reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

cześć

She
kłuciami w podbrzuszu się nie martw, bo to dzidzia rozciąga sobie gniazdko, te czarne spodnie też są ładne :)
Dziś przez stres związany z wizytą wieczorną prawie w nocy nie spałam :( Zasnęłam tak porządnie koło 6 i dopiero wstałam. Te nerwy mnie dobijają, jak ich nie ma to nie ma, a jak tylko mam iść na wizytę to od razu jedna noc do bani. Jeszcze w dzień jakoś umiem z tym walczyć, ale noc mnie rozbrają :(
Wy też takiego stresa macie przed każdą wizytą??

reklama
Niestety też mam takiego stresa , zaczyna sie dzien przed wizytą

Asiu nie martw sie kłuciami mnie caly czas coś kłuje w rożnych miejscach:-)

a ja mam od paru dni bóle głowy i już nie wiem co z nimi robić

Ilonka ja też mam stres przed wizytą. To chyba norma :-)

Kasikz głowa męczy mnie tak samo jak Ciebie. Nawet wysypianie się nie pomaga. Już nie mam pomysłów co z nią robić. Uciąć?

A do tego męczy mnie pragnienie. Nic nie jest w stanie go ugasić poza... Karmi... Brakuje mi gazowanych napojów. A Karmi nie jest ani słodkie, ani beznamiętne jak woda, tylko goryczkowate a do tego lekko gazowane. No i bez alkoholu... Jak ono przestanie mi zaspakajać pragnienie to się chyba zastrzelę.

KasikZ ja z bólem głowy walczę okładami, albo smaruję łebek takim miętowym czymś i czasem przechodzi, jak masz silne bóle głowy to warto przedzwonić do ginka i spytać czy można zażyć jakiś paracetamol ( apap) ww ostateczności, raz tak miałam jak już mnie złapała migrena to nic nie pomagało oprócz apapu, ale lepiej spytać lekarza

ostatnio przeczytałam w gazecie o syropie *spam* dla kobiet w ciąży w razie przeziębienia i zapobiegawczo, jest na bazie malin, czosnku, czarnej porzeczki i wit c, brak przeciwwskazań, bo są naturalne. Kupiłam go i stosuję 1 raz dziennie, bo mąż zaczął chorować więc muszę się jakoś zabezpieczyć

A zawroty głowy też macie? Takie jakby od głodu, ale nie są od tego, bo jesteście najedzone?

*spam* polecam, sama piłam ;-)

na bóle głowy migrenowe mi pomagało moczenie stóp w gorącej wodzie i chłodny okład na głowie. wtedy poprawia się krązenie.

Asiu a jak Twoje ciśnienie ?

Koti jak jest mierzone w domu to w super normie, jak w gabinecie przed wizytą to podwyższone ;-)

reklama
SHE jezeli masz ochote na gazowane to pij tylko nie litrami :tak:.Ja cała ciaże piłam tylko wode gazowaną z sokiem bo tylko tak gasiłam pranienie a jka mnie dopadało to wypijałam 0,5l coli na raz:sorry2:.M powiedział ze jak mam mu marudzic to lepiej nich pije te gazowane.Wprawdzie połozna nie była tym zachwycona ale powiedziała ze skoro robi mi to dobrz to mam pic:tak:.

Do góry