reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Mysza no wlasnie za dwa tyg mam wizyte u gina( no chyba ze sie z nim wczesniej spotkam na porodowce) i moze wtedy cos wspomni o ktg, bo na razie to nic nie mowil.
a co do Twojego 8-go kwadracika to ani sie obejrzysz i zostanie mniej niz miesiac:)))
a kombinezonik wzielam najmniejszy zeby miec w czym malego wybrac ze szpitala jak walnie sniegiem:)
no i oczywiscie kciuki zacisniete:)

Ostatnia edycja:
reklama
Karolcia dokładnie tak jak dziewczyny piszą, człowiek juz cały czas w stresie będzie chodził. Ja pewnie będę sie stresować i co i codziennie będę musiała sobie wmawiać "JEST SUPER". Nie bój się, jak to mówi 13*13 (Agatka) kto ma wierzyć w twoje dziecko jak nie ty.

Mysza, twój suwaczek to dla mnie ogromna nadzieja, pamiętam jak czytałam, że dopiero zaciążyłaś i leciałaś do lekarza i nie doczekałaś @ i itd. Dobrze, że jesteś.

Agniesia82 jak fajnie że piszesz :-)

Karolcia nie stresuj sie , bo to zarówno źle wpływa na Ciebie i maluszka. Musi byc dobrze wierz w to, choć nieraz będzie to trudne. Ale dasz radę :-)

mysza kciuki za Twoją wizytę. Już Ci niedługo zostało żeby przytulić maluszka do siebie.

Ja dosłownie na sekundkę, wczoraj już nie dałam rady.
LucyF – śliczny ten kombinezon, ja nie mam zielonego pojęcia jakiej wielkości kombinezon dla Ady będę potrzebować, więc póki co czekam. Dziewczyno nie kracz z tym śniegiem już
Julitka – mamy chatę 300m2, więc warunki są, a żarcie troszkę z zewnątrz, a pieczenie w piekarniku robią się same, siostra i przyszywana-siostra obsłuża towarzystwo, choć ja jestem cwana, bo na stole większość już będzie, a potem wlecą tylko dzbanki z kawą/herbatą i żarcie na ciepło i wsio. Jakoś mnie to nie przeraża, większe imprezy były robione i było ok
Mysza84 – ja w szpitalu latałam z luźnymi cycami, Ty jako, że planujesz nie karmić powinnaś mieć taki co cycki będzie wysoko trzymał
Ola** - wróciłaś?
Kaira24 – jak po weekendzie imprezowym?

A Ada ma dzisiaj swoje pierwsze imieninki prezencik zdążył przyjść na szczęście :-D:-D:-D
Lecę szykować jakieś słodkie mimo wszystko będziemy wieczorem w trójeczkę imprezować :-) - robię niespodziankę dla Córci i Tatusia ;-)

także głowa do góry i uśmiech szczęścia przywołaj i ciesz się każdym dniem, bo mimo wszystko czas szybko leci i jak będziesz mieć Kruszynkę śpiącą w łóżeczku to nie raz spojrzysz z tęsknotą na brzuch :tak:

Ooooojjjjjjjjjjjjjjjjj taaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkk:sorry2:

Witam się, nadrobiłam i spadam -dziś będzie dzień spacerowy bo słoneczko świeci:tak:

LucyF kurcze mi już tak leci że boję się tego obejrzenia... ale jest też coraz ciężej.
No własnie ja się dowiedziałam że u mnie się chodzi na ktg od 37tc więc do tego czasu torba musi być spakowana, bo wtedy to się różne rzeczy mogą dziać.
I proszę mnie tu śniegiem nie straszyć w październiku, do listopada ma być pięknie, bo ja nie chcę już tej kurtki ciążowej kupować. ;-)

Lili właśnie miałam pisać o tych imieninkach Adusi :-) najlepszego dla Królewny!
A co do biustonosza, to właśnie ja chcę taki coby fajnie trzymał, ale do szpitala wymagają bawełniany...więc myślałam że możecie jakąś firmę polecić.

Agniesia82 to życzę wszystkiego najlepszego i takiego szczęścia jakie ja mam! ZObaczysz że życie to jest jednak sprawiedliwe i każdej z nas się uda.

Miałam rano zawieźć mocz do badania i zasnęłam...zaraz się ubiorę i pędzę, bo muszę mieć wyniki przed 16 żeby na wizytę zabrać.

witam :-)
ale zaraz uciekam bo moj mnie wygania od kompa

lucyf ja ci moge polecic pralke elektroluksa tyle za ja nie mam w niej suszarki ale mam ją dwa lata i sie nie popsuła, moja mama ma inna ale tez elektroluksa juz dłuzej bo chyba z 5 lat i tez sie kupy trzymie i nie rdzewieje tak jak niektore pralki np amika-takiej nie kupuj nic z amiki bo wszystko rdza bierze i jak to potem wyglada no i kolega mojego mial pralke amiki i nie umiala prania wywarzyc mimo napraw na gwarancji no i wkoncu ja wywalil i kupil tez elektorluksa bo adam mu powiedzial ze nasza chodzi normalnie nie trzesie sie nie bierze duzo wody itd. a tak na moje rozumowanie to wszystkie urzadzenia wielofukcyjne sie czesciej psuja niz jakbys miala osobno pralke a osobno suszarke no ale to moze mi sie tylko tak wydaje :-) bo sie nie znam.

http://www.electrolux.pl/Products/Pralnictwo/Pralko-suszarki tu sobie zerknij Ps jak pralka ma 1000 obrotow to ci to starczy, moja ma 1200 i tego prawie w ogole nie uzywam jedynie jak piore wieksza ilosc recznikow

Ostatnia edycja:
reklama
LucyF w kwestii prolko-suszarki to ja nie pomogę, bo sama mam tylko pralkę.
A jesteś na suszarkę zdecydowana ? Bo samą pralkę to mam z Electroluxa, model musiałabym sprawdzić, ale jestem mega zadowolona.
Swoją drogą wybrała sobie ta pralka najlepszy moment na zepsucie :no:

edit: sprawdziłam i ja mam model EWT 13620 W , ma 1300obr, fajne funkcję, możłiwość ustawienia timera...i przez 2 lata hula non stop, bo pranie to minimum robię 4razy w tygodniu i nic jej nie dolega (tfu tfu tfu). Tylko że to pralka ładowana od góry, a wiem że nie każdemy taka odpowiada.

Ostatnia edycja:
Do góry