Karolciu super wieści i nie myśl już o tym serduszku, przecież 4mm dziecko nie będzie miało 160 u.m.Poczekaj aż podrośnie.To dopiero początek
TAk super że już jest 90 bo mogło być mniej i w tym wieku ciążowym to jest normalne . Będzie napewno ok
Ewcia teraz i ty zaczynasz??? Napewno będzie dobrze, ktoś wymyślił progesteron w tabletkach żeby go zażywać i się nie martwić. pozytywne myślenie trzeba wrzucić do głowy.Ja wieżę że będzie ok.
olciu kogo suwak leci to leci kochana popatrz ile ty już masz.JA marzę o takim wyniku a nie wspomnę o 38tyg.
PAti- Twój cud coraz bliżej
Aniołki-cieszę się że już masz operację za sobą cały czas myślałam co u ciebie.Ale widzę że klusek bardzo mocny. Tak dalej Słońce
Lili-jak miło że piszesz
I Ada zdrowo się chowie. Czy mnie kocha czasem w to wątpię ale by spróbował nie kochać
Julitko-widze że na Usg śmigaćie u nas kosztuje ok 350 zł.Aj już zapłaciłam tyle za prenatalne szkoda mi kasy.Prawie co 2 tyg mam zwykłe narazie wygląda że wszytsko ok z malutką.W pt mam iśc na dokładniejsze usg sprawdzić łożysko gdzie się umiejscowiło.
GosiuLew to czekam na pozytywne wyniki
Aneczka teraz czas na Ciebie
Aleanek już tuż tuż
JA czekam już na fotki i dobre wieści
Mysza łooooo ty już 30t.Kiedy to przeleciało????
KAsikz jak Polunia????
katka ty już też zaczynasz gonić jeszcze nie dawno pisłąłąś o II kreseczkach a już 13
Ewela ale ty mas dużo włosów aż zazdroszcze wyglądają na bardzo mocne i grube.
CArri-dziękuje
Agnieszko spóźnione ale szczere życzenia 100 lat
A ja próbuje nadrobić wasze wieści od piątku ale coś mi nie wychodzi.Może się do jutra ogarnę.Brzuch mnie jeszcze czasem pobolewa najbardziej jak chodzę do ubikacji ale podobno to normalne .Czasem w nocy łąpie mnie skurcz rąk, ale podejrzewam że to z kręgosłupa bo zażywam magnez.I Powiem jeszcze że od czasu kiedy śpię na tej poduszce-kojcu nie bolał mnie kręgosłup po przebudzeniu.Już nie pamiętałam co to za piękne uczucie wstać bez bólu pleców. Mała się pomału rozkręca,czasem bardzo się wierci.Ale jeszcze mam trochę czasu na mocne kopniaki.
NArazie tyle odp a teraz zmykam po moich rodziców na lotnisko bo już skończył się week za granicą.Swoją drogą ten czas szybko ucieka.
Buziaki i dobrej spokojnej nocy