo się cieszę że fasolka rośnie i serduszko bije!

jankesowa - trzymam kciuki!

Dziewczyny a ja przed wczoraj poczułam pierwszy raz coś innego... nagle z jednej strony brzuszek w jednym miejscu (pod pępkiem) bardziej urósł i zrobił się twardy. Miałam wrażenie że zaraz mi wyjdzie coś z niego. Pomasowałam ręką i przeszło. Myślę sobie że to dzidziuś się jakoś tak ułożył..ale nie wiem..ogólnie to coraz bardziej daje znać o sobie...tak myślę że to maleństwo bo jeśli to nie dzidziuś to nie wiem co to by mogło być innego...

Pozdrowionka dla każdej!

wiolka może dzidziuś wypiął śliczną dupinkę :-) super!

ola81 gratuluję!

ola** po wieściach od daa uświadomiłam sobie że w każdej chwili może się okazać że ja wcale tak dużo czasu nie mam

She śliczną masz córunię! Taka zgrabniutka na buziuni. No i rośnie pięknie pannica.

Lili ja też właśnie czytałam nie tak dawno żeby nie stosować metod pomocniczych bo wtedy dzieciak się może rozleniwiać z kupkami i może się okazać że będzie reagować tylko na dodatkowe bodźce.

Wiolka skoro na chwilkę na pewno dzidziuch;)
Mysza no bo w sumie to już tak dużo nie masz:) ale najważniejsze,że już jesteś na bezpiecznym etapie,choć wiadomo,że najlepiej jak posiedzi jeszcze z miesiąc. ale generalnie jesteś gotowa. a ja gdzieś koło 32 tyg zacznę szukać rzeczy dla niuniusia.,potem pranie itd i nim się obejrzę ja zacznę mieć mało czasu:)

Asiu ale Emi jest cudniutka:) a jakie ma juz powloczyste spojrzenie:) sliczna dziewczynka
Wiolu to na pewno malenstwo juz sie wierci:)
ola81 to jest juz kawal synusia:))

reklama
ola** ja już rzeczy właściwie wszystki mam, poza pantoflami do szpitala dla mnie :-D ale to w sumie szczegół. Tylko ciągle wydaje mi się że na rozkładanie, układanie etc jest jeszcze za wcześnie.
Ja od 8tc już cuszki kupowałam...co było błędem bo teraz mam tego mnóstwo i wiem że nie będzie aż tyle potrzebne, a jak Ty jeszcze zakupami się zajmiesz to na prawdę szybko Ci ta końcówka zleci.

Do góry