reklama
K
kaira24
Gość
ASIU GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SUPER ŻE JUŻ PO WSZYSTKIM I EMI JUŻ Z WAMI!!!!
Ewcia Gratulacje!!!!!! spokojnych 8 miesięcy
Witaj Olciu
Witam melduję że żyje.Pozdrawiam Was wszystkie kochane moje, jak ogarnę się trochę po week to dam znać.Jeszcze mam gości w domku.Miłego dnia Życzę !!
Ewcia Gratulacje!!!!!! spokojnych 8 miesięcy
Witaj Olciu
Witam melduję że żyje.Pozdrawiam Was wszystkie kochane moje, jak ogarnę się trochę po week to dam znać.Jeszcze mam gości w domku.Miłego dnia Życzę !!
julitka80
dni, których nie znamy...
hej hej!
czyli jednak moja intuicja nie jest taka do niczego
ASIA!!!GRATULACJE!!!WITAMY EMI PO TEJ STRONIE BRZUCHA!!!
dzięki Bogu wszystko w porządkuwracaj szybko do sił i do nas i zdjęcia zdjęcia zdjęcia!!!
Ściskam mocno
ps.ja też jestem niedzielna, ale leniuszkiem nie jestem-może czasami
Ewcia, ja na początku ciązy też miałam infekcję-a raczej nawet zapalenie krtani, ale moja gin, powiedziała, żeby się nie martwic.co do kuracji-jak już bardzo nie mogłam-to tantum verde do ssania miałam.a tak to -jak dziewczyny piszą woda z solą-blee, mleczko z miodem.coś też czytałam, że można sobie inhalacje delikatne robić z dodatkiem amolu, ale nie jetem pewna.
Karolcia, kciuki ściskam i się nie martw na zapas. jak pierwszy raz po sexie miałam plamienie, to mi właśnie gin powiedziała, że może jakieś delikatne obtarcie- pochwa jest teraz delikatna i silnie ukrwiona.spokojnie.
Ola, witaj.dawno Cię nie byłoco u Was?rośniecie
Aneczka, to może spróbuję któregoś dnia po amerykańskumiały być dziś, no ale niestesty zmiana planów i obiadek poza domem.
a ja dziś też proszę o kciuki bo o 14 usg połówkowe.wprawdzie dziś rano obudził mnie "podskakujący"brzuch - podejrzewam czkawkę, toteż jestem spokojniejsza, no ale mimo wszystko.
czyli jednak moja intuicja nie jest taka do niczego
ASIA!!!GRATULACJE!!!WITAMY EMI PO TEJ STRONIE BRZUCHA!!!
dzięki Bogu wszystko w porządkuwracaj szybko do sił i do nas i zdjęcia zdjęcia zdjęcia!!!
Ściskam mocno
ps.ja też jestem niedzielna, ale leniuszkiem nie jestem-może czasami
Ewcia, ja na początku ciązy też miałam infekcję-a raczej nawet zapalenie krtani, ale moja gin, powiedziała, żeby się nie martwic.co do kuracji-jak już bardzo nie mogłam-to tantum verde do ssania miałam.a tak to -jak dziewczyny piszą woda z solą-blee, mleczko z miodem.coś też czytałam, że można sobie inhalacje delikatne robić z dodatkiem amolu, ale nie jetem pewna.
Karolcia, kciuki ściskam i się nie martw na zapas. jak pierwszy raz po sexie miałam plamienie, to mi właśnie gin powiedziała, że może jakieś delikatne obtarcie- pochwa jest teraz delikatna i silnie ukrwiona.spokojnie.
Ola, witaj.dawno Cię nie byłoco u Was?rośniecie
Aneczka, to może spróbuję któregoś dnia po amerykańskumiały być dziś, no ale niestesty zmiana planów i obiadek poza domem.
a ja dziś też proszę o kciuki bo o 14 usg połówkowe.wprawdzie dziś rano obudził mnie "podskakujący"brzuch - podejrzewam czkawkę, toteż jestem spokojniejsza, no ale mimo wszystko.
julitka80
Aniołki, dziękico do usg to zdecydowaliśmy jednak, że robimy zwykłe.nie przez jakąś sknerowatość, ale tak jak rozmawiamy ze znajomymi po czasie, to wszyscy mówią, że to jednak wyrzucenie kasy-filmu nikt przy obiedzie nie ogląda, zdjęcia..ładniejsze po porodziewięc jakoś stwierdziliśmy, że nie ma sensu.ale wiem, ze zdania co do tego są podzielone i niektórzy uważają 3-4D za najlepszą pamiątkę.
ja sie zastanawiam...ale nie chce filmu 3d..moze zdjecie ale to zalezy od ceny jaka walna za taka przyjemnosc...bo samo usg zwykle bedzie kosztowac sporo-280zl....ja cghcialabym podejzec Kluska tak "normalnie" hehe ale oczywiscie zrezygnuje jak mi walna ze 350zl razem.....bo cos mi tak swita w lepetynce ;( a kasy poprostu szkoda mi na to...bo nie ukrywam ze za 70zl to duuuuzo mozna dzidziolkowi fundnac po urodzeniu ;P
GosiaLew
Fanka BB :)
ASIA I EMILKA MOJE GRATULACJE!!!
Mysza i LucyF - odnośnie waszych remontów to w katalogu Ikei na stronie z meblami dziecięcymi jest taki fajny tekst: Mamo, Tato, nieważne, że nie jesteście gotowi, ale ja tu już jestem. Fajny, nie.:-)
Ewcia ja na gardło ssałam tantum verde, po 3 dniach przeszło
Karolcia kciuki zaciśnięte.
Julitka to udanego badania, na pewno wszystko będzie w porządku.
Ja dziś miałam jechać zrobić badania, obudziłam się po 5, poszłam zrobiłam siusiu, położyłam się znowu, ale nie spałam do 6.40 i niestety przysnęłam i za późno się znowu obudziłam. Jutro muszę pojechać koniecznie.
Mysza i LucyF - odnośnie waszych remontów to w katalogu Ikei na stronie z meblami dziecięcymi jest taki fajny tekst: Mamo, Tato, nieważne, że nie jesteście gotowi, ale ja tu już jestem. Fajny, nie.:-)
Ewcia ja na gardło ssałam tantum verde, po 3 dniach przeszło
Karolcia kciuki zaciśnięte.
Julitka to udanego badania, na pewno wszystko będzie w porządku.
Ja dziś miałam jechać zrobić badania, obudziłam się po 5, poszłam zrobiłam siusiu, położyłam się znowu, ale nie spałam do 6.40 i niestety przysnęłam i za późno się znowu obudziłam. Jutro muszę pojechać koniecznie.
cześć dziewczynki,ale ja się za wami stęskniłam
Aniołki jak po tej opercji?doczytałam wczoraj,a zapomniałam zapytać
kaira nie za szybko Ci ten suwak mknie?
Mysza rany 30ty a ja tak gonie Ciebie właśnie i jak miałas 26ty tak Ci zazdrosciłam
Karolcia Julitka kciukaski zaciśnięte
Julitka a u mnie remontowo dwa pokoje już zrobione i kuchnia.ale graty z jednego czyli sypialni narazie w salonie stoją został salon podłogi i ściany,pokój Juliankowy oraz przedpokój ,ale tylko ściany, bo podłoga zrobiona.
dziś zapomniałam cytryny do tej glukozy a glukoze faktycznie mi dali
posłuchałam serduszka dzidziusiabo udało mi się wepchnąć do jakiejkolwiek gin w srawie zaświadczenia do pracy.zaniosłam już do pracy więc i to mam z głowy
a teraz wcinam ogromną ilość lodów!!! i zaraz potem wezmę się za sprzątanie kuchni.
jestem szczęśliwa ,ze niunio ma się dobrze. pt lub pon mam wizytę u mojej gin
Aniołki jak po tej opercji?doczytałam wczoraj,a zapomniałam zapytać
kaira nie za szybko Ci ten suwak mknie?
Mysza rany 30ty a ja tak gonie Ciebie właśnie i jak miałas 26ty tak Ci zazdrosciłam
Karolcia Julitka kciukaski zaciśnięte
Julitka a u mnie remontowo dwa pokoje już zrobione i kuchnia.ale graty z jednego czyli sypialni narazie w salonie stoją został salon podłogi i ściany,pokój Juliankowy oraz przedpokój ,ale tylko ściany, bo podłoga zrobiona.
dziś zapomniałam cytryny do tej glukozy a glukoze faktycznie mi dali
posłuchałam serduszka dzidziusiabo udało mi się wepchnąć do jakiejkolwiek gin w srawie zaświadczenia do pracy.zaniosłam już do pracy więc i to mam z głowy
a teraz wcinam ogromną ilość lodów!!! i zaraz potem wezmę się za sprzątanie kuchni.
jestem szczęśliwa ,ze niunio ma się dobrze. pt lub pon mam wizytę u mojej gin
Ostatnia edycja:
ola no jakos leci...teraz czuje sie ok poza tym ze te szwy ciagna...ale da sie przezyc..poprostu musze ostroznie zmieniac pozycje ciala...a najwazniejszez ze juz moge spac na boku ale tez nie za dlugo....jutro lub w srode wreszcie mi te szwy sciagaja....a w przyszlym tyg umowie sie do mojego gina...wczesnniej nie ma sensu bo w czwartek mialam usg i z Kluskiem bylo ok i tak juz zostanie :: hehehe
a u Ciebie az niemozliwe ze juz 27tc!!!!!!!!!!!!rany juz tak blisko...juz tak bezpiecznie...wiesz co mam na mysli.... ;(
a u Ciebie az niemozliwe ze juz 27tc!!!!!!!!!!!!rany juz tak blisko...juz tak bezpiecznie...wiesz co mam na mysli.... ;(
reklama
julitka80
Aniołki, u nas to chyba właśnie kosztuje koło 350 zł i tu też masz rację, że lepiej chyba coś dla malucha kupić
Ola, współczuję bałaganu remontowego, ale za to później będzie "że mucha nie siada"i co dało radę tą glukozę wypić bez cytrny.ja chyba pójdę w piątek albo w poniedziałek, ale mam 50mg robić. lody...na szczęście mi ta faza razem z upałami minęła chyba, bo dzień bez lodów był spisany na straty, a to tyllllle kalorii.za to wczoraj zamówiliśmy sobie /jakże dietetyczną pizze/, no i dziś właśnie się smiałam, że małemu chyba pasuje smak czosnku, bo się wód na chłeptał i czkawka była rano fajnie, że Julianek rośnie zdrowo, jeszcze moment i będzie ważył tyle co paczka cukrua i mama już chyba trochę spokojniejsza, hmm?
Ola, współczuję bałaganu remontowego, ale za to później będzie "że mucha nie siada"i co dało radę tą glukozę wypić bez cytrny.ja chyba pójdę w piątek albo w poniedziałek, ale mam 50mg robić. lody...na szczęście mi ta faza razem z upałami minęła chyba, bo dzień bez lodów był spisany na straty, a to tyllllle kalorii.za to wczoraj zamówiliśmy sobie /jakże dietetyczną pizze/, no i dziś właśnie się smiałam, że małemu chyba pasuje smak czosnku, bo się wód na chłeptał i czkawka była rano fajnie, że Julianek rośnie zdrowo, jeszcze moment i będzie ważył tyle co paczka cukrua i mama już chyba trochę spokojniejsza, hmm?
Podziel się: