reklama
lili to sprawdz moją liste mysle ze z rozmiaru 62 dokupic tylko ze 3-4 kaftaniki, 3-4 spiochy 3-4 pajace 2 połśpiochy i będzie ok, mi wyszlo tyle tych body bo sobie dopasowywalam do siebie a metki poucinałam i te co miałam na 68 wyszlo ze sa na 62 a te co na 74 ze sa na 68
aaaa AGATKO STO LATEK Z OKAZJI URODZINEK... PRZYZNAJ SIE JAKA Z CIEBIE JUZ STARUSZKA?
aaaa AGATKO STO LATEK Z OKAZJI URODZINEK... PRZYZNAJ SIE JAKA Z CIEBIE JUZ STARUSZKA?
Załączniki
Ostatnia edycja:
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Ewela dzis chyba taki dzien...
Fakt Julencja ladnie pospala i moglam duzo zrobic,ale jak sie obudzila byla zaraz bez humoru i marudzila...
Teraz siedze przy niej i do niej gadam to jest ok.
Fakt Julencja ladnie pospala i moglam duzo zrobic,ale jak sie obudzila byla zaraz bez humoru i marudzila...
Teraz siedze przy niej i do niej gadam to jest ok.
Mysza84
Fanka BB :)
Aga super te ciuszki, a jeszcze za taką cenę to już wogóle :-) będzie ślicznie księżniczka wyglądała :-)
ewela cóż pozostaje tylko życzyć cierpliwości...a od czego on taki nieznośny może być ? ząbki mu już idą ? i normalnie cudny masz podpis pod suwaczkami
katkaa musisz ufać swojemu lekarzowi, zwłaszcza że to dodatkowo endokrynolog. Przecież nie mówiłby CI że jest ok gdyby było inaczej. W internecie to masę różnych bzdur można przeczytać...ja od jakiegoś czasu jak mam głupoty w głowie to przestałam już w necie szukać informacji, bo tylko się pogarszało to głupie myślenie i niepotrzebnie dziecko stresowałam. I Tobie też radzę tam nie zaglądać.
A jak mu nie ufasz i po każdej jego dobrej informacji masz i tak ją w myślach negować to lepiej zmienić lekarza.
She nic się nie oddzywa...ciekawe co tam u niej...
A z moich dzisiejszych planów nic nie wyszło...ehh...może jutro.
ewela cóż pozostaje tylko życzyć cierpliwości...a od czego on taki nieznośny może być ? ząbki mu już idą ? i normalnie cudny masz podpis pod suwaczkami
katkaa musisz ufać swojemu lekarzowi, zwłaszcza że to dodatkowo endokrynolog. Przecież nie mówiłby CI że jest ok gdyby było inaczej. W internecie to masę różnych bzdur można przeczytać...ja od jakiegoś czasu jak mam głupoty w głowie to przestałam już w necie szukać informacji, bo tylko się pogarszało to głupie myślenie i niepotrzebnie dziecko stresowałam. I Tobie też radzę tam nie zaglądać.
A jak mu nie ufasz i po każdej jego dobrej informacji masz i tak ją w myślach negować to lepiej zmienić lekarza.
She nic się nie oddzywa...ciekawe co tam u niej...
A z moich dzisiejszych planów nic nie wyszło...ehh...może jutro.
O Ty zołzo!!!! a myślałam że wszyscy zapomną i jak wszyscy zapomną to się nei zestarzeję
Jak to jaka??? 18 lat dziś kończę
Nie urodziła się Emi jeszcze????
K
kobietka22
Gość
o kurza twarz ja sie przyłączam do życzonek urodzinkowych
sto lat
sto lat
sto lat
nich żyje ,żyje nam (i urodzi rodzeństwo córze)
sto lat
sto lat
niech żyje ,żyje nam (dorodnego chłopaka)
jeszcze raz ,
jeszcze raz
niech żyje żyje nam (a potem bliźniaki)
Niech żyje naaaaam!
sto lat
sto lat
sto lat
nich żyje ,żyje nam (i urodzi rodzeństwo córze)
sto lat
sto lat
niech żyje ,żyje nam (dorodnego chłopaka)
jeszcze raz ,
jeszcze raz
niech żyje żyje nam (a potem bliźniaki)
Niech żyje naaaaam!
reklama
Podziel się: