Ola** - no to miłego pobytu i niech Teście rozpieszczają ;-)
Katkaa – no Maluda szykuje sobie więcej miejsca, bo rośnie, takie ciągnięcia to już teraz normalka, za jakiś czas się uspokoi i po jakimś czasie powróci ponownie
Julitka – nie przeginaj z tym zachwalaniem glukozy – obrzydlistwo nawet z cytryną bleee,
chyba, że Ty taki słodki pamper jesteś. Kolorowych snów
Pati – szydełkuj troszkę większe rozmiary, bo komplety, które zrobiła mi
Mississ są piękne, ale na Adę niestety okazały się za małe, a ta wełna się nie rozciąga.
Rękawiczki jak najbardziej, ale pomyśl żeby były na jakiś gumeczkach przy przegubie by nie spadały, bo te niedrapki to jakieś nieporozumienie – Ada zwalała je w sekundę, fakt, że są one większe niż Jej rączki
Carri – Ada przesyła cmoka cioci też, dosłownie cmoka, bo Ona usteczkami robi takie „cmok”.
Kochana nie ma dla dziecka nic lepszego jak własna matka, zrozumiesz, poznasz, zadbasz o swoje dziecko najlepiej, my natomiast zadbamy o Ciebie ;-)
LucyF – no to wiesz póki co na tapecie jest
Aneczka, ale szykuj tą torbę szykuj, za chwilę Ty będziesz „gnębiona”. Cieszę się, że na wizycie wszystko w porządeczku
Ewela28 – no tylko pogratulować takiego Syna, co już w pierwszym tygodniu 5 przynosi, chwal Go kochana
Jeżynka – udało się załatwić coś z tymi nockami?
Mysza84 – wydaje mi się, że non stop kupujesz i przy okazji non stop podpowiadasz mi czego to ja jeszcze nie mam, a przecież kurczę mam już niby wszystko – tak mi się przynajmniej za każdym razem wydaje
Ola81, Martusionek – miłego wieczorku
She – i jak tam po 16 na froncie?
Kasikz – jak długo kąpiesz Polę, kąpiesz i do ręcznika czy dajesz Jej troszkę popływać?
Agatka – przyjemności jutro na masażu, a kto będzie masował?
Aneczka - jak tam Alanek? ;-)
A my jutro jedziemy na zakupy do Poznania, trzeba sukienkę upolować koniecznie na chrzest i dla Ady i dla mnie, bo to już za tydzień
I musimy koniecznie do pradziadka Ady zahaczyć, bo moi Rodzice i Rodzeństwo pojechali sobie do Egiptu i został sam
Matki karmiące jakie soki pijecie? Bo mi znudziła się herbata/kawa/woda i poprosiłam wczoraj A. żeby kupił sok i przywiózł jabłkowy - pycha, jakieś jeszcze mogę pić? Pytanie ile tych jabłek/śliwek/gruszek w soku?