reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Czesc dziewczynki.
Weszlam zobaczyc co piszecie,ale widze ze produkcja w weekend ograniczona:p

Olu to niedziela to mialas niedziele pelna wrazen;-)

Co do Julencji to jak robilam ten wykres z centylami to pisalo,ze waga w normie a wzrostem jest tyci za wysoka...

Milego wieczorku jeszcze zycze.Odezwe sie jutro buziole

reklama
Wróciliśmy :-) Ada nakarmiona i śpi, a ja postanowiłam doczytać :-p

Pati - Michałek, widzę, że imię wybrane - super. Przelecieliśmy przez Żory :-p
Martusionek - gratuluję Tomcia :tak:
Agatko - ślicznie gada Alicja :-D
She - dawaliśmy po kapsułce, ale przy okazji afery z vigantolem A. doczytał, że to za duża ilość i może powodować np. bóle brzuszka i dajemy teraz co 2 dni, ja pierwsze kropelki Adzie podawałam 3 dni po tym jak do domu wróciliśmy, dziecku nic nie będzie ;-) A problemy z kupą/purtami to normalka, my ćwiczymy tak jak to opisała Kasikz + masaż brzuszka oczywiście, póki co z espimisanu nie korzystaliśmy, ale w użycu był termometr, bo mieliśmy z dwa razy sytuację, gdzie po prostu Ada już wyła, a kupy nie było :dry:
Kasikz - jak tam Wam idzie z tą łuską - lepiej? :sorry2:
GosiaLew - na poprawę humorku proponuję domowe SPA sobie zafundować, relaks w łazience z dobrym soczkiem ;-)
Agnieszka - mimo wszystko czysta chata cieszy, nie? :-p
Ola** - hehe to mieliście ciekawie ;-)
Just79 - :-D:-D:-D mi też już się zdarzyło do Ady przez zaciśnięte zęby mówić i Ona właśnie wtedy z uśmiechem do mnie, no więc wymiękłam kompletnie :-D:-D:-D
Aneczka - ja sobie w ten weekend też na więcej pozwoliłam i w drodze powrotnej oczywiście A. musiał mi przypomnieć o tym, no ale jednak starałam się jeść w małych ilościach, ale częściej te zakazane rzeczy :zawstydzona/y:

U nas pojawiają się pierwsze pojedyncze "grr" "guu", ale dosłownie są pojedyncze/przypadkowe, ale są i matkę cieszą jak cyc Adę :-p

Ostatnia edycja:
Kochane....
dziś wizyta...o 12.30....błagam o kciuki....
jestem przerażona....z nerwów przeszły mi wszystkie objawy jakie jeszcze miałam...ta wizyta jest najważniejsza...jesli dzidzia żyje...to wszystko będzie dobrze....ale to serduszko biło tak anemicznie...nie spałam całą noc....
Buziaki.

Witam się i ja po weekendzie!

Lili no to Ci się córcia pomału rozgaduje :-) super! I będę upierdliwa, ale przypominam się w kwestii fotek :-)

karolcia kciukasy mocno zaciśnięte &&&

ola wszystko dobre co się dobrze kończy... najważniejsze że dotarliście do celu a z takich przygód będziecie się śmiać jeszcze nie raz. Swoją drogą ten Twój suwak mnie do przodu w jakimś zawrotnym tempie.

LucyF jak tam ?

U nas weekend fajowy, dzisiaj kolejne zajęcia SR i tak stwierdziłam wczoraj że ten czas za szybko jednak leci...bo dopiero co się na SR zapisywałam i miałam czekać 5tyg a tu już 3 zajecia.
Wczoraj wyprasowaliśmy pierwsze ubranka które w sobote się wyprały...i tak do dzisiaj z Szymkowymi rzeczami poszło już 5 pralek...a to może dopiero połowa. Ehh dobrze że nie czekałam z tym dłużej.

Miłego dnia Wam życzę!

Ja także witam po week:) Przebiegł mi szybko i rodzinnie, teraz zabieramy się za malowanie.
Mam małe okresy zachwiań emocjonalnych z powodu maleństwa, wszystkie reklamy i filmy z niemowlakami doprowadzają mnie do płaczu.Mała mało dokazuje ale wiem że jeszcze mam czas na mocne regularne kopanie, pamiętam nie tak dawno Ola** pisała o w swych rozterkach teraz na mnie przyszła kolej:). Po drugie mój A zmienia charakter pracy, znów będzie kłębkiem nerwów! wiem że sobie poradzi ale ja już mam dosyć bo się martwię żeby wszytko było ok.
KArolcia zaciskam!!!! i życzę Ci żeby po wizycie wszystkie objawy ciążowe zdwoiły swoje istnienie. Tak żebyś wiedziła że Ta ciąża jest cała i zdrowa.
Mysza- ale ten czas ucieka już 3 spotkanie kochana jeszcze 7 tygodni i Szymonek na świecie:)
Olu** Dobrze że wszystko się dobrze skończyło.
LucyF- i jak tam????
lili-witam:) Nawdychaś się czystego Ślaskiego powietrza???
PAti- witam Michałka:)
I resztę serdecznie pozdrawiam.Miłego dnia

Kaira spokojnie kochana! Ja w 22tc to czułam dopiero takie przelewanie, a czas na kopniaki przyszedł znacznie później...więc masz jeszcze czas. Ja jestem teraz na etapie proszenia mojego synka żeby dał mamie trochę spokoju i nie kopał tak mocno, bo momentai aż boli (bardzo).

Witam nigdy nie pisalam na tym watku ale dzis musi byc ten pierwszy raz. a ja zaraz dostane szału od wczoraj jakies podraznienie okolic intymnych a dzis mi co nie co opuchlo, wiec pedem dzownie do gina i jutro mam przyjechac miedzy 12-16 to tego czasu chyba gdzies w koncie padne na zawal zeby to aby nie bylo nic zlego (mozliwe uczulenie na luteine dopochwowa-mialam w domu opakowanie podjezykowej i biore od rana te pod jezyk moze pomoze):zawstydzona/y::szok: miala ktoras cos takiego?? tym bardziej ze sluz prawidlowy mam i calkiem inne objawy niz infekcja... prosze o rade....

reklama
Do góry