reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Kurcze, to chyba jednak będę zmuszona kupić spodnie w normalnym sklepie. Bo niestety ja muszę mieć długość wewnętrznej nogawki ok. 78-79cm. Jak kupię dłuższe, będę musiała podwijać, a podwijanie w jeansach uważam za profanację. No nic... Przejrzę jeszcze raz Allegro. Może coś znajdę. Jak nie to pójdę do sklepu. Dzięki Laski :-)

Jak kupię dłuższe, będę musiała podwijać, a podwijanie w jeansach uważam za profanację.

Ja tam do dłuższych jeansów zakładam wyższe szpilki:-D i jest ok:-p a ze płaskich butów nie posiadam -to jest mi obojętne:-p

Chyba idę coś zrobić -jakieś ziemniaki obrać czy co....:confused: zająć się czymś... pogadałabym z Alicją ale Ona dziś śpi... nawet nie wiem jak to zrobiła że się przekręciła na drugi bok brzucha:confused: tak twardo spałam??? czy taka delikatna się zrobiła???

Ech jak S był w weekend w domu to już Go do pracy wyganiałam, jak poszedł do pracy to już by mógł wrócić...:-(

Ja tam do dłuższych jeansów zakładam wyższe szpilki:-D i jest ok:-p a ze płaskich butów nie posiadam -to jest mi obojętne:-p

Ja szpilki ubieram rzadko. Wolę niskie obcasy, bo wtedy moje łydki dają mi żyć. Niestety cierpię na ich skurcze i dlatego muszę ograniczać chodzenie w szpilach.

Chyba idę coś zrobić -jakieś ziemniaki obrać czy co....:confused: zająć się czymś...

Na mnie czeka pranie, zmywanie i zrobienie obiadu. Ale prędzej muszę iść do apteki po próbówkę do badania moczu i po Nifuroksazyd.

Ech jak S był w weekend w domu to już Go do pracy wyganiałam, jak poszedł do pracy to już by mógł wrócić...:-(

Hehehe... To się nazywa babskie zdecydowanie :-)

O... Tu znalazłam takie jak podawałaś, ale z długością 80cm

http://moda.allegro.pl/item898608064_spodnie_ciazowe_jeans_5_kolorow_l.html

Ostatnia edycja:
Asiu, sprawdzę jaką długość mają jeansy, które kupiłam na stronie happymum (rozumiem, że te 78-79 to długość wewnętrznej strony nogawki?)

Asiu nogawki zawsze możesz ciachnąć - ja chyba płaciłam 15 zl za obcięcie i nie było nawet widać, że coś było robione.

Agatka szpilki powiadasz ... ja ostatnio założyłam kozaki na jakimś 3-4 cm klocku obsasie - od utrzymywania równowagi (bo mnie do tyłu przechylało :baffled: ) aż mi się brzuch postawił :baffled: i złapał bolesny skurcz. chyba niekażdy może śmigać w obcasach :baffled:

asiu no wlasnie czemu sobie nie skracasz nogawek? kurcze kup sobie maszyne do szycia z łucznika i sama skracaj to nic trudnego, obcinasz na taka dlugosc jak potrzebujesz+dodtakowe 1,5-3cm, zawijasz okolo 1,5cm minimum i wybierasz na maszynie program owerlok czy jakos tak i obszywasz do okola, mozesz poprobowac na jakies scierce na poczatku zeby spodni nie popsuc... no i zawsze mozesz isc do krawcowej :-) mi babcia skraca spodnie bo ja maly kurdupel jestem i wszystkie mam za dlugie i zawsze skracam i nic nie widac :-), gorzej maja ludzie wysocy na ktorzy maja wszystko za krotkie bo wydluzyc to juz trudno jest :-D

reklama
Do góry