reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Czesc dziewczynki.

Karolcia trzymam kciuki za wizyte.Napewno bedzie wszystko dobrze...

Jankesowa a jutro bede trzymala kciuki za Ciebie:-)

A ja wlasnie czekam az Julencja wstanie i wyruszymy do sklepu.
Jula ostatnio zrobila sie bardzo ''dorosla''-hehe.Wtraca sie w kazda rozmowe(nadaje jak maly nadajnik po swojemu) a jak jej sie cos nie podoba to protestuje czyli wrzeszczy,piszczy itd.

Za to siedziedz moj maly leniuszek jeszcze nie siedzi...Dalej sobie pelz na brzuszku do tylu...

Milego dnia.Buziaki

reklama
jankesowa super że dołączyłaś do wieści...
co do opuchlizny to mi się wydaje że taki objaw rozpulchnionych okolic intymnych to coś zupełnie normalnego. Swoją drogą mój W po tym poznał ze jestem w ciąży :-D więc główka do góry, po kątach nie ma co się chować, a jutro ginek tylko potwierdzi że wszystko ok.
No i kciukasy za wizytę będę trzymać...a miałyśmy wizyty ustalone na ten sam dzień, bo ja właśnie idę w środę.
No nic...Ty jutro pierwsza otrzymasz dobre wadomości.

Mysza mowili wam na SR zeby robic masaz krocza olejkiem ze slodkich migdałow? bo juz bys mogla zaczac jak chcesz rodzic normalnie. a bedziesz w srode miec usg zeby zobaczyc ile Twoj klocuszek przybral na wadze?

LucyF dobrze że się odezwałaś bo już myślałam... :-D
No właśnie ciuszków mam zdecydowanie za dużo, ale jak zaczęłam kupować od 8tc to miało się prawo uzbierać.
Nawet miałam zrobić tak żeby część odłożyć i nie używać, a sprzedać albo rozdać znajomym którym za niedługo też się dzieciaki urodzą, ale jakoś nie mogłam się zdecydować które zostawić a które nie... i pozrywałam szybko wszystkie metki żeby już o tym nie myśleć.

Co do masażu to ja się nastawiam na CC...ale jeszcze zobaczymy jak to będzie. Póki co nic nam jeszcze nie mówili o żadnym olejku na SR, ale zanotuję i jak się rozmyślę to zacznę stosować.

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty. Będzie dobrze
LucyF- i jak coś sie dzieje ciekawego?
Mysza ja też niby mam tych ciuszkow . Ale potem dopiero wychodzi co jest potrzebne. Co lubisz ty , co lubi dziecko:)Jaka firma ci pasuje itd.. Wiec teraz latalam i dokupywalam albo na allegro szukałam
Lili - moja mala śmieszka po ranym karmieniu o 6 zaczyna guganie i uśmiechanie sie. Dobrze ze rano już w moim łożku to ja jeszcze troche kimam. Co do łuseczki zakładamy jakoś ale to jeszcze chwilke bo zaraz bedzie za maly
Jutro mamy szczepienie. I jak bedzie dobrze to w piątek na dwa tygodnei jade do rodzicow. Pole bidulke czeka 500 km mam nadzieje ze damy rade
Aga - w koncu Julka to już pannica i ma swoej zdanie:)

kasikz cisza u mnie calkowita:)w czwartek mam wizyte wiec zobaczymy co i jak. co do Poli to ladna trasa sie szykuje, ciekawe jak to zniesie

reklama
Mam mnóstwo kaftaników, bodziaków i pajacyków...najmniej śpiochów, ale myślę że te co mam to i tak wystarczą.
Nagle okazało się że ja mam 20kaftaników w rozm 62-68.
No nic...mam nadzieje że Szymon będzie je lubiał.

LucyF no ja już miałam pisać do Ciebie jak tak cicho siedziałaś...ciekawa jestem co tam u Ciebie będzie na wizycie.
Moja znajoma mi dzisiaj napisała że zostawili ja w szpitalu na patologi, jest w 38tc, i ktg nic nie wykazała ale dostała wysokiego ciśnienia. Dodatkowo jej dziecko bardzo duże więc nie wiadomo czy nie będzie miałą cc.

Pamiętasz ile ważył Miłosz w 33tc ? Bo nasze dzieciaki to tak jakoś równo do tej pory szły i jestem ciekawa ile moje dziecię już waży, bo oscyluję ok 2200g.

KasikZ no to czeka Was długa podróż. No i życzę żeby było ok i wyjazd się udał.

Do góry