reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Kurcze, to chyba jednak będę zmuszona kupić spodnie w normalnym sklepie. Bo niestety ja muszę mieć długość wewnętrznej nogawki ok. 78-79cm. Jak kupię dłuższe, będę musiała podwijać, a podwijanie w jeansach uważam za profanację. No nic... Przejrzę jeszcze raz Allegro. Może coś znajdę. Jak nie to pójdę do sklepu. Dzięki Laski :-)

Jak kupię dłuższe, będę musiała podwijać, a podwijanie w jeansach uważam za profanację.

Ja tam do dłuższych jeansów zakładam wyższe szpilki:-D i jest ok:-p a ze płaskich butów nie posiadam -to jest mi obojętne:-p

Chyba idę coś zrobić -jakieś ziemniaki obrać czy co....:confused: zająć się czymś... pogadałabym z Alicją ale Ona dziś śpi... nawet nie wiem jak to zrobiła że się przekręciła na drugi bok brzucha:confused: tak twardo spałam??? czy taka delikatna się zrobiła???

Ech jak S był w weekend w domu to już Go do pracy wyganiałam, jak poszedł do pracy to już by mógł wrócić...:-(

Ja tam do dłuższych jeansów zakładam wyższe szpilki:-D i jest ok:-p a ze płaskich butów nie posiadam -to jest mi obojętne:-p

Ja szpilki ubieram rzadko. Wolę niskie obcasy, bo wtedy moje łydki dają mi żyć. Niestety cierpię na ich skurcze i dlatego muszę ograniczać chodzenie w szpilach.

Chyba idę coś zrobić -jakieś ziemniaki obrać czy co....:confused: zająć się czymś...

Na mnie czeka pranie, zmywanie i zrobienie obiadu. Ale prędzej muszę iść do apteki po próbówkę do badania moczu i po Nifuroksazyd.

Ech jak S był w weekend w domu to już Go do pracy wyganiałam, jak poszedł do pracy to już by mógł wrócić...:-(

Hehehe... To się nazywa babskie zdecydowanie :-)

O... Tu znalazłam takie jak podawałaś, ale z długością 80cm

http://moda.allegro.pl/item898608064_spodnie_ciazowe_jeans_5_kolorow_l.html

Ostatnia edycja:
Asiu, sprawdzę jaką długość mają jeansy, które kupiłam na stronie happymum (rozumiem, że te 78-79 to długość wewnętrznej strony nogawki?)

Asiu nogawki zawsze możesz ciachnąć - ja chyba płaciłam 15 zl za obcięcie i nie było nawet widać, że coś było robione.

Agatka szpilki powiadasz ... ja ostatnio założyłam kozaki na jakimś 3-4 cm klocku obsasie - od utrzymywania równowagi (bo mnie do tyłu przechylało :baffled: ) aż mi się brzuch postawił :baffled: i złapał bolesny skurcz. chyba niekażdy może śmigać w obcasach :baffled:

asiu no wlasnie czemu sobie nie skracasz nogawek? kurcze kup sobie maszyne do szycia z łucznika i sama skracaj to nic trudnego, obcinasz na taka dlugosc jak potrzebujesz+dodtakowe 1,5-3cm, zawijasz okolo 1,5cm minimum i wybierasz na maszynie program owerlok czy jakos tak i obszywasz do okola, mozesz poprobowac na jakies scierce na poczatku zeby spodni nie popsuc... no i zawsze mozesz isc do krawcowej :-) mi babcia skraca spodnie bo ja maly kurdupel jestem i wszystkie mam za dlugie i zawsze skracam i nic nie widac :-), gorzej maja ludzie wysocy na ktorzy maja wszystko za krotkie bo wydluzyc to juz trudno jest :-D

reklama
Do góry