She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
A kto Ci Asiu powiedział ze powinnaś być wyspana
Jak to kto?! JA!!! :-)
w ogóle co za imprezy wymyślasz przed 17tc
To nie ja. Przysięgam! To goście wymyślili. A że nie wiedzą o Maluszku, to nie mają świadomości ile mnie to kosztuje ;-)
ja nawet palcem nie ruszyłam do tego czasu, S schudł bo bez obiadów żył -do kuchni nie wchodziłam wcale
Ja muszę wchodzić, by żyć. Czytaj - by jeść :-) M niemal ciągle w pracy, a pies mi nie ugotuje niestety...
Co do bólów jak na @ -reaguj i bierz no spę a jak nie przejdzie koniecznie porozmawiaj o tych bólach z ginem (ja to mam od przodującego łożyska)... kilku lekarzy już mi mówiło -nie dopuszczać do takiego bólu -no spa i do łóżka
Wiem Agatko, wiem... No-spa mi towarzyszy wszędzie. W domu, poza domem. Ciągle mam ją przy sobie na wszelki wypadek.
Co prawda ludzik ruszal się jak lobuz albo lobuzica ale udalo się dojrzeć więcej niz ostatnio i lekarz powiedzial, ze jest bardzo male prawdopodobieństwo, ze coś jest nie tak :-)
Super! Bardzo się cieszę!
Slyszalam serduszko znowu i znowu odetchnęlam.
A ja za każdym razem tylko serduszko widziałam. Ani razu jeszcze nie słyszałam. Muszę to nadrobić 4 lutego.
Dziewczyny czy Wy za kazdym razem dostajecie fotkę maleństwa?
Ja tak. Ale sama o nie proszę.
Dzidzia podrosła i nadgoniła swoje ostatnie braki(ostatnio była mniejsza niż wynikało z terminu) Teraz ma 5,1 cm. Jak to pan dr powiedział wszystko na piątkę i przezierność i wszystko na swoim miejscu.
Jenki, ale fajnie! Mam nadzieję, że to samo będę mogła napisać w czwartek po wizycie.
wg usg to 12 i 2 tc. Wiec zgadzało by sie do terminu 13.08:-)
No proszę... Jak to się zmienia. Do tej pory ja miałam starszego Maluszka, teraz Ty masz. Cuda jakich mało :-)
Że pan dr jest specem od płci. To jego konik i nie wiem kedy on to sprawdził, ale jak M zapytał czy coś już widać to bez zająknięcia powiedział że znowu córa.
Och... Ale fajnie...
teraz kochane trzymajcie kciuki za moją wtorkową wizytę, mam nadzieje ze do tego czasu dożyję
Ilonka no jasne, że dożyjesz! Nie masz wyjścia. Kciuki zaciśnięte, ale 4 lutego proszę o rewanż :-)
Kasik tydzień temu mialo 6,11 cm.
Ale duża Dzidzia :-)
Hmmm... Chyba czas najwyższy iść spać. Bo jutro... Eeee... Dzisiaj będę niewyspana nie z powodu osłabienia, a braku snu... Wpadłam tylko dlatego o tak nieprzyzwoitej porze, by zobaczyć relację z wizyt. Teraz jestem spokojna, więc idę robić to co Wy wszystkie zapewnie już czynicie.
Miłego weekendu.
Ostatnia edycja: