reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wieści od cieżarówek

Mysza no wlasnie za dwa tyg mam wizyte u gina( no chyba ze sie z nim wczesniej spotkam na porodowce) i moze wtedy cos wspomni o ktg, bo na razie to nic nie mowil.
a co do Twojego 8-go kwadracika to ani sie obejrzysz i zostanie mniej niz miesiac:)))
a kombinezonik wzielam najmniejszy zeby miec w czym malego wybrac ze szpitala jak walnie sniegiem:)
no i oczywiscie kciuki zacisniete:)

Ostatnia edycja:
reklama
Karolcia dokładnie tak jak dziewczyny piszą, człowiek juz cały czas w stresie będzie chodził. Ja pewnie będę sie stresować i co i codziennie będę musiała sobie wmawiać "JEST SUPER". Nie bój się, jak to mówi 13*13 (Agatka) kto ma wierzyć w twoje dziecko jak nie ty.

Mysza, twój suwaczek to dla mnie ogromna nadzieja, pamiętam jak czytałam, że dopiero zaciążyłaś i leciałaś do lekarza i nie doczekałaś @ i itd. Dobrze, że jesteś.

Agniesia82 jak fajnie że piszesz :-)

Karolcia nie stresuj sie , bo to zarówno źle wpływa na Ciebie i maluszka. Musi byc dobrze wierz w to, choć nieraz będzie to trudne. Ale dasz radę :-)

mysza kciuki za Twoją wizytę. Już Ci niedługo zostało żeby przytulić maluszka do siebie.

Ja dosłownie na sekundkę, wczoraj już nie dałam rady.
LucyF – śliczny ten kombinezon, ja nie mam zielonego pojęcia jakiej wielkości kombinezon dla Ady będę potrzebować, więc póki co czekam. Dziewczyno nie kracz z tym śniegiem już
Julitka – mamy chatę 300m2, więc warunki są, a żarcie troszkę z zewnątrz, a pieczenie w piekarniku robią się same, siostra i przyszywana-siostra obsłuża towarzystwo, choć ja jestem cwana, bo na stole większość już będzie, a potem wlecą tylko dzbanki z kawą/herbatą i żarcie na ciepło i wsio. Jakoś mnie to nie przeraża, większe imprezy były robione i było ok
Mysza84 – ja w szpitalu latałam z luźnymi cycami, Ty jako, że planujesz nie karmić powinnaś mieć taki co cycki będzie wysoko trzymał
Ola** - wróciłaś?
Kaira24 – jak po weekendzie imprezowym?

A Ada ma dzisiaj swoje pierwsze imieninki prezencik zdążył przyjść na szczęście :-D:-D:-D
Lecę szykować jakieś słodkie mimo wszystko będziemy wieczorem w trójeczkę imprezować :-) - robię niespodziankę dla Córci i Tatusia ;-)

także głowa do góry i uśmiech szczęścia przywołaj i ciesz się każdym dniem, bo mimo wszystko czas szybko leci i jak będziesz mieć Kruszynkę śpiącą w łóżeczku to nie raz spojrzysz z tęsknotą na brzuch :tak:

Ooooojjjjjjjjjjjjjjjjj taaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkk:sorry2:

Witam się, nadrobiłam i spadam -dziś będzie dzień spacerowy bo słoneczko świeci:tak:

LucyF kurcze mi już tak leci że boję się tego obejrzenia... ale jest też coraz ciężej.
No własnie ja się dowiedziałam że u mnie się chodzi na ktg od 37tc więc do tego czasu torba musi być spakowana, bo wtedy to się różne rzeczy mogą dziać.
I proszę mnie tu śniegiem nie straszyć w październiku, do listopada ma być pięknie, bo ja nie chcę już tej kurtki ciążowej kupować. ;-)

Lili właśnie miałam pisać o tych imieninkach Adusi :-) najlepszego dla Królewny!
A co do biustonosza, to właśnie ja chcę taki coby fajnie trzymał, ale do szpitala wymagają bawełniany...więc myślałam że możecie jakąś firmę polecić.

Agniesia82 to życzę wszystkiego najlepszego i takiego szczęścia jakie ja mam! ZObaczysz że życie to jest jednak sprawiedliwe i każdej z nas się uda.

Miałam rano zawieźć mocz do badania i zasnęłam...zaraz się ubiorę i pędzę, bo muszę mieć wyniki przed 16 żeby na wizytę zabrać.

witam :-)
ale zaraz uciekam bo moj mnie wygania od kompa

lucyf ja ci moge polecic pralke elektroluksa tyle za ja nie mam w niej suszarki ale mam ją dwa lata i sie nie popsuła, moja mama ma inna ale tez elektroluksa juz dłuzej bo chyba z 5 lat i tez sie kupy trzymie i nie rdzewieje tak jak niektore pralki np amika-takiej nie kupuj nic z amiki bo wszystko rdza bierze i jak to potem wyglada no i kolega mojego mial pralke amiki i nie umiala prania wywarzyc mimo napraw na gwarancji no i wkoncu ja wywalil i kupil tez elektorluksa bo adam mu powiedzial ze nasza chodzi normalnie nie trzesie sie nie bierze duzo wody itd. a tak na moje rozumowanie to wszystkie urzadzenia wielofukcyjne sie czesciej psuja niz jakbys miala osobno pralke a osobno suszarke no ale to moze mi sie tylko tak wydaje :-) bo sie nie znam.

http://www.electrolux.pl/Products/Pralnictwo/Pralko-suszarki tu sobie zerknij Ps jak pralka ma 1000 obrotow to ci to starczy, moja ma 1200 i tego prawie w ogole nie uzywam jedynie jak piore wieksza ilosc recznikow

Ostatnia edycja:
reklama
LucyF w kwestii prolko-suszarki to ja nie pomogę, bo sama mam tylko pralkę.
A jesteś na suszarkę zdecydowana ? Bo samą pralkę to mam z Electroluxa, model musiałabym sprawdzić, ale jestem mega zadowolona.
Swoją drogą wybrała sobie ta pralka najlepszy moment na zepsucie :no:

edit: sprawdziłam i ja mam model EWT 13620 W , ma 1300obr, fajne funkcję, możłiwość ustawienia timera...i przez 2 lata hula non stop, bo pranie to minimum robię 4razy w tygodniu i nic jej nie dolega (tfu tfu tfu). Tylko że to pralka ładowana od góry, a wiem że nie każdemy taka odpowiada.

Ostatnia edycja:
Do góry