reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Pati,Mysza dzieki za rade, podoba mi sie ta pralk co ja masz Pati.co do tej ladowanej od gory to mam w lazience sporo miejsca i pewnie bylaby za mala wizualnie:) no moj whirlpool ma juz 7 lat wiec pewnie i tak swoje juz wysluzyl.ale fakt czas na popsucie sie zaje....:)) myslalam o pralko-suszarce przez pryzmat tego ze teraz pewnie tego prania i suszenia to bedzie na okraglo a tu zima idzie i pewnie w suszarce byloby szybciej

reklama
no tak suszarka ale ile to pradu zje, ja ci nie pisalam jaki mam model bo nie sprawdzilam :-) musiałabym zerknac ale aktualnie łazienka jest zajeta przez pana marude A. :-D no a pozatym modele pewnie juz sa nowsze i znowu lepsze, poogladaj sobie na stronie te pralki :-)

uciekam juz, miłego dnia papa

LucyF nie wiem na ile w tym prawdy ale podobno te suszarki to niszczą ciuchy.
Ja jak wywiuruję na 1300 to wyciagam prawie suche...a nie jest jeszcze aż tak pomięte, i łatwo później idzie wyprasować.

Mysza tylko ze ja mam wstret do prasowania:baffled::tak:choc teraz bede go musiala przezwyciezyc

hm od piatku boli mnie brzuch tak jak przed @ z tym ze coraz mocniej i czesciej:sorry2:

LucyF no to chyba po mału będzie się rozkręcać... a wszystko już przygotowane ?
Ja też nie lubię prasować ale moja mama lubi za to, więc zawsze jak u mnie jest to mi nadrabia zaległości. A zresztą teraz takie ciuchy że wiele rzeczy nie trzeba prasować.

Mysza no z grubsza juz jestem spakowana, czekam jeszcze dzis na kuriera z majtkami i podkladami i takimi drobnymi rzeczami. w zasadzie to juz bym mogla urodzic, pewnie bym byla spokojniejsza bo mi teraz glupie stresy do glowy przychodza

cześć Słoneczka!!
widzę, że od rana o zaawansowanej..technologii mowa:)
Lucy, pralko-suszarka super sprawa, ale prądu faktycznie chyba musi żreć niemiłosiernie dużo. ja mam pralkę Bosch Maxx5 for kids i jestem z niej całkiem zadowolona.ale tak jak pisze Pati, Electrolux też zalicza się do dobrych producentów. a brzuszek...niech już boli pomalutku:)
Lili, to najlepszości dla słodkiej Ady!!!
Myszko, u mnie też taka przedśniegowa pogoda, ale póki co zaklinam te chmury, bo nawet kozaków nie mam.a w ogóle jakby była taka zima jak w ubiegłym roku, to ja chyba będę w terminie porodu pod szpitalem czatować, bo nie wiem czy zdąrzyłabym na czas;)
Agniesia82, że tak powiem "i Ty nie znasz dnia ani godziny";)powodzenia:tak:!!!

a ja dziś też lecę po 15 na wizytę-tylko fotel, badanie tętna i kolejne zwolnienie, ...i 80 zł, ale jak mus to mus...nie dawno skończyłam walkę z depilacją...rany, już mi trudno bo w pewne miejsca mój wzrok już nie sięga, a co będzie dalej:szok::sorry2:
a w ogóle to 2 dni temu za wcześnie się cieszyłam, że pewnie już będę czuła cały czas ruchy, bo wczoraj znów cisza.ło matko, jeden stres odpadł, to kolejny się przyplątał i to pewnie taki już do rozwiązania!!!ech my biedne żuczki

CO JEST?????????ZNIKNĄŁ MÓJ SUWACZEK!!!!!

OK, JEST:)

Ostatnia edycja:
Witam mamuśki:)
JA na chwilkę bo po tych tabletkach czuje się osłabiona i nie do życia.Mam je brać przez 3 tygodnie i sprawdzić czy działają .Narazie odpukać od wczoraj ani razu mi ta macica nie stwardniała.I tylko mały głód za mną chodzi:)
Lili- w sobotę było tylko 30 osób i o 22h miałąm ochotę iść spać. Nawet A powiedział że nie robimy barbórki u nas bo za dużo roboty więc Koniec imprez na ten rok:). Czyżby Miłosz się pomalutku przygotowywał na powitanie mamusi???
LucyF-ja mam zwykła pralkę Whirlpool od 4 lat bez zastrzeżeń.Wiem od znajomych że pralko suszarki pobierają dużo prądu.Też nienawidzę prasować a znów czeka na mnie cały kosz:)
Mysza- 8 kwadracik ale ci zadroszczę:)Będzie już dużo ważył:)
Karolcia ale ty sie nakręcasz ja od 8 tygodnia nie miałam prawie żadnych czasem piersi mnie bolały. Co to będzie jak maluch będzie mniej aktywny jak moja np. W dzień jest w stanie cały czas spać a w nocy buszować ok 3-4. JA staram sie o tym nie myśleć bo musi być już dobrze.

reklama
LucyF z jednej strony Ci zazdraszczam że już tak blisko...ale z drugiej to ja wolę te swoje 8tyg.

Julitka później przy depilacji to trzeba sztukę jogi panować :-D no i bez listerka ani rusz :-D :-D :-D
To my się obie dzisiaj wizytujemy ale u mnie na każdej wizycie usg robią.

kaira nim się obejrzysz to i u Ciebie będzie 8kwadracik...teraz to już czas tak zapyla że szok.

Swoją drogą to właśnie zauważyłam że nie mam już miejsca w karcie ciąży :-D i dzisiaj chyba otrzymam drugą od lekarza. Bo nie wiem czy to możńa gdzieś kupić ?

Do góry