reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Witam
Chcialam zaznaczyc tylko swoja obecnosc , i powiedziec ze za kazda z Was trzymam kciuki. Co niektórzy mnie chyba powinni jeszcze pamietac;-)
Oj widac po Waszych suwaczkach ze jeszcze troszke i nie które zaraz beda tulic w ramionach swe dzieciaczki

Pozdrawiam Was cieplutko a waszym dzieciaczka przesyłam wirtulane buziaczki

reklama
Witam
Chcialam zaznaczyc tylko swoja obecnosc , i powiedziec ze za kazda z Was trzymam kciuki. Co niektórzy mnie chyba powinni jeszcze pamietac;-)

NIE WIEM CZY CO NIEKTÓRZY -Ja na pewno pamiętam:tak::-)
I nie zaznaczaj obecności tylko pisz co u Ciebie i to nawet systematycznie -bo brakuje mi już wieści od znikających forumowiczek:tak:

:-):-):-) Oj miło ze mnie pamietacie :-):-):-) Odezwe sie na głównym watku to powiem co nieco o mnie , choc w sumie nic sie nie dzieje :-):-):-)

Carri witaj, jasne ze i ja cię pamiętam :) Zagladaj kochana częściej

She ja mam takie spodnie są mega wygodne, jak mi na brzuchu coś przeszkadza to ten golf wywijam, a jak mi wygodnie to zakrywam nim cały brzuszek :)

Agatka z mężem to i u mnie podobnie, jak jest w domu to mi czasem przeszkadza, a jak już idzie do pracy to mi smutno. A tak w ogóle kochana to nie miałaś mieć dziś usg??

My mamy jutro wizytę, troszkę się stresuję ale staram się te nerwy opanowywać i na razie jako idzie, na jutro na obiad zaprosiłam teściową więc czas do wizyty jakoś zleci.
Trzymajcie kciuki o 18:30 :) Matko, mam nadzieje ze jest wszystko ok

Ilonka to może się na nie skuszę. Co prawda cenowo wyjdzie jak w sklepie, ale powiem szczerze, że w tym co byłam podobał mi się tylko jeden krój, który kupiłam, a reszta jakaś taka... nijaka była. A że ja co do jeansów wymagająca jestem to i ciężko mnie zadowolić pod tym względem. A ten krój mi odpowiada, bo nie tylko długość nogawki wygląda na ok, ale i są szerokie na dole, a przy mojej figurze to bardzo istotne. Nie mogę nosić rurek. Mnie ratują tylko szerokie nogawki :-)

Trzymam kciuki za wizytę. I czekam na wieści.

Ja dziś musiałam wstać wcześnie rano, bo szłam oddać mocz i krew. Dziś nie miałam zbyt wiele szczęścia przy wkłuwaniu, bo w zgięciu łokcia się nie udało, więc drugie podejście robili mi w dłoń. Teraz ciągnie jak cholera. Bo co z tego, że się wbili, jak krew leciała tak wolno, że ledwo wymagane minimum udało się pobrać... Ech...

Wiecie co? Te spodnie też mi się podobają. Te nawet byłabym chyba w stanie dać do krawcowej skrócić ;-)

http://moda.allegro.pl/item900254775_nowosc_ciazowe_spodnie_jeansowe_36_44roz_42.html

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,
ja ostatecznie idę w sobotę na polowanie jakiś ciuchów, ale zdążyłam usłyszeć, aby te zakupy za bardzo nie nadszarpnęły naszego budżetu, marzyciel z tego mojego A. :-D:-D:-D
Dziewczyny a ja czekam końca zimy, bo kurczę finansowo na ogrzewaniu to już tragedia jest, a chata 300 m2 :baffled:. A po drugie wszędzie już takie zaspy i do tego zmrożone w większości, że chodzić nie idzie, a ja jakoś dla własnego bezpieczeństwa teraz, no i oczywiście dla oszczędności nie poruszam się samochodem praktycznie wcale. Pociąg, tramwaj i własne nogi jakoś tak powodują, że bezpieczniej się czuję :zawstydzona/y:
Ale zauważyłam już jedno, droga z pracy na pociąg zajmuje mi coraz więcej czasu :szok::no::-D
She jutro badanka, Agatka Ty tez nie? Trzymam kciuki już teraz i czekam na dobre wieści.

Lilijanna ja jutro odbieram wyniki dzisiejszej krwi i moczu. Gin w czwartek na 8.45 :-)

O matko 7,6kg na plusie:baffled: 61,1 kg na wadze... nie żeby to był dla mnie problem ale jak się walczyło o to żeby takich liczb nie widzieć i w sumie z powodzeniem... aerobiki, biegania, baseny -to teraz to trochę robi bałagan w głowie...

Moje dziecię dziś delikatnie dało mi znać ze już pora wstać i pobujać się troszkę -mega ciosem pod żebro -jak wyrwałam z wyra to nie wiedziałam gdzie jestem... a teraz czka -jak zwykle...jutro już usg... :-p

Asiu no spodnie fajne... ja powiem Ci szczerze -inaczej na to patrzę bo do pracy nie chodzę -więc wyznaję minimum kosztów no i te które pokazałam jak dla mnie są super:tak: no ale gdybym do pracy chodziła a nie lubię dwa razy w tym samym zestawie się pokazać to po ciąży robiłabym mega wyprzedaż na allegro:-D Prawda jest taka że na jakieś się musisz zdecydować... tylko jeśli oglądasz coraz droższe to może warto do sklepu iść (ja ostatnio byłam PRZELOTEM były przeceny) zobaczyć czy są jakieś promocje i akurat w tej cenie przymierzysz i kupisz:confused:

Carri odezwiesz się na głównym więc postaram się do tego dokopać:-) zaczęłam tutaj pisać bo tam był okres szału i nie nadążałam;-) bardo chętnie poczytam co u Ciebie dobrego:tak: i nie znikaj nam więcej:no:

Ilonka26 usg jutro, szkoła rodzenia też jutro i do roboty niestety muszę podjechać:confused2: bleeee dobrze ze S wziął wolne to nie będzie mi smutno samej:-)

Lilijanna a mi się marzy maraton po lumpeksach:tak: i jak mi się uda to pobuszuje po ciuchlandach, budżetu nie nadwyrężę;-) a zadowolona jak zwykle na pewno wrócę:-D

reklama
Agatko te czarne są w miarę dobrej cenie. Jak normalne jeansy dla kobiety nie w ciąży. I coraz bardziej mi się podobają jak tak na nie patrzę...

Ja mam usg w czwartek wraz z badaniem przyzierności karkowej. Troszkę się boję. A do tego martwią mnie te kłucia w podbrzuszu.

Do góry