reklama
Asiu mega gratulacje, w koncu przyszla na swiat Emi,musisz pokazac nam jak najszybciej zdjecie tego uparciuszka :-)
ola ja bralam glukoze i mi ja w laboratorium rozpuszczali w letniej wodzie
ewcia na gardlo to teraz najlepiej przeplukac woda z sola albo z woda utleniona no i miod i cytryna
aneczka jaki plan na ten tydzien? przyjscie Alana na swiat?
ola ja bralam glukoze i mi ja w laboratorium rozpuszczali w letniej wodzie
ewcia na gardlo to teraz najlepiej przeplukac woda z sola albo z woda utleniona no i miod i cytryna
aneczka jaki plan na ten tydzien? przyjscie Alana na swiat?
Ostatnia edycja:
Mysza84
Fanka BB :)
Witam się poniedziałkowo :-)
Wpadam na chwilkę...bo po śniadanku zabieram się za szykowanie i jedziemy oglądać naszego ślicznego synusia :-)
Ciekawa jestem ile będzie dzisiaj ważył... tydzień temu w sobotę 1400-1600g...
Jejku już u mnie 30tc
wow... ale to teraz zasuwa do przodu.
LucyF ruszyłaś sprawy remontowe ? Bo my dalej nic
i tak sę zastanawiam czy kiedykolwiek uda nam się do tego zmobilizować.
Dziewczyny kupiłam do prania Szymokowych ubranek żel Jelp, ale do kolorów...do tego mam płyn zmiękczający.
Czy myślicie że jest sens kupować dodatkowo ten żel do prania białych, czy w tym do kolorów wyprać też białe. Generalnie przy ciuchach dla dorosłych to pilnuję -> białe w żelu do białego, kolorowe w żelu do kolorów, ale to przecież na takie pierwsze przepierki to chyba może być ten do kolorów, a później sobie ten do białego zakupię.
Miłego dnia Wam życzę!
Wpadam na chwilkę...bo po śniadanku zabieram się za szykowanie i jedziemy oglądać naszego ślicznego synusia :-)
Ciekawa jestem ile będzie dzisiaj ważył... tydzień temu w sobotę 1400-1600g...
Jejku już u mnie 30tc
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
LucyF ruszyłaś sprawy remontowe ? Bo my dalej nic
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dziewczyny kupiłam do prania Szymokowych ubranek żel Jelp, ale do kolorów...do tego mam płyn zmiękczający.
Czy myślicie że jest sens kupować dodatkowo ten żel do prania białych, czy w tym do kolorów wyprać też białe. Generalnie przy ciuchach dla dorosłych to pilnuję -> białe w żelu do białego, kolorowe w żelu do kolorów, ale to przecież na takie pierwsze przepierki to chyba może być ten do kolorów, a później sobie ten do białego zakupię.
Miłego dnia Wam życzę!
martusionek
Fanka BB :)
she gratulacje !!!!! Emilciu ty uparciuszku witamy po tej stronie brzuszka !!!!! Rośńij zdrowo!!!!!!
karolcia81
czekam na szczęście.....
Hej kochane...
proszę o tzymanie kciuków za dzisiajeszą wizytę....znowu mam stresa....
a do tego jeszcze wczoraj po przytulankach pojawiła się krew....żywa, czerwona....myślałam, że to koniec....ale nie było jej dużo, a dziś rano już tylko resztki kawowego śluzu.....mam nadzieje, że to tylko jakieś otarcie....i nic złego się nie stało....bo już nam się tak bardzo chciało....byliśmy bardzo delikatni....mam nadzieje, że nie skrzywdziliśmy fasolki....
dobrze, że dziś wizyta...to mu o tym powiem....
Asia - gratuluje...Emilko witaj!
proszę o tzymanie kciuków za dzisiajeszą wizytę....znowu mam stresa....
a do tego jeszcze wczoraj po przytulankach pojawiła się krew....żywa, czerwona....myślałam, że to koniec....ale nie było jej dużo, a dziś rano już tylko resztki kawowego śluzu.....mam nadzieje, że to tylko jakieś otarcie....i nic złego się nie stało....bo już nam się tak bardzo chciało....byliśmy bardzo delikatni....mam nadzieje, że nie skrzywdziliśmy fasolki....
dobrze, że dziś wizyta...to mu o tym powiem....
Asia - gratuluje...Emilko witaj!
karolciu &&& zacisniete....dopoki nie porozmawiaz z lekarzem na temat tego krwawego incydentu-nie snuj w glowie domnieman
bo tylko sobie stresa zmobilizujesz do dzielania w glowce a to juz napewno nie jest z korzyscia dla fasolki
i koniecznie daj znac co i jak po wizycie
i koniecznie zapytaj gina czy seksik jest dozwolony ;P
mysza ja mysle ze spokojnie pierwse biale mozesz w tym zelu do kolorow wyprac bo przeciez te ubranka trzeba tylko odswiezyc
wiec jak raz wypierzesz to nic sie nie stanie...w plynach do bialych chodzi o to zeby biale rzeczy byly biale a nie szare po praniach(zele\proszki do bialego maja ta biel utrzymywac pewnie za sprawa jakies delikatnie wybielajacych srodkow)
mysza ja mysle ze spokojnie pierwse biale mozesz w tym zelu do kolorow wyprac bo przeciez te ubranka trzeba tylko odswiezyc
reklama
Podziel się: