She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Lill ja po prostu kocham M. Jest mi ciężko, ale wiem, że to mimo wszystko ten facet. Nigdy do nikogo nie czułam tego co czuję do niego. A przecież okoliczności łatwo mogły mnie do M zniechęcić. Więc sobie tłumaczę, że skoro dałam radę 2 lata, to dam i kolejne. Mimo ex, mimo jego dziecka z ex, mimo jego niektórych wad (ale kto ich nie ma?). Bo przecież kocha się nie za coś, a pomimo wszystko.
A pomnik to ja Tobie postawię. Ja zaksięgowałam 152 dokumenty i mam dość. A Ty tu maraton sprzątania urządziłaś... Skąd masz siły???
Boże, zjadłam całe opakowanie cukierków karmelowych i mam ochotę na więcej... Jezu... A potem się dziwię ile tych kg na plusie. No ale skoro mi soli nie wolno to cukrem muszę zrekompensować ;-)
A pomnik to ja Tobie postawię. Ja zaksięgowałam 152 dokumenty i mam dość. A Ty tu maraton sprzątania urządziłaś... Skąd masz siły???
Boże, zjadłam całe opakowanie cukierków karmelowych i mam ochotę na więcej... Jezu... A potem się dziwię ile tych kg na plusie. No ale skoro mi soli nie wolno to cukrem muszę zrekompensować ;-)