reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Hejus, pisałam juz na ciążówkach,ale tu tez napisze, lekarz pojechal na ferie :-( i nie zobacze mojej kruszynki w srode,kuźwa zła jestem:wściekła/y: ,ze az sie prawie popłakałam wczoraj z nerwa:-( .

A co do witamin, chyba z nich zrezygnuję ,albo bede brala jedna na trzy dni, bo jaki jest ich sens brania, jak wyniki krwi sa w normie?

Wyniki masz w normie bo bierzes witaminy ja brałam całą ciąże i jak karmiłam tez.Dzieki temu prawdopodobnie omineło mnie wypadanie włosów po ciąży i złe wyniki krwi.Witaminki Ci nie zaszkodzą bo wszystko co najlepsze zabiera dziecko:sorry2: wiec ja uważam ze należy brac witaminki cała ciąże i w teakcie karmienia.Oczywiscie zrobisz jak chcesz.

reklama
A co do witamin, chyba z nich zrezygnuję ,albo bede brala jedna na trzy dni, bo jaki jest ich sens brania, jak wyniki krwi sa w normie?

No właśnie po to żeby dalej były w normie i żeby Ci zęby nie wypadły i kości nie strzelały. Jesteś w 20tc -jeśli uważasz że maluch wziął już to co potrzebował -to mylisz się -teraz dopiero potrzebuje wielkich ilości witamin i minerałów, wapnia i białka:tak: urósł już ale teraz zacznie nabierać masy i to w jakim tempie!!! witamin nie bierzesz dla niego tylko dla siebie -jeśli nie masz właściwej diety -zostaniesz bez włosów albo zębów czy też z szarą skóra -w najlepszym wypadku

Hej Motylku:-)

rumianek?Chyba mam. Zaraz spróbuje. W sumie nie ma jakieś tragedii, tylko taka wymęczona jestem .Ale spróbuje ziołka

Mam dicoflor który można brać w ciaży - wiec chyba wezmę

Ostatnia edycja:
Przepraszam, że dopiero dziś piszę, ale jakoś ostatnio coraz mniej sił mam:baffled:

Po wizycie wszystko w porządku, Bartuś waży 3100-3200kg i ginek powiedział, że jakbym rodziła za 2-3 tygodnie to nawet 4kg może ważyć (Mężuś obstawia już od dawna 4200g):szok: pytał czy dam radę urodzić takiego "wielgaska", a ja mu na to, że chciałabym urodzić naturalnie, ale jak to będzie to nie wiem:confused::happy2: mały jest ułożony prawidłowo główką do dołu i dalej nieźle wywija w brzuszku:sorry2: aha no i dostałam L4 do 24 lutego i skierowanie do szpitala na 25 lutego, bo wtedy będę już po terminie i chyba będą wtedy wywoływać:dry: no chyba, że wcześniej będzie się coś działo to torba i do szpitala:-D

Buziaczki i mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku:-)

Ostatnia edycja:
Wyniki masz w normie bo bierzes witaminy ja brałam całą ciąże i jak karmiłam tez.Dzieki temu prawdopodobnie omineło mnie wypadanie włosów po ciąży i złe wyniki krwi.Witaminki Ci nie zaszkodzą bo wszystko co najlepsze zabiera dziecko:sorry2: wiec ja uważam ze należy brac witaminki cała ciąże i w teakcie karmienia.Oczywiscie zrobisz jak chcesz.

Ale w tym sęk,ze ja nie biore jeszcze witamin :sorry2:

reklama
Do góry