reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Łóżeczko śliczne. A przez allegro nie zamówisz? Kurcze i nawet cena mnie zaskoczyła i to bardzo.
Jak tam mdłości?

reklama
Mdłości odpukać póki co odpuściły. Może to dlatego, że rano piję pół szklanki coli? Nie wiem. Dobrze, że dały mi spokój :-)

A łóżeczko można licytować na Allegro... Ale... Jakkolwiek to zabrzmi wolałabym dla mojego pierwrodnego coś nowego, a nie używanego...

AAAAAAAAAA mam 8 kwadracik:-D
8 miesiąc... dżizas JUŻ:szok: w szoku jestem
Tak się z tym ludzikiem w brzuszku zaprzyjaźniłam... a to już niedługo i trzeba wychodzić;-)

Dziewczyny -póki co -przepadłam -jestem rolnikiem -sieję, sadzę, zbieram, robię zagrody, doję krowy.... na facebooku i to nie tylko u siebie ale i u S i u siostry mojej...
Jako ze Ona na studiach do nocy, a S doglądał do 4 te poletka bo oglądał boks i później rano nie omieszkał przy okazji siku kompa odpalić:baffled: muszę się odwdzięczyć teraz...

A to co dostała mamusia w piątek -ale nie sama (choć święto moje) żeby Alicji smutno nie było... zdjęcie nr 1:-D
Zdjęcia bukietu nie wstawiam bo S prawie pani w kwiaciarni głowę odgryzł że zamykała i mu malutkiej wersji dla córeczki nie chciała zrobić -powiedział ze jak tak to on więcej tam nie wróci!!!:-D

PS

Asiu jestem tego samego zdnia -pierworodny musi mieć swoje łóżeczko;-) przecież my po kimś nie kupujemy:-) co do życzeń -chciałaś kibelka i masz -mówiłam że los jest złośliwy... ważne że przechodzi a czy po coli -nie ma znaczenia:tak:

Lilijanna
no ja też nie chciałam truć -ale lekarz sensownie to wyjaśnił:tak: więc piłam i pomagało:tak:

Kasikz Asiu
nie stresujcie się -odstawicie i po kolejnym usg bedziecie spokojne że i bez tego można:tak: choć trudne to... wiem

Załączniki

• sere i serduszko.JPG
    sere i serduszko.JPG
    40,6 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
Agatko gratuluję 8 kwadracika :-):-):-)

A co do farmy.... też w tym siedziałam, ale potem tak mi się to rozrosło, że dałam sobie spokój :-p:-p Teraz mam kawiarnię :-p:-pOna nie wymaga tyle zachodu :-p:-p

:-( kuźwa, noga mi puchnie ponizej kostki od wczoraj i boli troche, ciekawe czy znowu sie jakis zakrzep nie zrobił:wściekła/y:, ana usg dopplera dopiero na 19lutego mam w tym szpitalu:no:,niewiem już. Moze w środe mi gin sprawdzi na swoim usg,bo chyba wykituje do tego czasu:no:

Agatko wyglądasz super, a niebieski wcale nie pogrubia, to tylko czarny wyszczupla :-p Nie uważasz tylko, że na dworze jest za mało słońca jak na taką sexi sukieneczke? :-D

reklama
Do góry