reklama
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Daa watpie aby daria byla az taka duza...
julia miala tez ponad 4 kg i rodzilam normalnie...
julia miala tez ponad 4 kg i rodzilam normalnie...
:-)Witam wieczorowa pora
Jestem padnieta bo znów duzo łazilam po miescie, ale cale szczescie mam narazie z tym koniec... Wszystko mam juz kupione na wesele łacznie z prezencikiem małym i tuba gdzie damy pieniazki....
Dzis sie nie wsyspalam ale wiem ze to odespie bo jutro nie musze nigdzie wczesnie wstawac:-)
Lucyf jeszcze mi nic nie dał lekarz na te podroz ale mam przyjsc jutro do niego
takze zobaczymy Biedny ten tatko co był na SR i opowiadał o porodzie :-)
Bidulek...a tak zmnienajac temat to ty tylko 19 dni masz do porodu - jak ten
czas leci;-)
Olus to fajnie ze remoncik na wykonczeniu juz masz, w sumie sie nie dziwie juz 28 tydzien ciazy takze teraz te 12 szybko ci mina:-)
She pieknie Ci twoja córcia rosnie, a jaki z niej słodziak ehhh rozczula
serduszko
Aneczko no to masz aniołka w domciu :-)
13x13 ładne cisnienie miałas 45/70 ... jak ty wtedy funcjonowalas
Agnieszka0240 trzeba byc dobrej mysli ze bedzie z ciaza wszystko ok
gratulacje ze zostaniesz ciocia ....Swietne minki robi ta Twoja Julcia
Pozdrawiam cieplutko wszystkich:-)
Jestem padnieta bo znów duzo łazilam po miescie, ale cale szczescie mam narazie z tym koniec... Wszystko mam juz kupione na wesele łacznie z prezencikiem małym i tuba gdzie damy pieniazki....
Dzis sie nie wsyspalam ale wiem ze to odespie bo jutro nie musze nigdzie wczesnie wstawac:-)
Lucyf jeszcze mi nic nie dał lekarz na te podroz ale mam przyjsc jutro do niego
takze zobaczymy Biedny ten tatko co był na SR i opowiadał o porodzie :-)
Bidulek...a tak zmnienajac temat to ty tylko 19 dni masz do porodu - jak ten
czas leci;-)
Olus to fajnie ze remoncik na wykonczeniu juz masz, w sumie sie nie dziwie juz 28 tydzien ciazy takze teraz te 12 szybko ci mina:-)
She pieknie Ci twoja córcia rosnie, a jaki z niej słodziak ehhh rozczula
serduszko
Aneczko no to masz aniołka w domciu :-)
Agnieszka0240 trzeba byc dobrej mysli ze bedzie z ciaza wszystko ok
gratulacje ze zostaniesz ciocia ....Swietne minki robi ta Twoja Julcia
Pozdrawiam cieplutko wszystkich:-)
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Hej. Jestem padnięta. Mała coś spać ostatnio w dzień nie chce, do tego ostatnio 2x a nie 1x budzi się w nocy, więc padam na twarz. Kolejny dzień z rzędu boli mnie głowa. A do tego pada...
Emi przestaje się mieścić w 56. Pępek wisi już na koniuszku. Może do końca tygodnia odpadnie. Wczoraj była pierwszy raz w gościach u Dziadków, bo Dziadek miał urodziny :-)
Agatko 5w1 czyli te płatne? Bo z tego co pamiętam wczoraj pielęgniarka mówiła, że te 5w1 są za 130zł za szczepienie...
Ola** czemu są bezpieczniejsze?
Pamiętasz jak kiedyś pytałam się Ciebie co to jest pępek? Już sobie przypomniałam ;-)
Aneczka no to chyba walka z mlekiem to początkowy standard. Ale fajnie, że daliście radę i teraz jest lepiej.
Agnieszka trzymam kciuki za zostanie ciocią. Na pewno będzie ok. A czemu ciąża jest zagrożona?
EDIT od jakiego wieku wkładałyście swoje pociechy do leżaczków (np. Fisher Price)?
Emi przestaje się mieścić w 56. Pępek wisi już na koniuszku. Może do końca tygodnia odpadnie. Wczoraj była pierwszy raz w gościach u Dziadków, bo Dziadek miał urodziny :-)
Agatko 5w1 czyli te płatne? Bo z tego co pamiętam wczoraj pielęgniarka mówiła, że te 5w1 są za 130zł za szczepienie...
Ola** czemu są bezpieczniejsze?
Pamiętasz jak kiedyś pytałam się Ciebie co to jest pępek? Już sobie przypomniałam ;-)
Aneczka no to chyba walka z mlekiem to początkowy standard. Ale fajnie, że daliście radę i teraz jest lepiej.
Agnieszka trzymam kciuki za zostanie ciocią. Na pewno będzie ok. A czemu ciąża jest zagrożona?
EDIT od jakiego wieku wkładałyście swoje pociechy do leżaczków (np. Fisher Price)?
Ostatnia edycja:
hejka,
Asiu, 5w1 są płatne. A bezpieczniejsze bo mają zabite wirusy i w mniejszych ilościach, niż te bezpłatne - mówiąc bardzo niefachowo ;-)
Ja dzisiaj też ziewająca, bo młody nie wiadomo czemu obudził się wczoraj o 22 gotowy do gadania, zmiana pieluchy i 100ml mleka uśpiły go na szczęście, ale widać szybko o tym ekstra mleku zapomniał bo się obudził standardowo przed 2. Potem o 5 znów chrumkał - mnie budzi a sam śpi ;-)
No ale jak się uśmiechnie to i tak serce mi się rozpływa :-)
Asiu, 5w1 są płatne. A bezpieczniejsze bo mają zabite wirusy i w mniejszych ilościach, niż te bezpłatne - mówiąc bardzo niefachowo ;-)
Ja dzisiaj też ziewająca, bo młody nie wiadomo czemu obudził się wczoraj o 22 gotowy do gadania, zmiana pieluchy i 100ml mleka uśpiły go na szczęście, ale widać szybko o tym ekstra mleku zapomniał bo się obudził standardowo przed 2. Potem o 5 znów chrumkał - mnie budzi a sam śpi ;-)
No ale jak się uśmiechnie to i tak serce mi się rozpływa :-)
Ostatnia edycja:
Witam porannie
Mnie nie ma jeszcze kto budzic ale mam nadzieje ze za niedługo to sie zmieni....Mimo wszystko nie wyspana jestem , tak bardzo chciałam by dzidzia mnie kopała w nocy a tu psikus i zaczełam sie znów martwic :/
Dzis mam na 13 do lekarza wiec zapewne serduszko usłysze...
Poza tym za oknem słoneczko swieci, plany na obiadek mam wiec tylko trzeba troszke je przygotowac
Kazdej z Eas zycze miłego dzionka i duzzzooo słonka
Mnie nie ma jeszcze kto budzic ale mam nadzieje ze za niedługo to sie zmieni....Mimo wszystko nie wyspana jestem , tak bardzo chciałam by dzidzia mnie kopała w nocy a tu psikus i zaczełam sie znów martwic :/
Dzis mam na 13 do lekarza wiec zapewne serduszko usłysze...
Poza tym za oknem słoneczko swieci, plany na obiadek mam wiec tylko trzeba troszke je przygotowac
Kazdej z Eas zycze miłego dzionka i duzzzooo słonka
Carri to teraz czekam na weselne foty no my juz pomalowalismy wszytsko i teraz tylko sprzątanieale tez juz duzo nei ma ,bo robię to na bieżąco od keidy się datyle,ze codziennie myję podłogę a kurz jest nadal.jeszcze koleżanka namaluje nam na sciane w pokoju Juliankowym jakies slodkosci,prawdopodobnie zdecydujemy się na puchatkowe zwierzakiwczoraj M skonczyl go dopiero malowac bo farba nie sprawdzila sie i trzeba bylo sporo warstw polozyc.ale ten pokoj robimy na koncu i tak bo maly bedzie w naszej sypialni na poczatek. no juz faktycznie suwak polecial troche i w pazdzierniku po usg musimy zacząć dla bobaska zakupynei mamy nic
shez pępkiem pamiętam teraz juz musisz wiedziec,zeby niuni czyscic
co do szczepionek nosniki są bezpieczniejsze.jest mniejsze prawdopodobienstwo wystąpienia powiklan po szczepionce.
ale jesli chodzi o to ktore i keidy to nei interesowalam sie tym jeszcze. wiem ze za duzo na raz sie nie powinno.ale trzeba po prostu wiedziec ktore keidy.tanie nie są fakt,ale warto.
a co do leżaczków to dziecko powinno najpierw na płaskim lezec,stad lozeczko jest najlepsze.z tego powodu w foteliku samochodowym dlugo nie powinno lezec.tylko w samochodzie.a te lezaczki chyba maja podobny ksztalt tak?chodzi o kręgoslup zeby dobrze sie ksztaltowal,u malucha wsyztsko meikkie i latwo zneiksztalcic apotem rehabilitacja
Just jak ja wam wszystkim rozpakowanym zazdroszczę tych uśmiechów bobasowych
Carri dopiero doczytałam ,ze kciuki potrzebne za dziśtrzymam
wiecie co ja to mam takie nocne lęki jak brzuch mi się napina,zawsze koło 23ciej mały harcuje.i brzuch twardnieje potem czesto albo w trakcie i nei wiem czy to on czy macica.,i mimo, iz tlumaczę sobie,ze macica ma prawo to i tak jakos się boję.i marnie potem spię. a niunio w nocy tez dokazuje co na siku sie obudzę
shez pępkiem pamiętam teraz juz musisz wiedziec,zeby niuni czyscic
co do szczepionek nosniki są bezpieczniejsze.jest mniejsze prawdopodobienstwo wystąpienia powiklan po szczepionce.
ale jesli chodzi o to ktore i keidy to nei interesowalam sie tym jeszcze. wiem ze za duzo na raz sie nie powinno.ale trzeba po prostu wiedziec ktore keidy.tanie nie są fakt,ale warto.
a co do leżaczków to dziecko powinno najpierw na płaskim lezec,stad lozeczko jest najlepsze.z tego powodu w foteliku samochodowym dlugo nie powinno lezec.tylko w samochodzie.a te lezaczki chyba maja podobny ksztalt tak?chodzi o kręgoslup zeby dobrze sie ksztaltowal,u malucha wsyztsko meikkie i latwo zneiksztalcic apotem rehabilitacja
Just jak ja wam wszystkim rozpakowanym zazdroszczę tych uśmiechów bobasowych
Carri dopiero doczytałam ,ze kciuki potrzebne za dziśtrzymam
wiecie co ja to mam takie nocne lęki jak brzuch mi się napina,zawsze koło 23ciej mały harcuje.i brzuch twardnieje potem czesto albo w trakcie i nei wiem czy to on czy macica.,i mimo, iz tlumaczę sobie,ze macica ma prawo to i tak jakos się boję.i marnie potem spię. a niunio w nocy tez dokazuje co na siku sie obudzę
Ostatnia edycja:
reklama
Prawie wcale
Tak płatne -wkładałam do leżaczka ale nie na długo. Początkowo nawet w nim spała -później już zapomnij o tym
Mają za to więcej substancji konserwujących żeby te wirusy się nie pogryzły i zadziałały... więc tak na serio to nie wiem co jest lepsze...
Podziel się: