reklama
hej kobitki,
kasikz niestety nie pomogę.:-(
Ja biorę witaminy od marca zeszłego roku. Zarowno gin jak i w szpitalu kazali mi brac caly czas. Mam 8,5 kg na plusie, mały też jest normalnej wielkości póki co, więc chyba się nie przefaszerowaliśmy :-) .
kasikz niestety nie pomogę.:-(
Ja biorę witaminy od marca zeszłego roku. Zarowno gin jak i w szpitalu kazali mi brac caly czas. Mam 8,5 kg na plusie, mały też jest normalnej wielkości póki co, więc chyba się nie przefaszerowaliśmy :-) .
kasik ja też nie pomogę
A co do pochłaniania słodkiego, bo właśnie mi się temat przypomniał, bo byłam w sklepie dzidzia zmusiła mamę do iścia po parówki i ketchup. Lepsza zwyczajna, no ale jak nie to nie, nie będzie mamusia dzidzi stresować . No i obok było słodkie, pyszne ciastka z bitą smietaną, pączki, eklery i inne słodkości na co sobie pomyślałam, że zamiast takiego pączka to zjadłabym sobie ziemniaczki ze szpinakiem i jajkiem, albo kotlecikiem i brukselką, albo zielona fasolką. Mmmm ostatnio na zielone mnie bierze.
Jak mam wybór słodkie a przysłowiowy schabowy to zawsze wygra schabowy
A co do pochłaniania słodkiego, bo właśnie mi się temat przypomniał, bo byłam w sklepie dzidzia zmusiła mamę do iścia po parówki i ketchup. Lepsza zwyczajna, no ale jak nie to nie, nie będzie mamusia dzidzi stresować . No i obok było słodkie, pyszne ciastka z bitą smietaną, pączki, eklery i inne słodkości na co sobie pomyślałam, że zamiast takiego pączka to zjadłabym sobie ziemniaczki ze szpinakiem i jajkiem, albo kotlecikiem i brukselką, albo zielona fasolką. Mmmm ostatnio na zielone mnie bierze.
Jak mam wybór słodkie a przysłowiowy schabowy to zawsze wygra schabowy
Ewela28 jak tam maluszek??
Motylku witaj:-) hehehe mam poparcie nawet na wyspach a moje ulubione powiedzenie kobiet w ciąży "zjadłam 4 czekolady bo dzidzia potrzebowała" do szału mnie to doprowadza
Lilijannna odpisywałam niedawno dziewczynom o spaniu na brzuchu -na żabę itp... str 58
Kasikz e-e nie znam sie... nie wiem nawet w jakim Ty języku piszesz do mnie
Koti81 hehehe no jeszcze 1 kg i Cię dogonię z wagą
No tak jak mówiłam -1h spacerku, 2h drogi mała ma 4 miesiące -na spacerze jest codziennie -to się nazywa zimny chów jestem za -spała jak aniołek
Motylku witaj:-) hehehe mam poparcie nawet na wyspach a moje ulubione powiedzenie kobiet w ciąży "zjadłam 4 czekolady bo dzidzia potrzebowała" do szału mnie to doprowadza
Lilijannna odpisywałam niedawno dziewczynom o spaniu na brzuchu -na żabę itp... str 58
Kasikz e-e nie znam sie... nie wiem nawet w jakim Ty języku piszesz do mnie
Koti81 hehehe no jeszcze 1 kg i Cię dogonię z wagą
No tak jak mówiłam -1h spacerku, 2h drogi mała ma 4 miesiące -na spacerze jest codziennie -to się nazywa zimny chów jestem za -spała jak aniołek
nie wiem co ten mój ludek tam wyprawia, ale jakoś tak dziwnie czuję brzuch. moża ja tak pokręcona jestem, że na ruchy nieczuła byłam (i temu dopiero co załapuję), a za to na czkawkę wrażliwa (choć to jeszcze chyba za wcześnie na to), bo coś takiego czuję jakby balonem z wodą potrząsać od czasu do czasu, czy raczej jakby taki balon co jakiś czas zaczynał falować
dobrze, że jutro wizyta to może się dowiem o co chodzi
dobrze, że jutro wizyta to może się dowiem o co chodzi
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Wiecie zjesc troche słodkiego to nie grzech co innego wp...ac tony codziennie .Ja w ciąży w sumie przytyłam około 20 kg ale juz 2 tyg. po porodzie do zrzucenia zostało tylko 5 kg obecnie troche sie zaniedbałam i dalej jest 3 kg na plusie.
`13x13 czuje sie dobrze, dzisiaj co prawda nie czułam ruchów maluszka ,wiec niewiem czy on spi caly dzien, wczoraj ok 13 to tak sie wiercił,a dzisiaj nic .
Ja sobie narazie zakupiłam multiwitamine w tabletach do rozpuszczania,ale nie jem jej na sucho,bo jakas nie dobra ,wiec spoczko.A witaminy, no coz zakupie chyba po wizycie u gina,zobaczymy co tez on wymysli,a jutro ide po odbior wynikow moczu,ciekawe co tam pisac będzie
Ja sobie narazie zakupiłam multiwitamine w tabletach do rozpuszczania,ale nie jem jej na sucho,bo jakas nie dobra ,wiec spoczko.A witaminy, no coz zakupie chyba po wizycie u gina,zobaczymy co tez on wymysli,a jutro ide po odbior wynikow moczu,ciekawe co tam pisac będzie
reklama
ja też mało nie tyłam bo do tego 27 tc ważyłam chyba z 10 wiecej. Teraz też tak przybieram podobnie jak wtedy, a wcale sie nie opycham. Chyba mam taka przemianę Ale zeszło dosć szybko po 4-5 miesiacach już ważyłam mniej niż przed ciaża. Wiec poprostu nie przesadzam z opychaniem sie wszystkim ale też pozwalam sobie czasami na zachcianki Tak emyśle że do 20 mi dojdzie
Podziel się: