reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

she ale ulga.............wreszcie twoj maly uparciuszek zlitowal sie na mamusia i nad bb ciotkami ;P GRATULUJE,a Ciebie Emilko witam po tej stronie brzuszka :))))))))))))

reklama
Asiu mega gratulacje, w koncu przyszla na swiat Emi,musisz pokazac nam jak najszybciej zdjecie tego uparciuszka :-)
ola ja bralam glukoze i mi ja w laboratorium rozpuszczali w letniej wodzie
ewcia na gardlo to teraz najlepiej przeplukac woda z sola albo z woda utleniona no i miod i cytryna
aneczka jaki plan na ten tydzien? przyjscie Alana na swiat?

Ostatnia edycja:
Ola, Aneczka Lucy- dziękuję za rady :****
właśnie piję herbatkę z cytrynką i miodem, później przepłuczę i tak do piątku:tak:
Jeżeli nie przejdzie, to w piątek do lekarza,
ale mam nadzieję, że ie będę musiała iść:tak:

Witam się poniedziałkowo :-)

Wpadam na chwilkę...bo po śniadanku zabieram się za szykowanie i jedziemy oglądać naszego ślicznego synusia :-)
Ciekawa jestem ile będzie dzisiaj ważył... tydzień temu w sobotę 1400-1600g...

Jejku już u mnie 30tc :-D wow... ale to teraz zasuwa do przodu.

LucyF ruszyłaś sprawy remontowe ? Bo my dalej nic :-D i tak sę zastanawiam czy kiedykolwiek uda nam się do tego zmobilizować.

Dziewczyny kupiłam do prania Szymokowych ubranek żel Jelp, ale do kolorów...do tego mam płyn zmiękczający.
Czy myślicie że jest sens kupować dodatkowo ten żel do prania białych, czy w tym do kolorów wyprać też białe. Generalnie przy ciuchach dla dorosłych to pilnuję -> białe w żelu do białego, kolorowe w żelu do kolorów, ale to przecież na takie pierwsze przepierki to chyba może być ten do kolorów, a później sobie ten do białego zakupię.

Miłego dnia Wam życzę!

Mysza widze ze u Was zapal taki jak i u nas:-D slomiany:-D jak tak dalej pojdzie to nie zdaze przez ten miesiac z remontem. Ciekawe ile Szymon przybral przez ten tydzien?

LucyF ja się pocieszkam...że Ty 5 tyg przede mną jesteś...więc mam jeszcze czas :-) choć od malowania zależy cała reszta.
Bo dopiero jak pomaluję to zacznę prać i ukłądać Szymonkowe rzeczy.

Hej kochane...
proszę o tzymanie kciuków za dzisiajeszą wizytę....znowu mam stresa....

a do tego jeszcze wczoraj po przytulankach pojawiła się krew....żywa, czerwona....myślałam, że to koniec....ale nie było jej dużo, a dziś rano już tylko resztki kawowego śluzu.....mam nadzieje, że to tylko jakieś otarcie....i nic złego się nie stało....bo już nam się tak bardzo chciało....byliśmy bardzo delikatni....mam nadzieje, że nie skrzywdziliśmy fasolki....
dobrze, że dziś wizyta...to mu o tym powiem....

Asia - gratuluje...Emilko witaj!

karolciu &&& zacisniete....dopoki nie porozmawiaz z lekarzem na temat tego krwawego incydentu-nie snuj w glowie domnieman ;) bo tylko sobie stresa zmobilizujesz do dzielania w glowce a to juz napewno nie jest z korzyscia dla fasolki :D i koniecznie daj znac co i jak po wizycie :p i koniecznie zapytaj gina czy seksik jest dozwolony ;P
mysza ja mysle ze spokojnie pierwse biale mozesz w tym zelu do kolorow wyprac bo przeciez te ubranka trzeba tylko odswiezyc :) wiec jak raz wypierzesz to nic sie nie stanie...w plynach do bialych chodzi o to zeby biale rzeczy byly biale a nie szare po praniach(zele\proszki do bialego maja ta biel utrzymywac pewnie za sprawa jakies delikatnie wybielajacych srodkow)

reklama
Do góry