reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Hejus, pisałam juz na ciążówkach,ale tu tez napisze, lekarz pojechal na ferie :-( i nie zobacze mojej kruszynki w srode,kuźwa zła jestem:wściekła/y: ,ze az sie prawie popłakałam wczoraj z nerwa:-( .

A co do witamin, chyba z nich zrezygnuję ,albo bede brala jedna na trzy dni, bo jaki jest ich sens brania, jak wyniki krwi sa w normie?

Wyniki masz w normie bo bierzes witaminy ja brałam całą ciąże i jak karmiłam tez.Dzieki temu prawdopodobnie omineło mnie wypadanie włosów po ciąży i złe wyniki krwi.Witaminki Ci nie zaszkodzą bo wszystko co najlepsze zabiera dziecko:sorry2: wiec ja uważam ze należy brac witaminki cała ciąże i w teakcie karmienia.Oczywiscie zrobisz jak chcesz.

reklama
A co do witamin, chyba z nich zrezygnuję ,albo bede brala jedna na trzy dni, bo jaki jest ich sens brania, jak wyniki krwi sa w normie?

No właśnie po to żeby dalej były w normie i żeby Ci zęby nie wypadły i kości nie strzelały. Jesteś w 20tc -jeśli uważasz że maluch wziął już to co potrzebował -to mylisz się -teraz dopiero potrzebuje wielkich ilości witamin i minerałów, wapnia i białka:tak: urósł już ale teraz zacznie nabierać masy i to w jakim tempie!!! witamin nie bierzesz dla niego tylko dla siebie -jeśli nie masz właściwej diety -zostaniesz bez włosów albo zębów czy też z szarą skóra -w najlepszym wypadku

Hej Motylku:-)

rumianek?Chyba mam. Zaraz spróbuje. W sumie nie ma jakieś tragedii, tylko taka wymęczona jestem .Ale spróbuje ziołka

Mam dicoflor który można brać w ciaży - wiec chyba wezmę

Ostatnia edycja:
Przepraszam, że dopiero dziś piszę, ale jakoś ostatnio coraz mniej sił mam:baffled:

Po wizycie wszystko w porządku, Bartuś waży 3100-3200kg i ginek powiedział, że jakbym rodziła za 2-3 tygodnie to nawet 4kg może ważyć (Mężuś obstawia już od dawna 4200g):szok: pytał czy dam radę urodzić takiego "wielgaska", a ja mu na to, że chciałabym urodzić naturalnie, ale jak to będzie to nie wiem:confused::happy2: mały jest ułożony prawidłowo główką do dołu i dalej nieźle wywija w brzuszku:sorry2: aha no i dostałam L4 do 24 lutego i skierowanie do szpitala na 25 lutego, bo wtedy będę już po terminie i chyba będą wtedy wywoływać:dry: no chyba, że wcześniej będzie się coś działo to torba i do szpitala:-D

Buziaczki i mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku:-)

Ostatnia edycja:
Wyniki masz w normie bo bierzes witaminy ja brałam całą ciąże i jak karmiłam tez.Dzieki temu prawdopodobnie omineło mnie wypadanie włosów po ciąży i złe wyniki krwi.Witaminki Ci nie zaszkodzą bo wszystko co najlepsze zabiera dziecko:sorry2: wiec ja uważam ze należy brac witaminki cała ciąże i w teakcie karmienia.Oczywiscie zrobisz jak chcesz.

Ale w tym sęk,ze ja nie biore jeszcze witamin :sorry2:

reklama
Do góry