reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

:-)Na zyczenie Agatki :-) Napisze tutaj by nie musiała mej relacji zbytnio szukac na głółwnym watku..
U mnie nie wiele sie dzieje....zyje sobie pomalutku :-) Załapałam dorywcza prace .Poza tym za niedługo czeka mnie uczenie sie gdyz chce ponownie spróbowac zdac egzamin z turystyki:-).... A tak to zajmuje sie domem, oczywiscie równiez mężem:-)O dziwnych wymianach zdan ze szwagrem czy ojcem nie bede wspominac....ooo rozterkach rówiez gdyz teraz mam dobry humorek:tak: A poza tym trzeba myslec pozytywnie ;-)
Od przyszłego tygodnia ruszam z cwiczeniami i dieta ... by byc piekna, seksowna:cool2:.. mam nadzieje ze mi sie choc w małym stopniu uda.

Co do staranek.... Tabletek antykoncepcyjnych nie biore, licze na szczesliwa wpadke. Nie staramy sie usilnie choc bardzo bym chciała, cierpliwie czekam:-)
Zdrowko dopisuje...jak narazie , choc przy takiej pogodzie trzeba sie bardzo pilnowac

Pozdrawiam cieplutko i kazdej z Was zycze miłego wieczorku :-)

reklama
Carri - witaj i już nie uciekaj od nas:-D

Zobaczcie co znalazłam:
Czy komputer może szkodzić ciąży? Tak, jeśli jest podłączony do internetu”. Miłe panie, wątpliwości ma rozwiać wasz lekarz prowadzący, a nie ciocia Krysia, co urodziła 30 lat temu, czy Paulina76 z forum internetowego.:-)

:-)Na zyczenie Agatki :-)

Bo ze niby ciężarnej się nie odmawia;-) to ja proszę nie znikać już więcej na taaaak długo bo mi tęskniawo:-(

Czy komputer może szkodzić ciąży? Tak, jeśli jest podłączony do internetu”. Miłe panie, wątpliwości ma rozwiać wasz lekarz prowadzący, a nie ciocia Krysia, co urodziła 30 lat temu, czy Paulina76 z forum internetowego.:-)

hehehe mój lekarz rozwiał -powiedział że to jest niebezpieczne bo komp emituje fale... dlatego można przed kompem 4h dziennie siedzieć -przecież nie z troski o oczka ciężarnej:-p i nie wolno na kolanach go trzymać (jak już to przy biurku korzystać bo przynajmniej drewno chroni przed falami) -to tak jakby dzidziuś był cały czas pod usg -a tam można zauważyć ze na początku badania jest ok -a później zaczyna szaleć... bo fale:tak: to tak od gina -nie 13x13 z forum:-D;-)

Cześć,
nadal nie czuję mojego człowieczka, albo on jest taki delikany, albo ja taka gruboskórna i nieczuła ;-)
do tego przez dzisiejsze usg niby się aż tak nie denerwuję, ale od wczoraj nie mam apetytu, a po dzisiejszym malutkim śniadaniu (bo przecież nie mogę na czczo wyjść z domu) mam madłości i to chyba większe niż te na początku. do tego czepiam się T. o co popadnie.
Byle do 20.00

spokojnego dnia

Just nie przejmuj sie na pewno poczujesz niedługo ludzika.Jeszcze bedziesz miała dość kopniaków.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jestem na chwilkę -nie mam czasu na główny...

Just spokojnie -ważne że ludzik jest zdrowy -reszta przyjdzie z czasem:tak: Kasikz ma rację -jeszcze się nacieszysz kopniakami.

Ja wglądam dziś jak zombie -jak już tatuś zdecydował się odejść od wydającego dziwne growe odgłosy kompa i łaskawie położył się spać o 1.27 to tłukąc się po domu obudził swoją córunię:no: a Ta chyba wymyśliła ze głupio jest ułożona przed dzisiejszym usg i musi poprawić swój image i od 1.27 do 4 usiłowała przekręcić się o 180 stopni:szok: więc godzinę podskakiwała i zapierała się o mój żołądek który kłuł jakbym szpilki połknęła, później o płuca... oddechu nie mogłam złapać... o 2.30 postanowiłam trochę połazić, pobujac Ją, poprosić o litość... no nic to nie dało... następnie czas spędzała na leżeniu w poprzek brzucha i prostowaniu wszystkich kończyn (jak to określił S "o coś ostrego tutaj wystaje":szok:) jak już poczułam jak robi "plum" i jest znowu w pionie odetchnęłam z ulgą... a moje dziecię padło jak przecinak wykończone intensywnym zajęciem...

Dżizas to była intensywna noc:-p

A co z Ilonką bo chyba była wczoraj u lekarza -miała być ok 22 a jest cisza:confused: nie podoba mi się to... uciekam babeczki i miłego dnia zyczę -odezwę się po wizycie -trzymajcie kciuki

Ilonka niestety dzisiaj ma zabieg, dzidzia
[*] :-(

Just trzymaj się dzisiaj, może na USG fiknie koziołka.

Ostatnia edycja:
Wczoraj stanełam na wadze :szok:,ale patrze,ze od poczatku liczac przytylam 5,5kg, a od ostatniej wizyty tylko 1kg. Uffffff

Ilonka.... brak mi słów.... dla Aniołka zapalam (*):-:)-:)-:)-:)-( nie sądziłam że takie wieści dziś przeczytam.....

My po USG....
Nasza Alicja dalej jest Alicją waży 1675g:szok: i jest "drobna":baffled: cokolwiek to miało znaczyc -wszystko w normie -łożysko się przesunęło, szyjka zamknięta -mała leży baaaaaardzo nisko ale ponoć taki Jej urok i nic nam nie grozi...
USG raczej nie trzeba już powtarzać tylko pilnować czy mała się nie obróci -znowu

Teraz lecimy na szkołę rodzenia....

reklama
Agatko super, że z Alicja wszystko ok :-) Wpadnij później na "ciążę po...", bo gosiah pytała się o macierzyński po poronieniu, a Ty masz na ten temat największą wiedzę. No i Alutka umieściła świetne zdjęcia z usg swojego małego przystojniaka ;-)

Do góry