reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
kasikz gratuluje slicznej laleczki-Poli,alez ona ma oczka cudne :tak:
jesuuu ale dziewczyny nadgonily :szok::-D zadna nie czula sie na urodzenie a obie maja skarby przy sobie juz :eek: heheh
she nie pozostaje nic innego jak trzymac kciuki za ciebie ;-):tak:
a jak sie czuje Lili????wie ktos cos????
ola ciesze sie ze JUZ ta wstretna "granica niepokoju" za Wami....ja nie mam wyznaczonej takiej granicy bo kazda ciaza konczyla sie w innym czasie...poprostu jak bede w 30tc to bede spokojna :zawstydzona/y: tzn teraz tez jestem ale ty wiesz o co mi chodzi ;-)
aaaa zobaczcie na moj suwak :-p

Dobra, zrobiłam niezbędne zakupy na Allegro, teraz oddalam się do wanny. Po kąpieli wrócę na herbatkę z liści malin, a potem zabiorę się za... coś... Jeszcze nie wiem za co :-) Do za kilka minut Kochane!

KASIKZ moje gratulacje, Pola śliczna.

She to życzę jeszcze powrotu z ktg a zdjęcie brzucha to wstawię jak urośnie, bo na razie ciągle wyglądam jakbym lekko przytyła.

Aniołki mkną te suwaczki mkną,zanim się obejrzymy i będziemy na tym etapie co dziewczyny :-)

Mdłości chyba nie mają zamiaru mi przejść, wczoraj i dziś nie zdążyłam śniadania sobie przygotować i już w kiblu wylądowałam a przecież zanim wstanę to przegryzam cosik.
Ja uciekam po zwolnienie i idę pomęczyć jeszcze panią w recepcji, bo chcę umawiać się na wizyty przez internet, co by było wygodniejsze.

She, ja mam 3 szt tetrowe,ale przydalo by sie miec tak z 5 szt na luzaku, a flanelowe jak uwazasz, ja mam jedna ,na przewijaku lezy .

Tomaszek z dzisiaj :)

IMG_7150.jpg

Martusionek trzymam kciuki za dobre wyniki! no dobrze,że daje znać zfiksowanej mamuśce bo bez tego to już w ogóle bym zgłupiała:)
Lucy a ja 28zł:)ale mało badań
Asia no to faktycznie nie ma nadzieji na to przewijanie:p
Aniołki mknie mknie faktycznie:)ja to wiesz wyznaczam sobie takie piętra,kroki do spokoju:) teraz odliczam do 26tyg,ale tak naprawdę tak jak Ty na 30ty liczę,ze przyneisie już spokój większy
Gosiu rany jeszcze te mdłości:(ale Ty beidna z tym jesteś
Ewela niunio cały czas taki uśmeichnięty? przesłodkie:)
Julitko chyba na wagę w ciąży nie bardzo mamy wpływ.ja już bardzo długo się nie ruszam,a jednak większość życia związałam ze sportem i ruszałam się bardzo dużo.więc teraz jak mięśnie opadły, a wkroczył tłuszcz to naprawdę nie wyglądam ciekawie,moze na zdjeciach tak nei widać,ale nie przesadzam,otłuściłam się ostro,biodra,uda zwłaszcza.
ja też nei martwie się za bardzo choc wkurza mnie to wiem,że teraz nic nie zrobię.
a potem tzreba będzie wziąć się za siebie i tyle:)ja na pewno będę biegać i pływać bo to lubię,ale podejrzewam,że bez siłowni też się nie obejdzie,a na to czasu moze już zabraknąc,no ale zobaczymy:)

Ostatnia edycja:
LucyF a no obleciał mnie strach...choć w sumie to jeszcze 3 miesiące przede mną :-)

She miej świadomość że my tu teraz będziemy zaglądać czy są jakieś wieści od Ciebie... :-)

A co u Lili ? Ma ktoś z nią jakiś kontakt ?

Czy kasikz urodziła SN ?

ewela Tomaszek rewelacja :-) uśmiech rozbrajający :-)

Ja się po 8 położyłam i obudził mnie telefon o 11 :-)

Ewela to dobrze, że domówiłam kilka sztuk. Zmarnować się nie zmarnują :-) A Twój synek to niejedno serce złamie przy takim uśmiechu :-)

GosiaLew trzymam za słowo :-)

Mysza mam świadomość, mam :-) A te Twoje 3 m-ce to nawet nie zauważysz jak minął :-)

Plus urodzenia: nie będę się czuła w wannie jak hipopotam... :-)

reklama
ewela Tomaszek jest przeslodki, a ten rozbrajajaco-czarujacy usmiech oh no cudo :tak:

hm poprawily mi sie wyniki hemoglobiny, same, bez tabletek:sorry:

Do góry