reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

nie, nie robili bety-napisała, że może jutro zrobią.tym bardziej jak można oceniać po 1 wyniku, skoro powszechnie wiadomo, że chodzi o przyrost bhcg

dobra ja już zmiatam;
do wieczorka!!w razie "wu" mam będę pisać do Aniołków.

brr, ależ mi się nie chce nosa z domu wychylać - 11 st!!!i deszcz deszcz deszcz.i wiatr

Ostatnia edycja:
reklama
Asiu - nie wiem czy na kolke nie za szybko? a kolki to raczej nie s ą od jedzenia , wiec tym sie nie przejmuj. U Poli nic nie lecialo, moe jakis śluz dziwny.
Dzieki kochane za pocieszenia, będzie dobrze. Ale jak pomyśle o gipsie na taka nożie, mam nadzieje ze nie będzie bolało. A my niedlugo do pediatry z NFZ , musialam szybko sie wepchnąć żeby zdobyc na środe skierowanie do poradnii ortopedii dziecięcej , muszę miec na to zakładanie gipsu

Kasikz ja jak byłam mała byłam włożona w szynę i to dużo później więc nie miałam jak chodzić zbytnio,ale zupełnie tego nie pamiętam:) i teraz jest wszystko ok,nawet sport wyczynowo uprawiałam długie lata:)więc gisik u Poluni to nic takiego i szybko wyleczycie nóżkę.dobrze,że teraz jak jest malutka

Lucy ja słyszałam ,ze lepiej przemywać pupę niż chusteczki bo drażnią mimo wszystko

co do Ewci to jakas dziwna akcja:( przeciez wiekszosc z nas w tym tyg nie miala wyzszej bety.jejku powinna isc do innego gina.przeciez chyba nie skarzyla sie nawet ze ją boli prada? tak to jest jak się idzie szybko do gin:( same nerwy

co do meżów potrafią zaskoczyć w trudnych sytuacjach w bardzo pozytywny sposób:)

po tym zalaniu herbtą mój laptop nadal świruje i nie wszystkie literki mi wskakują:(

Ostatnia edycja:
Ewcia - wiem, że się nie dasz, ja wierzę, że to jakaś pomyłka lekarza :tak:
LucyF - na początku myłam co drugie przewijanie, teraz w zależności ile kupy jest w pieluszce, czasem tylko chusteczki, a wieczorem kąpiel porzadną :zawstydzona/y:

She – u Ady krwi nie było, na kolki za wcześnie nie jest, ale nie ma to nic wspólnego z jedzeniem, kolki mają to do siebie, że pojawiają się o tych samych porach dniach, ja jednak obstawiam zmianę otoczenia, Ada też pierwszą noc dała popalić, za dużo zmian i wrażeń dla tak Małej Istotki :tak:

sms od ewci:"jestem po usg,w jajniku mam kilka pecherzykow no i ten jeden nad jajnikiem...jest nadzieja,ze ten pecherzyk to struktura jajnika i dzidzi jeszcze nie ma i dopiero sie pokarze,czego sie trzymam.Zostaje tu ok tyg

rany tyle stresu jej funduja a to pewnie pozna owulka...dzidziol sie "robi" i wszystko jest pewnie jak nalezy....matko niektorzy lekarze to maja wyczucie,nie powiem ;( moj na mnie popatrzyla jak na dzika jak przylecialam na wizyte w5\6tc bo od razu zastrzegl ze moze nie byc nic widac....

Nie

A czy Jej płacz nie brzmiał przypadkiem jak -daj mi spokój???
Bo wiesz czasem rodzice jak dziecko zaczyna płakać myślą że trzeba mu pośpiewać ponosić zabawić zagadać -a czasem takie dziecię po prostu chce zasnąć.
Smoka zapewne nie ma wiec nie wiesz czy potrzebowała uspokajania

Na kolki za wcześnie.

No cóż rodzicielstwo to nie tylko słodki usmiech:-p;-)

Jeśli chodzi o Ewcię to dla mnie jakaś schiza:baffled:

aniolki moj gin tez tak samo, jak przyszlam w 4 tyg to sie tylko usmiechnal i powiedzial ze nie zrobi usg zebym sie nie stresowala. i zrobil dopiero w 7 tyg

Witam!
She ja pamietam ,że kiedyś miałam w żłobku w pracy taką dziewczynkę i ona po porodzie też miała taką wyciekjącą krew tak opowidała jej mam też się przestraszyła ale lekarz powiedziła że to moga być nwet pozostłośi po przejściu dziecka przez kanał rodny i ze organizm się tak oczyszcza będzie dobrze;-)

a ja po wizycie u gin i jest nie najlepiej krwe ok ale mocz tragedia:-( liczne bakterie, leukocyty i krwinki czerowne mam kupe leków antybiotyk , urosept ochronnne i zurawineę i pić dużo a ja i tak dundże jak smok. Jak M wróci zparcy pojadę po zapsy. No i tarczyca bez zmian. Trochę boję się tych wynków bo kiedyś dlugo się leczyłam z nerkami i nie było fajnie:-(
Miałam dziś iść zanieść zwolnienie do pracy ale tak źel się czuje że nie poszłam. Dobrze że niunio daje o sobie znać.
Pozdrawiam

martusionek nie martw sie najwazniejsze ze juz leczysz infekcje, wiec teraz bedzie tylko lepiej. pij sok zurawinowy ale taki apteczny. troche drogi bo ok 27 zl ale czyni cuda. kwasny jest nieziemsko ale ja go do wody dolewalam i tak mniej wiecej po ok 2 l dziennie wypijalam wody z tym sokiem. zakwasza mocz w zwiazku z czym bakterie latwiej wytepic

reklama
cześć dziewczynki, a ja znów czekam na @. Powinna przyjść na dniach ... lub nie ... hi hi Oczywiście czuję się jak na @ i jak na owulację razem wzięte.

Ewcia - ten stres to jest jakiś koszmar, pewnie za to całą ciążę będziesz miała książkową, za to co teraz przechodzisz. Najważniejsza jest intuicja matki, a twoja z tego co zrozumiałam mówi ci, że jest ok.

She piękna Emi. Gratulacje.

Do góry