reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

jezynko sliczne te ubranka.Te body z h&m sa super!!

Jejciu Jula przeciez tez nosila takie malusienkie a teraz juz kupuje rozmiar 74.Czas szybko leci...

Ja choruje teraz dla Julencji na Hello Kitty.Kupilam jej juz czapeczke i sukienke jeansowa:-)

reklama
Dziewczyny Lill napisze Wam szczegóły jak będzie mogła oderwać się od Ady. Ja tylko proszę o kciuki jutro od 8. Bedą mnie męczyć oxy. Mam strach jak nie wiem. Skurczy brak. Rozwarcia zero. Szyjka nie zmiazdzona. Zero przygotowania do porodu. Mam złe przeczucia. Siostrę mojej szwagierki meczyli oxy 4 dni. Ja tego nie zniose. Mala tez czuje pismo nosem, bo od godziny się prezy i wygina. Ciężka noc przede mną. O dniu nawet nie wspomnę. Buziaki. Kończę, bo pisanie z komórki to ciężka sprawa z dretwiejacymi rękoma.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny przekazuje wiadomość od She (otrzymaną od Lili):

"Mam dziś zły dzień. Nawet telefonów staram się nie odbierać, bo jest ich za dużo. W nocy co 3 godziny pobudka na ktg. Na noc dostałam 2 czopki do d.. rozkurczowe i faktycznie są do d.., bo skurczy nadal brak. Do tego w nocy Małej na moment puls spadł do 67. Niewiadomo czemu, bo chwilę później się wyrównało. Dziś mnie obserwują, jutro po pbchodzie przenoszą mnie na porodówkę i dadzą oxy. M będzie mógł do mnie dołączyć dopiero wtedy jak akcja się rozbuja. A ja mam silne przeczucia, że nic z tego nie będzie. Jestem gotowa błagać ich o CC. Nie chce kilku prób. Bardzo się boje jutra. Dobrze, że za moment będzie M i mój Tata. Chwile się oderwe od myśli. Pozdrowienia dla wszystkich. Trzymajcie kciuki"

Asiu trzymamy mocno kciuki! Będzie wszystko dobrze.

Lili za Ciebie też mocno trzymam &&& i mam nadzieje że Adusia za chwilkę zaśnie.

She trzymamy kciuki. Będzie dobrze, zobaczysz.W sumie to zapomniałam się spytać w którym szpitalu leżysz.

Agnieszka ja mam takie małe body z Hello Kitty, słodkie jest, zrobię zdjęcie to wstawię. Tylko jak będę miała chłopaka to nie założę, ale ja nie kupowałam tylko dostałam.

Jejku dziewczyny ja jeszcze nie myślę o zakupach ciuszkowych aż tak, ale czytam wszystkie porady.

Któraś się pytała o taki fotel z Ikei jak ma Aneczka. W nowym katalogu Ikei jest za niecałe 300 zł plus podnóżek 130, mogłam zaokrąglić cenę fotela, bo nie pamiętam dokładnie ile.

Załączniki

• DSCF9607.jpg
    DSCF9607.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 19
Ostatnia edycja:
Agatko, dzięki za podpowiedź. Więc jednak zdecyduję się na półśpiochy i kaftaniki, rzeczywiście praktyczne się wydają:-)
GosiaLew, śliczne śpiochy, a nuż będziesz miała małą księżniczkę:-)
She trzymam mocno kciuki!!!

Czekam na ktg. Z nerwów chce mi się ciagle sikac. O 5 obudzily mnie dreszcze. Chce mi się pic a lekarz zabronił picia i jedzenia. I tak bardzo brak mi M. A jego tez być ze mną nie może. Ciężko mi Dziewczyny.

Asieńko trzymaj się dzielnie...już za niedługo będzie wszystko za Tobą i będziesz tuliła małą śliczną Emi. A dla takich chwil to warto to wszystko przetrzymać.

reklama
Do góry