reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

She ja Ci się wcale nie dziwię... też bym pewnie zebrać myśli nie potrafiła.
Ale pamietaj że trzymamy tutaj za Ciebie kciukasy i wszystko przebiegnie szybko, bezboleśnie i bezproblemowo.

A właśnie sprawdziłam że na wrzesień nie ma nikogo...później w październiuku LucyF i Daa... i zaraz po nich ja :szok::szok::szok:

reklama
dzięki Mysza wystarczy morfologia i mocz chyba nie? bo zapomniałam skierowania od gin i idę sama zrobić bo wizyte mam po weekendzie

Mysza to ja przenoszę do września, żeby zapełnić tą lukę ;-)

Ola mocz i krew powinny starczyć... To jakby nie było podstawowe badania.

Pozwoliłam sobie napisać o Kasikz na cpp... Just mam nadzieję, że się nie gniewasz.

Ostatnia edycja:
No właśnie tak mi się wydawało, że ktoś jeszcze był... To ja oddaję palmę pierwszeństwa.

Aneczka kiedy śmigasz??? :-)

Dziewczyny, a co u Koti i Słodziutkiej?

Ola81 Ty też już długo milczysz... Wakacje?

Czesc dziewczynki.

Kasik gratlulacje!!!Polenka jest cudowna:-)

She nie boj sie kochana bo to wszystko idzie przezyc.Jak ja to przezylam(a mdleje nawet na pobraniu krwi)to Ty tez przezyjesz i powiesz,ze nie bylo tak zle...

Buziaki.Milego dnia

Agnieszko ja się chyba nie boję, ale jakoś jeszcze do mnie nie dociera, że za jakąś nieokreśloną w sumie chwilę będzie nas troje tak naprawdę :-) Całe życie nam się zmieni... To jest niesamowite :-)

Im bliżej tym więcej mam wątpliwości czy dam radę. Czy będę dobrą Mamą. Czy mnie to nie przerośnie. Bo to taka wielka odpowiedzialność... Też tak miałyście?

Z tego wszystkiego zalicytowałam laktator :-) I wygrałam o dziwo, choć nawet na to nie liczyłam. Teraz tylko dokupię nowy uchwyt do lejka (jakoś mam zahamowania do używania używanego...) i buteleczki do pokarmu i już :-) Za całość wyjdzie mniej niż za sam nowy laktator. O! Więc nie mogę iść rodzić, bo w sumie czekam na odbiór 4 paczek :-)

Ostatnia edycja:
Asiu ja mam jeszcze daleko a wczoraj też mnie takie myśli naszły:) jak to będzie być mamą i brać odpowiedzialność za taką małą istotkę.
a osttanio jak wychodziliśmy i zapomniałabym adaptera do pasów to M stweirdził,że jeszcze dziecka zapomnę:) dobrze,że w brzuszku smao się pilnuje:)
ja to mam jakąś sklerozę ciążąwą może:)

zrobiłam mocz i krew styknie,a jak coś to gin powie.
Mysza za późno przeczytałam o tym białku itd.trudno

reklama
KASIKZ GRATULACJE POLA śliczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asiu teraz ty zostałaś i odliczam:) Będziesz cudowną mamusią!!!!!!!
Ola mknie mknie suwaczek i to najważniejsze że Julek daje znać.Jeszcze trochę i go wycałujesz.
A ja mam dziś zamiar sprzątać zobaczymy co z tego wyjdzie. Życzę miłego week. Pozrawiam

Do góry