reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Pati,Mysza dzieki za rade, podoba mi sie ta pralk co ja masz Pati.co do tej ladowanej od gory to mam w lazience sporo miejsca i pewnie bylaby za mala wizualnie:) no moj whirlpool ma juz 7 lat wiec pewnie i tak swoje juz wysluzyl.ale fakt czas na popsucie sie zaje....:)) myslalam o pralko-suszarce przez pryzmat tego ze teraz pewnie tego prania i suszenia to bedzie na okraglo a tu zima idzie i pewnie w suszarce byloby szybciej

reklama
no tak suszarka ale ile to pradu zje, ja ci nie pisalam jaki mam model bo nie sprawdzilam :-) musiałabym zerknac ale aktualnie łazienka jest zajeta przez pana marude A. :-D no a pozatym modele pewnie juz sa nowsze i znowu lepsze, poogladaj sobie na stronie te pralki :-)

uciekam juz, miłego dnia papa

LucyF nie wiem na ile w tym prawdy ale podobno te suszarki to niszczą ciuchy.
Ja jak wywiuruję na 1300 to wyciagam prawie suche...a nie jest jeszcze aż tak pomięte, i łatwo później idzie wyprasować.

Mysza tylko ze ja mam wstret do prasowania:baffled::tak:choc teraz bede go musiala przezwyciezyc

hm od piatku boli mnie brzuch tak jak przed @ z tym ze coraz mocniej i czesciej:sorry2:

LucyF no to chyba po mału będzie się rozkręcać... a wszystko już przygotowane ?
Ja też nie lubię prasować ale moja mama lubi za to, więc zawsze jak u mnie jest to mi nadrabia zaległości. A zresztą teraz takie ciuchy że wiele rzeczy nie trzeba prasować.

Mysza no z grubsza juz jestem spakowana, czekam jeszcze dzis na kuriera z majtkami i podkladami i takimi drobnymi rzeczami. w zasadzie to juz bym mogla urodzic, pewnie bym byla spokojniejsza bo mi teraz glupie stresy do glowy przychodza

cześć Słoneczka!!
widzę, że od rana o zaawansowanej..technologii mowa:)
Lucy, pralko-suszarka super sprawa, ale prądu faktycznie chyba musi żreć niemiłosiernie dużo. ja mam pralkę Bosch Maxx5 for kids i jestem z niej całkiem zadowolona.ale tak jak pisze Pati, Electrolux też zalicza się do dobrych producentów. a brzuszek...niech już boli pomalutku:)
Lili, to najlepszości dla słodkiej Ady!!!
Myszko, u mnie też taka przedśniegowa pogoda, ale póki co zaklinam te chmury, bo nawet kozaków nie mam.a w ogóle jakby była taka zima jak w ubiegłym roku, to ja chyba będę w terminie porodu pod szpitalem czatować, bo nie wiem czy zdąrzyłabym na czas;)
Agniesia82, że tak powiem "i Ty nie znasz dnia ani godziny";)powodzenia:tak:!!!

a ja dziś też lecę po 15 na wizytę-tylko fotel, badanie tętna i kolejne zwolnienie, ...i 80 zł, ale jak mus to mus...nie dawno skończyłam walkę z depilacją...rany, już mi trudno bo w pewne miejsca mój wzrok już nie sięga, a co będzie dalej:szok::sorry2:
a w ogóle to 2 dni temu za wcześnie się cieszyłam, że pewnie już będę czuła cały czas ruchy, bo wczoraj znów cisza.ło matko, jeden stres odpadł, to kolejny się przyplątał i to pewnie taki już do rozwiązania!!!ech my biedne żuczki

CO JEST?????????ZNIKNĄŁ MÓJ SUWACZEK!!!!!

OK, JEST:)

Ostatnia edycja:
Witam mamuśki:)
JA na chwilkę bo po tych tabletkach czuje się osłabiona i nie do życia.Mam je brać przez 3 tygodnie i sprawdzić czy działają .Narazie odpukać od wczoraj ani razu mi ta macica nie stwardniała.I tylko mały głód za mną chodzi:)
Lili- w sobotę było tylko 30 osób i o 22h miałąm ochotę iść spać. Nawet A powiedział że nie robimy barbórki u nas bo za dużo roboty więc Koniec imprez na ten rok:). Czyżby Miłosz się pomalutku przygotowywał na powitanie mamusi???
LucyF-ja mam zwykła pralkę Whirlpool od 4 lat bez zastrzeżeń.Wiem od znajomych że pralko suszarki pobierają dużo prądu.Też nienawidzę prasować a znów czeka na mnie cały kosz:)
Mysza- 8 kwadracik ale ci zadroszczę:)Będzie już dużo ważył:)
Karolcia ale ty sie nakręcasz ja od 8 tygodnia nie miałam prawie żadnych czasem piersi mnie bolały. Co to będzie jak maluch będzie mniej aktywny jak moja np. W dzień jest w stanie cały czas spać a w nocy buszować ok 3-4. JA staram sie o tym nie myśleć bo musi być już dobrze.

reklama
LucyF z jednej strony Ci zazdraszczam że już tak blisko...ale z drugiej to ja wolę te swoje 8tyg.

Julitka później przy depilacji to trzeba sztukę jogi panować :-D no i bez listerka ani rusz :-D :-D :-D
To my się obie dzisiaj wizytujemy ale u mnie na każdej wizycie usg robią.

kaira nim się obejrzysz to i u Ciebie będzie 8kwadracik...teraz to już czas tak zapyla że szok.

Swoją drogą to właśnie zauważyłam że nie mam już miejsca w karcie ciąży :-D i dzisiaj chyba otrzymam drugą od lekarza. Bo nie wiem czy to możńa gdzieś kupić ?

Do góry