kaira oj zlecialo zlecialo
u Ciebie tez tak bedzie byle do 25 tyg a pozniej to juz takie tempo ze nie wiadomo kiedy ma sie dwa tyg do porodu:-)
jezynka z tymi ruchami to u mnie tez tak bylo ze np ruszl sie bardzo a jak P kladl reke to cisza:-) no to zycze Ci pogody w PL choc roznie to z tym bywa u nas ostatnio
Carri to super ze juz wiadomo jaka plec no i nad imeniem mozna zaczac bardziej myslec
a co do Twojego meza to super ze nie pokazal samczego niezadowolenia bo nie syn. a jak sie urodzi to bedzie corunia tatunia:-)dal ci gin jakies tabsy na ta podroz na wesele?
daa a moze sie przemeczasz i stad bole rozne, moze czas zwolnic tempo
Pati to super ze na wizycie wszystko ok i ze malenstwo tak ladnie rosnie. u mnie tez nie ma zzo do porodu a co do znieczulenia podczas cesarki to podobno wbijaja w ledzwia w tym miejscu w ktorym nie ma juz rdzenia kregowego tak nam powiedziala polozna na SR. ale mowila tez ze jak ja znieczulali do cc to pozniej przez 12 lat kregoslup bolal ha w tym miejscu na kazda zmiane pogody
Lili odpoczywaj, odoczywaj no weekend to mieliscie intensywny wiec masz prawo byc zmeczona
) ucaluj Adunie
ola no z ta sila teraz to bedzie roznie. ja mam czasami dzien ze nie mam sily nawet lezec
a czasami gotuje, piore i latam po sklepach, no coz uroki ciazowej hustawki nie tylko emocjonalnej
ewela gratuluje zdanych egzaminow
)
angelka mozesz smialo brac wiecej magnezu i nospe tez , ja bralam 3x1 asmag forte i 3x1 no spe
wiola Ty tez mozesz sobie zapodac nospe i magnez jak ci sie brzusio napina, ja to sie tego ozarłam mniej wiecej w tych tyg co Ty jestes ze ho ho. teraz to sie wszystko najbardziej intensywnie rozciaga wiec stad te bole rozne i napiecia
a ja wczoraj bylam na oststnich zajeciach SR ale zlecialo tych 11 tyg. no i przyszedl swiezo upieczony tatus. biedny byl w takim szoku ze nie potrafil opowiedziec jak wygladal porod jego zony
jedyne co powtarzal to "masakra" i "tragedia" wiec polozna sie smiala ze nie dodaje nam otuchy, no i wygladal tak jakby zaraz mial pojsc do apteki i wykupic zapas srodkow antykoncepcyjnych na najblizsze 20 lat
teraz juz wiem dlaczego natura wybrala zeby to kobiety rodzily