reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Emilka urodziła się o 17.20. Poród trwał od 8.00, parte zaczęły się o 17. Mala waży 3170g, ma 54cm. 10pkt. Najadla się o śpi. Ponieważ nie spalam cała noc mam nadzieje, ze da mi odespac. Szczegóły opowiem po powrocie do domu. Zdjęcie tez dopiero wtedy będę mogła wstawić. Cieszę się, ze uniknelam kolejnego testu oct. Do 17 było bardzo ciężko, ale... Same wiecie: jej ciepłe cialko na brzuchu tuż po wynagrodzilo mi wszystko.

Dzięki Dziewczyny za to, ze bylyscie ze mną.

Lill nie gniewam się, bo nie mam za co. Po prostu byłam zajęta :-)

Aha. Wody czysciutkie. 

reklama
Ewciu gratuluję :) na gradło homeopatyczne ewentualnie ala lepiej czosnek,cebula i płukanie gardła np solą

witam was kochane dziewczynki po tygodniu,przejrzałam co u was.
karolciu dobrze,ze wszytsko ok bo widzialam jakies plamienia ,ze Cię naszły
martwię się o She i dołączam się do waszych głosów,że moze najwyższy czas wyjąć małą.byłam pewna ,że już rozakowana

reszte ścikam mocno.widzę ,ze nie tylko u mnei remontowo Lucy,Mysza z tego co zauważylam:) u mnie nadal remont,M nie zdążyl.duzo tego zostało

jutro idę na glukozę w końcu:) do luxmedu bo mam tam pakiet a nigdy nie bylam,muszę też wepchnać się do lekarza, bo potrzebuję zaświadcenie o ciąży do pracy na już:) umowa mi się kończy,a mojej gin nie chce zawracać głowy.

hehe widzę ,że mój post nie do końca aktualny;)
She poczekałaś po prostu aż e-ciotka wróci na forum:)
GRATULUJĘ w koncu córunia z mamusią!!!!

Ostatnia edycja:
znowu muszę was pomeczyć ledwo wróciłam
i znowu z glukozą:) jak mam 75g to w jakiej ilości wody ją rozpuścić i czy to ma być ciepła czy gorąca woda?:)

reklama
Do góry