She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
A kto Ci Asiu powiedział ze powinnaś być wyspana![]()
Jak to kto?! JA!!! :-)
w ogóle co za imprezy wymyślasz przed 17tc![]()
To nie ja. Przysięgam! To goście wymyślili. A że nie wiedzą o Maluszku, to nie mają świadomości ile mnie to kosztuje ;-)
ja nawet palcem nie ruszyłam do tego czasu, S schudł bo bez obiadów żył -do kuchni nie wchodziłam wcale![]()
Ja muszę wchodzić, by żyć. Czytaj - by jeść :-) M niemal ciągle w pracy, a pies mi nie ugotuje niestety...
Co do bólów jak na @ -reaguj i bierz no spę a jak nie przejdzie koniecznie porozmawiaj o tych bólach z ginem (ja to mam od przodującego łożyska)... kilku lekarzy już mi mówiło -nie dopuszczać do takiego bólu -no spa i do łóżka
Wiem Agatko, wiem... No-spa mi towarzyszy wszędzie. W domu, poza domem. Ciągle mam ją przy sobie na wszelki wypadek.
Co prawda ludzik ruszal się jak lobuz albo lobuzica ale udalo się dojrzeć więcej niz ostatnio i lekarz powiedzial, ze jest bardzo male prawdopodobieństwo, ze coś jest nie tak :-)
Super! Bardzo się cieszę!
Slyszalam serduszko znowu i znowu odetchnęlam.
A ja za każdym razem tylko serduszko widziałam. Ani razu jeszcze nie słyszałam. Muszę to nadrobić 4 lutego.
Dziewczyny czy Wy za kazdym razem dostajecie fotkę maleństwa?
Ja tak. Ale sama o nie proszę.
Dzidzia podrosła i nadgoniła swoje ostatnie braki(ostatnio była mniejsza niż wynikało z terminu) Teraz ma 5,1 cm. Jak to pan dr powiedział wszystko na piątkę i przezierność i wszystko na swoim miejscu.
Jenki, ale fajnie! Mam nadzieję, że to samo będę mogła napisać w czwartek po wizycie.
wg usg to 12 i 2 tc. Wiec zgadzało by sie do terminu 13.08:-)
No proszę... Jak to się zmienia. Do tej pory ja miałam starszego Maluszka, teraz Ty masz. Cuda jakich mało :-)
Że pan dr jest specem od płci. To jego konik i nie wiem kedy on to sprawdził, ale jak M zapytał czy coś już widać to bez zająknięcia powiedział że znowu córa.
Och... Ale fajnie...
teraz kochane trzymajcie kciuki za moją wtorkową wizytę, mam nadzieje ze do tego czasu dożyję![]()
Ilonka no jasne, że dożyjesz! Nie masz wyjścia. Kciuki zaciśnięte, ale 4 lutego proszę o rewanż :-)
Kasik tydzień temu mialo 6,11 cm.
Ale duża Dzidzia :-)
Hmmm... Chyba czas najwyższy iść spać. Bo jutro... Eeee... Dzisiaj będę niewyspana nie z powodu osłabienia, a braku snu... Wpadłam tylko dlatego o tak nieprzyzwoitej porze, by zobaczyć relację z wizyt. Teraz jestem spokojna, więc idę robić to co Wy wszystkie zapewnie już czynicie.
Miłego weekendu.
Ostatnia edycja: